Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Zapekacie misy a misky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Tvar
Oválna
(4)
Hranatá
(30)
Okrúhla
(11)
Materiál
Sklo
(28)
Porcelán
(5)
Keramika
(8)
Farba
Béžová
(1)
Biela
(12)
Červená
(6)
Číra
(3)
Krémová
(1)
Priehľadná
(30)
Sivá
(1)
Výška
4,5 cm
26 cm
-
Šírka
11,5 cm
43 cm
-
Dĺžka
10,5 cm
43 cm
-
Priemer
9 cm
30,2 cm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Zapekacia misa je nevyhnutným pomocníkom v kuchyni na prípravu širokej škály pokrmov, od tradičných zapekaných jedál po moderné kulinárske kreácie. Pozrite sa, ako vybrať správnu zapekaciu misu podľa materiálu, rozmerov či tvaru, ktoré predstavujú kľúčové parametre pre dosiahnutie dokonalých výsledkov vášho pečenia. Čítajte ďalej a vyberte si tú pravú zapekaciu misu, ktorá obohatí vaše kulinárske zručnosti a prenesie varenie na novú úroveň.

Pokračovať

Kvalitná zapekacia misa patrí do každej kuchyne

Správne zvolená zapekacia misa môže výrazne ovplyvniť chuť, textúru a vzhľad pripravovaných pokrmov, a tak je na mieste starostlivý výber ideálneho produktu. Pri výbere je dôležité zvážiť tvar misy, ktorý by mal zodpovedať typu jedla, ktoré plánujete pripravovať. Ďalej vhodné rozmery či materiál zapekacej misy, ktorý ovplyvňuje jej odolnosť proti teplotám a schopnosť rovnomerne rozvádzať teplo. Tak aká zapekacia miska bude slúžiť vo vašej kuchyni?

Vhodný materiál pre zapekacie misky a misy

Výber materiálu pre zapekacie misky má zásadný vplyv na kvalitu a štýl vášho pečenia. Každý materiál ponúka odlišné vlastnosti, od tepelnej vodivosti po estetický vzhľad, čo môže ovplyvniť vaše kulinárske výsledky, ako aj prezentáciu pokrmov. Medzi najobľúbenejšie materiály patrí sklo, porcelán, liatina a keramika, pričom každý z nich má svoje špecifické prednosti a ideálne použitie. Pri výbere je dôležité zvážiť, aké jedlo budete v mise pripravovať, ako často ju budete používať a akú úroveň údržby ste ochotní akceptovať. Pozrite sa bližšie na jednotlivé možnosti a vyberte si, aká zapekacia misa bude najvhodnejšia pre vašu kuchyňu.

  • Sklenené zapekacie misy sú obľúbené kvôli svojej univerzálnosti a schopnosti odolávať vysokým teplotám bez rizika deformácie alebo uvoľňovania škodlivých látok. Vďaka priehľadnosti skla môžete ľahko sledovať priebeh pečenia. Sklo navyše prináša jednoduchú údržbu vďaka možnosti umývania v umývačke.
  • Keramické zapekacie misy sú populárne vďaka svojej odolnosti proti vysokým teplotám a schopnosti rovnomerne rozdeľovať teplo. Sú ideálne na pomalé pečenie a prinášajú do vašej kuchyne rustikálny vzhľad. Keramika je tiež veľmi odolná proti poškriabaniu a ľahko sa čistí.
  • Porcelánové zapekacie misky vynikajú svojou estetikou a sú ideálne na servírovanie pokrmu priamo na stôl. Sú odolné proti poškriabaniu a udržujú teplo, čo je perfektné na dlhé večere. Porcelán je však krehkejší ako iné materiály a vyžaduje opatrnejšiu manipuláciu.
  • Liatinové zapekacie misky sú vysoko cenené kvôli ich schopnosti rovnomerne rozvádzať a udržiavať teplo, čo je kľúčové pre pečenie mäsa alebo zapekanej zeleniny. Tieto misy môžu byť použité na platni aj v rúre, čo z nich robí extrémne univerzálny nástroj. Liatina však vyžaduje špecifickú starostlivosť.

Zapekacia misa sklenená
Sklenená zapekacia misa s vekom

Keramická zapekacia misa s vekom
Keramická zapekacia misa

Porcelánové zapekacie misy
Porcelánová zapekacia miska

Liatinové zapekacie misky
Liatinová zapekacia miska

Niektoré zapekacie misy sú schopné odolávať vysokým teplotám (až 500 °C). Takáto odolnosť umožňuje univerzálne použitie misy pre rozmanité kulinárske techniky. Štandardne by mala zapekacia misa odolať pečeniu minimálne pri 200 °C.

Zapekacia miska mnohých tvarov

Zapekacia miska a jej tvar môže výrazne ovplyvniť ako praktickosť jej použitia, tak aj prezentáciu hotových pokrmov. Vybrať si môžete medzi oválnymi, hranatými a guľatými formami, pričom každá z nich je ideálna na rôzne typy jedál a spôsoby pečenia. Pri výbere tvaru zapekacej misky je dôležité zvážiť nielen estetickú stránku, ale aj to, ako tvar ovplyvní distribúciu tepla a ako ľahko sa bude jedlo servírovať.

  • Oválne zapekacie misky sú skvelou voľbou na pečenie celých kurčiat alebo iného mäsa, pretože ich tvar pomáha rovnomerne rozložiť teplotu po celej ploche. Navyše vďaka ich elegantnému vzhľadu sú oválne zapekacie misy vhodnými na servírovanie priamo na stôl.
  • Hranaté zapekacie misy sú univerzálne a ideálne na pečenie lasagní, zapekaných cestovín alebo brownies, kde rovné okraje a rohy uľahčujú rezanie a servírovanie. Tento tvar tiež efektívne využíva priestor v rúre, čo je praktické pri pečení viacerých pokrmov súčasne.
  • Okrúhle zapekacie misky sú perfektné na pečenie tort, quichov alebo aj chleba. Tvar podporuje rovnomerné rozloženie tepla, čo je zásadné na dosiahnutie dokonalej textúry pečiva. Okrúhla zapekacia misa tiež pridáva estetický rozmer prezentácii pokrmov.

Oválne zapekacie misy
Oválna zapekacia miska

Hranatá zapekacia miska
Hranatá zapekacia misa

Okrúhle zapekacie misky
Okrúhla zapekacia miska

i

Dizajnová zapekacia misa vyladí vašu kuchyňu

Čo sa dizajnu a estetického vzhľadu týka – hoci farba zapekacej misy nemá priamy vplyv na pečenie, hrá dôležitú úlohu v prezentácii jedla a môže odrážať váš osobný štýl alebo doplniť dekor vašej kuchyne. Svetlé farby môžu zvýrazniť farebnosť pokrmov, zatiaľ čo tmavé odtiene dodávajú eleganciu a sú praktickejšie na skrývanie škvŕn.

Zamerané na rozmery: Aby vám zapekacie misy padli do rúry

Rozmery, ktorými disponujú zapekacie misy, sú zásadné pre výber správnej nádoby pre vaše potreby na pečenie. Tieto parametre určujú, aké veľké množstvo surovín môžete v mise zapekať a ako sa zapekacia misa zmestí do vašej rúry. Tento faktor nepodceňujte. Pozrite sa na krátky popis kľúčových rozmerových parametrov:

  • Výška (2,4 – 8,5 cm): Výška misky môže mať vplyv na typ pokrmu, ktorý v nej možno pripraviť. Nižšie zapekacie misy sú ideálne na pečenie tenkých placiek alebo quiche, zatiaľ čo vyššie misy sú vhodné pre objemnejšie a vrstvené pokrmy, ako sú lasagne alebo pečené mäso.
  • Šírka (6 – 43 cm) a dĺžka (6 – 40 cm):  Šírka a dĺžka určujú celkovú veľkosť misy, a tým aj množstvo pokrmu, ktoré môžete naraz pripraviť. Menšie zapekacie misky sú skvelé na malé porcie alebo pokiaľ pečiete pre jednu či dve osoby, zatiaľ čo väčšie misy slúžia na prípravu jedál pre väčšie skupiny ľudí.
  • Priemer (6 – 38 cm): Priemer je obzvlášť dôležitý pri okrúhlych miskách a ovplyvňuje, aký veľký koláč alebo tortu v nich môžete upiecť. Menšie priemery sú vhodné na drobné pečivo, zatiaľ čo väčšie umožňujú prípravu veľkých tort alebo hlbokých zapekaných pokrmov.
  • Objem (60 ml – 4,5 l): Objem misky je kľúčový na určenie, koľko pokrmu môžete v mise pripraviť. Malé zapekacie misky na créme brulée majú obvykle objem asi 150 až 250 ml, zatiaľ čo veľká zapekacia misa na lasagne máva zhruba 5 litrov.

Hľadáte ekonomické riešenie? Zaobstarajte si sadu misiek či zvoľte lacné zapekacie misy. Produkty sme pre vás zoradili od najlacnejšieho.

Zapekacia misa má skvelé a praktické vlastnosti

Zapekacia misa ponúka množstvo praktických vlastností. Tieto vylepšenia môžu zásadne ovplyvniť spôsob ich použitia a údržby. Pri výbere ideálnej zapekacej misy je kľúčové zvážiť, ktoré z týchto vlastností sú pre vaše kulinárske zručnosti a kuchynské zvyklosti najdôležitejšie.

  • Zapekacie misy vhodné do umývačky ponúkajú významnú výhodu v podobe ľahkého a pohodlného čistenia. Užívatelia môžu túto misu jednoducho vložiť do umývačky riadu spolu s ostatným kuchynským riadom, čo šetrí čas a úsilie potrebné na ručné umývanie.
  • Misy vhodné do mikrovlnky umožňujú bezpečné ohrievanie jedla priamo v mise, čo prináša výhodu jednoduchého prípravy alebo znovuohriatia pokrmov. Táto vlastnosť je obzvlášť užitočná na rýchle dokončenie jedál alebo na ohrievanie zvyškov.
  • Zapekacie misky vhodné na gril sú odolné proti vysokým teplotám a otvorenému ohňu, vďaka čomu sú ideálne na prípravu jedál s grilovanou chuťou. Tieto misy rozširujú možnosti varenia o prípravu pokrmov, ktoré vyžadujú vysoké teploty.
  • Misy s nepriľnavým povrchom zaisťujú, že sa jedlo neprichytáva na dno alebo steny nádoby, čo uľahčuje servírovanie pokrmov a čistenie misy. Táto vlastnosť je obzvlášť cenená pri príprave pokrmov, ktoré majú tendenciu priľnúť, ako sú pečené syry alebo zapekané cestoviny.
  • Zapekacia misa s vekom ponúka pridanú hodnotu v podobe udržania tepla a vlhkosti vo vnútri misy, čo môže byť kľúčové pre niektoré metódy varenia. Veko tiež uľahčuje skladovanie a prenášanie jedla, chráni pokrm pred vonkajšími vplyvmi a umožňuje vrstvenie misiek pri skladovaní v chladničke.

i

Aká je tá najlepšia zapekacia misa? Recenzie našich zákazníkov vám napovedia.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Dózy na potraviny – súprava 4 obdĺžnikových dóz a ručné vákuovacie pumpy, dózy z borosilikátového skla, možno využiť ako zapekacie misy, odolné do 500 °C , určené na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, vzduchotesné veká so silikónovým tesnením vekom možnosť použitia v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, sklenené nádoby je možné umývať v umývačke riadu, hrúbka steny 4mm, hrúbka dna 5mm, objem 370, 1050, 1520 a 1640ml
32,90 €

2.
Dóza – obdĺžniková, z borosilikátového skla, možno využiť ako zapekaciu misu, odolná do 300 °C, určená na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, vzduchotesné veko z polypropylénu so silikónovým tesnením, vhodná na použitie na elektrickej varnej doske, v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, možnosť umývania v umývačke riadu, hrúbka steny 3 – 5mm, hrúbka dna 4 – 5mm, objem 1000ml, rozmery 7.5×21×16.5cm
Od 6,46 €

3.
Dóza – obdĺžniková, z borosilikátového skla, možno využiť ako zapekaciu misu, odolná do 300 °C, určená na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, vzduchotesné veko z polypropylénu so silikónovým tesnením, vhodná na použitie na elektrickej varnej doske, v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, možnosť umývania v umývačke riadu, hrúbka steny 3 – 5mm, hrúbka dna 4 – 5mm, objem 860ml, rozmery 6.5×20×15cm
6,40 €

Ďalšie najpredávanejšie
47 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
Siguro Súprava vákuovacích sklenených dóz, 0,37 l + 0,64 l + 1,05 l + 1,52 l + pumpa, 5 ks - Dózy na potraviny Varianty
4,6 93×
Siguro Súprava vákuovacích sklenených dóz, 0,37 l + 0,64 l + 1,05 l + 1,52 l + pumpa, 5 ks
Dózy na potraviny – súprava 4 obdĺžnikových dóz a ručné vákuovacie pumpy, dózy z borosilikátového skla, možno využiť ako zapekacie misy, odolné do 500 °C , určené na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, vzduchotesné veká so silikónovým tesnením vekom možnosť použitia v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, sklenené nádoby je možné umývať v umývačke riadu, hrúbka steny 4mm, hrúbka dna 5mm, objem 370, 1050, 1520 a 1640ml
Super cena
32,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_G590Y
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
5,0
ORION Miska zapekacie sklo/UH viečko 20 × 15 cm
Zapekacia misa – s vekom, sklenená, hranatá, vhodná do umývačky riadu aj mikrovlnnej rúry, maximálna teplota do 220 °C, rozmery 7 × 15 × 20 cm (V׊×D), objem 1 l, priehľadné vyhotovenie
8,29 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIMI771
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Siguro Sada dóz na potraviny Steel Seal, 0,8 l + 1,2 l + 1,78 l, 3 kusy - Dózy na potraviny Varianty
4,5 13×
Siguro Sada dóz na potraviny Steel Seal, 0,8 l + 1,2 l + 1,78 l, 3 kusy
Dózy na potraviny – 3× obdĺžniková dóza, z vysoko odolnej a zdravotne nezávadnej nerezovej ocele, možno používať ako zapekacie misky (bez veka), odolné do 400 ° C, materiál neabsorbuje pachy ani farby, vzduchotesné plastové veko so silikónovým tesnením, vhodné na použitie v mrazničke, bez veka v rúre, možnosť umývania v umývačke riadu, objem 800, 1200 a 1780 ml, rozmery 7 × 17 × 13, 7 × 20 × 15 a 8 × 22 × 16,5 cm
Super cena
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_S238SU
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0
TESCOMA Zapekacia misa DELÍCIA 34 × 22 cm
Zapekacia misa – hranatá, vhodná do umývačky riadu, maximálna teplota do 240 °C, rozmery 6,5 × 22 × 34 cm (V׊×D), sivá farba
32,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESZM508
4,7 25×
ORION Miska zapekacia porc. biela 10 × 6,5 cm
Zapekacia misa – porcelánová, okrúhla, vhodná do umývačky riadu aj mikrovlnnej rúry, výška 6,5 cm, priemer 10 cm, objem 0,5 l, biela farba
4 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIMI596
4,7 25×
ORION Miska zapekacia porc. biela 9 × 5,5 cm
Zapekacia misa – porcelánová, okrúhla, vhodná do umývačky riadu aj mikrovlnnej rúry, výška 5,5 cm, priemer 9 cm, biela farba
3,19 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIMI282
4,7 113×
Siguro Dóza na potraviny Glass Seal 1,0 l, 7,5 × 21 × 16,5 cm
Dóza – obdĺžniková, z borosilikátového skla, možno využiť ako zapekaciu misu, odolná do 300 °C, určená na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, vzduchotesné veko z polypropylénu so silikónovým tesnením, vhodná na použitie na elektrickej varnej doske, v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, možnosť umývania v umývačke riadu, hrúbka steny 3 – 5mm, hrúbka dna 4 – 5mm, objem 1000ml, rozmery 7.5×21×16.5cm
Super cena
Od  6,46 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_G210Y
4,7 113×
Siguro Dóza na potraviny Glass Seal 1,5 l, 7,5 × 23,5 × 18 cm
Dóza – obdĺžniková, z borosilikátového skla, možno využiť ako zapekaciu misu, odolná do 300 °C, určená na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, vzduchotesné veko z polypropylénu so silikónovým tesnením, vhodná na použitie na elektrickej varnej doske, v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, možnosť umývania v umývačke riadu, hrúbka steny 3 – 5mm, hrúbka dna 4 – 5m, objem 1500ml, rozmery 7.5×23.5×18cm
Super cena
Od  8,41 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_G215Y
5,0
ORION Miska zapekacie sklo/UH viečko 22 × 16,5 cm
Zapekacia misa – sklenená, hranatá, vhodná do umývačky riadu aj mikrovlnnej rúry, maximálna teplota do 220 °C, rozmery 7,5 × 16,5 × 22 cm (V׊×D), objem 1,5 l, priehľadné vyhotovenie
8,29 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIMI795
4,7 113×
Siguro Dóza na potraviny Glass Seal 0,86 l, 6,5 × 20 × 15 cm
Dóza – obdĺžniková, z borosilikátového skla, možno využiť ako zapekaciu misu, odolná do 300 °C, určená na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, vzduchotesné veko z polypropylénu so silikónovým tesnením, vhodná na použitie na elektrickej varnej doske, v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, možnosť umývania v umývačke riadu, hrúbka steny 3 – 5mm, hrúbka dna 4 – 5mm, objem 860ml, rozmery 6.5×20×15cm
Super cena
6,40 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_G208Y
4,7 25×
ORION Miska zapekacia porc. biela 9 × 4,5 cm
Zapekacia misa – porcelánová, okrúhla, vhodná do umývačky riadu aj mikrovlnnej rúry, výška 4,5 cm, priemer 9 cm, biela farba
2,80 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIMI694
4,7 113×
Siguro Dóza na potraviny Glass Seal 0,6 l, 6 × 18 × 13,5 cm
Dóza – obdĺžniková, z borosilikátového skla, možno využiť ako zapekaciu misu, odolná do 300 °C, určená na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, vzduchotesné veko z polypropylénu so silikónovým tesnením, vhodná na použitie na elektrickej varnej doske, v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, možnosť umývania v umývačke riadu, hrúbka steny 3 – 5mm, hrúbka dna 4 – 5mm, objem 600ml, rozmery 6×18×13.5cm
Super cena
5,59 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_G206Y
5,0
MÄSER Súprava zapekacích mís 2 ks, sivé KITCHEN TIME
Zapekacia misa – keramická, hranatá, vhodná do umývačky riadu, maximálna teplota do 250 °C, rozmery 7,2 × 24 × 33 cm (V׊×D), objem 3,1 l, béžová a biela farba
19,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MASPE587
5,0
Pyrex Pekáč oválny s vekom 4,1 l, sklo
Zapekacia misa – s vekom, sklenená, oválna, vhodná do umývačky riadu, rozmery 20 × 33 cm (Š×D), objem 4,1 l, priehľadné vyhotovenie
14,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PYRzpm54
4,7 47×
Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,95 l, 7 × 17 × 17 cm
Dóza – okrúhla, z borosilikátového skla, je možné využiť ako zapekaciu misu, odolná do 300°C, určená na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, veko z bambusu so silikónovým tesnením, odolné do 100°C, je možné využiť ako tácku, vhodná na použitie na elektrickej varnej doske, v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, možnosť umývania v umývačke riadu (okrem veka), hrúbka steny 3–5 mm, hrúbka dna 4–5mm, objem 950ml, rozmery 7×17×17cm
Super cena
8,89 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_G309BB
4,7 47×
Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,5 l, 6,5 × 13,5 × 13,5 cm
Dóza – štvorcová, z borosilikátového skla, možno využiť ako zapekaciu misu, odolná do 300 °C, určená na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, veko z bambusu so silikónovým tesnením, odolné do 100 °C, možno využiť ako podtácku, vhodná na použitie na elektrickej varnej doske, v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, možnosť umývania v umývačke riadu (okrem veka), hrúbka steny 3 – 5mm, hrúbka dna 4 – 5mm, objem 500ml, rozmery 6.5×13.5×13.5m
Super cena
6,40 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_G105BB
4,7 47×
Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,6 l, 6,5 × 15 × 15 cm
Dóza – okrúhla, z borosilikátového skla, je možné využiť ako zapekaciu misu, odolná do 300°C, určená na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, veko z bambusu so silikónovým tesnením, odolné do 100°C, je možné využiť ako tácku, vhodná na použitie na elektrickej varnej doske, v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, možnosť umývania v umývačke riadu (okrem veka), hrúbka steny 3–5mm, hrúbka dna 4–5mm, objem 600ml, rozmery 6.5×15×15cm
Super cena
7,19 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_G306BB
4,7 47×
Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,37 l, 5,5 × 14,5 × 10,5 cm
Dóza – obdĺžniková, z borosilikátového skla, možno využiť ako zapekaciu misu, odolná do 300 °C, určená na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, veko z bambusu so silikónovým tesnením, odolné do 100 °C, možno využiť ako podtácku, vhodná na použitie na elektrickej varnej doske, v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, možnosť umývania v umývačke riadu (okrem veka), hrúbka steny 3 – 5mm, hrúbka dna 4 – 5mm, objem 370ml, rozmery 5.5×14.5×10.5cm
Super cena
5,99 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_G203BB
4,7 47×
Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,3 l, 6 × 11,5 × 11,5 cm
Dóza – štvorcová, z borosilikátového skla, možno využiť ako zapekaciu misu, odolná do 300 °C, určená na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, veko z bambusu so silikónovým tesnením, odolné do 100 °C, možno využiť ako podtácku, vhodná na použitie na elektrickej varnej doske, v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, možnosť umývania v umývačke riadu (okrem veka), hrúbka steny 3 – 5mm, hrúbka dna 4 – 5mm, objem 300ml, rozmery 6×11.5×11.5cm
Super cena
5,59 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_G103BB
4,7 47×
Siguro Dóza na potraviny Glass Seal Bamboo 0,4 l, 6 × 13 × 13 cm
Dóza – okrúhla, z borosilikátového skla, je možné využiť ako zapekaciu misu, odolná do 300°C, určená na uchovávanie a predĺženie životnosti potravín, sklo neabsorbuje pachy ani farby, veko z bambusu so silikónovým tesnením, odolné do 100°C, je možné využiť ako tácku, vhodná na použitie na elektrickej varnej doske, v mrazničke, bez veka v rúre a mikrovlnnej rúre, možnosť umývania v umývačke riadu (okrem veka), hrúbka steny 3–5mm, hrúbka dna 4–5mm, objem 400ml, rozmery 6×13×13cm
Super cena
4,79 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_G304BB
5,0
TESCOMA Zapekacia misa DELÍCIA 43 × 27 cm
Zapekacia misa – keramická, hranatá, vhodná do umývačky riadu, maximálna teplota do 240 °C, rozmery 7 × 43 × 27 cm (V׊×D), objem 4,5 l, krémová farba
52,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESZM515
Siguro Dóza na potraviny Steel Seal, 0,8 l - Dóza Varianty
4,5 13×
Siguro Dóza na potraviny Steel Seal, 0,8 l
Dóza – obdĺžniková, z vysoko odolnej a zdravotne nezávadnej nerezovej ocele, je možné používať ako zapekaciu misku (bez veka), odolná do 400 °C, materiál neabsorbuje pachy ani farby, vzduchotesné plastové veko so silikónovým tesnením, vhodná na použitie v mrazničke, bez veka v rúre, možnosť umývania v umývačke riadu, objem 800 ml, rozmery 7 × 17 × 13 cm
Super cena
6,40 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_S208SU
Siguro Dóza na potraviny Steel Seal, 1,2 l - Dóza Varianty
4,5 13×
Siguro Dóza na potraviny Steel Seal, 1,2 l
Dóza – kovová, obdĺžniková, tesniaca, veko s klipmi, materiál veka plast, vhodná do umývačky, mrazničky, rúry a chladničky, objem 1,2 l, rozmery 7 × 20 × 15 cm (V׊×H), v balení veko
Super cena
7,99 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_S212SU
Siguro Dóza na potraviny Steel Seal, 1,78 l - Dóza Varianty
4,5 13×
Siguro Dóza na potraviny Steel Seal, 1,78 l
Dóza – kovová, obdĺžniková, tesniaca, veko s klipmi, materiál veka plast, vhodná do umývačky, mrazničky, rúry a chladničky, objem 1,78 l, rozmery 8 × 22 × 16,5 cm (V׊×H), v balení veko
Super cena
11,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_S218SU

Zapekacie misy a misky

Zapekacie misy a misky

V kategórii Zapekacie misy a misky máme práve teraz na Alza.sk celkom 47 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné zapekacie misy a misky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie zapekacie misy a misky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie zapekacie misy a misky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii zapekacie misy a misky recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií