AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

ZELMER ZVC762SP

Zobraziť katalóg
ZELMER ZVC762SP
Viacúčelový vysávač na mokrosuché vysávanie, 1600 W, vrecko 2,5 l, objem nádrže na prášok 1,8 l, nádoba pre vodu 5 l, filter HEPA 10 umývateľný, hubica na parkety, hubica na zber vody, hubica na šampónovanie, hubica na suché vysávanie sa separátorom malých predmetov,
Kód:  ZEL1001g Produktové číslo:  5900215022918 Stránky výrobcu

ZELMER ZVC762SP

Vysávač Zelmer ZVC762SP Aquawelt Plus je novinkou v segmente multifunkčných vysávačov. O vysoký sací výkon a tichú prevádzku sa stará elektromotor s príkonom 1 600 W, ktorý je možné   ľahko digitálne regulovať. Jeho výhodou je možnosť ako suchého vysávania (so sáčkom SAFBAG s objemom 2,5 l), tak i mokrého vysávania (bezvreckový režim s objemným, 5 litrovým kontajnerom).Môžete s ním dokonca čistiť koberce, čalúnenie, a nezľakne sa ani vysávania vody.Jeho moderné telo uchováva množstvo praktických funkcií. Jednou z nich je prítomnosť dvojitého filtračného systému, ktorý sa skladá z vodného filtra a u mývateľného HEPA H10 vzduchového filtra. Samozrejmosťou je prítomnosť teleskopickej kovovej hubice. Z dôvodu tichého jazdenia po podlahe je vysávač vybavený pogumovanými kolieskami.

Kľúčové vlastnosti

  • Suché i mokré vysávanie
  • Funkcia šampónovanie
  • Dvojitý filtračný systém
  • Pogumované kolieska
  • Široká škála príslušenstva

Funkcia šampónovanie

Dôležitou funkciou dnešných moderných vysávačov je šampónovanie. Vďaka špeciálnej hubici na šampónovanie (súčasťou balenia), v kombinácii s nádobou na detergent s objemom 1,8 l, môžete dokonale vyčistiť širokú škálu povrchov. 

Veľká porcia príslušenstva

K vysávaču Zelmer ZVC762SP Aquawelt Plus dostanete rozmanité príslušenstvo. Mezi nimi nájdete hubicu na zber vody, hubicu na šampónovanie, hubicu na suché vysávanie so separátorom malých predmetov, parketovú hubicu, malý kartáč a štrbinovú hubicu.

 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Vodný filter, Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
34,8 cm Hotovo!
Výška
35,7 cm Hotovo!
Hĺbka
49,2 cm Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v příloze máte Návod k použití vysavače Typ VC7920. Proto bych se rád zeptal zda tento je opravdu ZVC762SP ? Protože v nabídce máte i ZVC762STCZ ,se správným Návodem k použítí. Děkuji za odpověď .

Dobrý den, trošku postrádám klasickou tabulku účinnosti vysávání na tvrdé podlaze/koberci a hlučnost vysávání. Jsou tyto informace k dispozici? Předem díky, Renata

Dobrý den, jak velká záruka je u tohoto vysavače? Je tu logo 4 roky, výrobce uvádí 48 měsíců, ale v textu pod cenou máte napsáno 24 měsíců. Děkuji. Přeji krásný den. Marek

Diskusia a poradňa k ZELMER ZVC762SP
Príslušenstvo pre ZELMER ZVC762SP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZELMER ZVC762SP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zelmer ZVC762SP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zelmer ZVC762SP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zelmer ZVC762SP.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií