Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Zebra ZD420 DT

Zobraziť katalóg
Zebra ZD420 DT
5 1 hodnotení
Tlačiareň etikiet – priama termotlač, šírka pásky max. 118mm, rozlíšenie 203 DPI, rýchlosť tlače 152mm/s, USB, LAN a Bluetooth
Kód:  061865f Produktové číslo:  ZD42042-D0EE00EZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zebra ZD420 DT

Tlačiareň etikiet Zebra ZD420 DT vyniká jednoduchým ovládaním a rýchlou inštaláciou. Tlačiareň využíva technológiu direct termal (priama tlač) a je ideálna pri tlači na termocitlivý papier. Vďaka tomu jej služby oceníte najmä pri tlačení adresných štítkov či etikiet. S rozlíšením 203 DPI je tlačiareň etikiet Zebra ZD420 DT skvelým pomocníkom na použitie v maloobchode, ľahkom priemysle či službách, pretože vám výrazne urýchli a uľahčí prácu. Rýchlosť tlače je 152 mm/s a možno použiť pásku s maximálnou šírkou 118 mm. Tlačiareň etikiet Zebra ZD420 DT ponúka rôzne možnosti pripojenia a poteší vás tiež vysokou spoľahlivosťou.

Kľúčové vlastnosti tlačiarne etikiet Zebra ZD420 DT

  • Rýchlosť tlače 152 mm/s
  • Pripojenie tlačiarne etikiet Zebra ZD420 DT cez Bluetooth, LAN aj USB
  • Technológia direct termal (priama tlač)
  • Ideálna na tlač adresných štítkov či etikiet
  • Jednoduché ovládanie tlačiarne Zebra ZD420 DT
  • Rýchla výmena štítkov
  • Maximálna šírka pásky 118 mm
  • Rozlíšenie 203 DPI tlačiarne etikiet Zebra ZD420 DT

Špičková rýchlosť tlače

Tlačiareň štítkov Zebra ZD420 DT vyniká vysokou rýchlosťou tlače 152 mm/s. Vďaka tomu výrazne urýchli prácu a s rozlíšením 203 DPI sa skvele hodí na tlačenie adresných štítkov či etikiet. Tlačiareň možno pripojiť cez Bluetooth, USB aj LAN, vždy si teda nájdete ideálny typ pripojenia práve pre vás.

Jednoduché ovládanie

Pri používaní tlačiarne etikiet Zebra ZD420 DT oceníte používateľsky prívetivé rozhranie. Tlačiareň je vybavená praktickými tlačidlami a LED signalizáciami, vďaka čomu vás dokonale informuje o aktuálnom procese a upozorní vás aj v prípade nedostatku náplne. Pásky sa menia úplne jednoducho, takže tlačiareň bude po ich výmene za chvíľku zase pripravená na použitie.


  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Priama termotlač Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, Bluetooth Hotovo!
Výška
177 mm Hotovo!
Hĺbka
254 mm Hotovo!
Šírka
202 mm Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Priama termotlač Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, Bluetooth Hotovo!

Rozmery

Výška
177 mm Hotovo!
Hĺbka
254 mm Hotovo!
Šírka
202 mm Hotovo!
Hmotnosť
2,3 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Kábel USB, Napájací kábel Hotovo!

Elektronická evidencia tržieb

Elektronická evidencia tržieb
Nie Hotovo!

Vlastnosti

Rozlíšenie tlače
300 DPI Hotovo!
Max. šírka pásky
118 mm Hotovo!
Max. priemer pásky
127 mm Hotovo!
Max. odporúčaná rýchlosť tlače
152 mm/s Hotovo!

Vlastnosti

Rozlíšenie tlače
203 DPI Hotovo!
Max. šírka pásky
118 mm Hotovo!
Max. odporúčaná rýchlosť tlače
152 mm/s Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tlačiarne na štítky a etikety

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mohu tisknout na této tiskárně přímo z iPhone, je potřeba nějaký speciální program? jaké štítky k této tiskárně nabízíte? děkuji Marek

Dobrý den, Dokážu do této tiskarničkky dát i menší kotouče? Potřebujeme tisknout jak štítky pro dopravce tak i EAN kody k produktům. Jak tady toto funguje? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, nevíte zda podporuje aip print z iOS?

Dobry den, samostane otazky na na LAN a WIFI tu uz padli v oboch pripadoch ste odpovedali ze tlaciaren dane rozhranie ma. Ale konfiguracia kde by bola LAN spolu s WIFI pre verziu ZD420 neexistuje (existuje iba pre radu ZD620). Pri ZD420 existuje verzia iba s LAN alebo iba s Wifi. Tak ako to je? Ktore rozhranie vami ponukana tlaciaren ma? Wifi alebo LAN?

Naozaj má táto tlačiareň aj Wifi pripojenie tak, ako to deklarujete v popise výrobku?

Uvadite ve vlastnostech tiskove rozliseni 203 i 300. Ktere plati?

aký je EAN kód tohto tovaru?

dobrý den, koupil jsem u Vás tento produkt zebra 420 s wifi kod zboží 061865f - v zásilce nebyly pro tuto TTR tiskárnu speciální štítky, tak jsem je musel dokoupit, bohužel pokud tisknu vyjede mě jen prázdný štítek, tedy jsem se rozhodnul koupit ještě jeden kus, tentokrát také zebra 420 ale bez wifi, Váš kod zboží 061865c, protože stejně budeme potřebovat ve firmě více tiskáren a situace je stejná, štítek vyjede bez tisku..v prvním případě jsem myslel, že bude jen tiskárna vadná, ale teď je jasné, že někde děláme chybu...štítky které jsem dokoupil jsou přímo určené pro zebru, jedná se o Part no. 800274-205, kde je dále uvedeno thermaltransfer paper zipship label a je na štítku logo Zebry. díky za rychlou reakci

Opravdu má tato tiskárna LAN připojení?

Diskusia a poradňa k Zebra ZD420 DT
Príslušenstvo pre Zebra ZD420 DT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zebra ZD420 DT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zebra ZD420 DT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zebra ZD420 DT.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií