PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zhiyun Rider M

Zobraziť katalóg
Zhiyun Rider M
Stabilizátor – na akčné kamery, veľa možností upevnenia (prilba, bicykel), možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  ZHYc02 Produktové číslo:  Rider M
Zhiyun Rider M 105,19 € Zánovné

Zhiyun Rider M

Zhiyun Rider M je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

RIDER-M je veľmi univerzálny stabilizátor špeciálne určený pre outdoorových nadšencov a kameramanov adrenalínových športov. Minimalistické vyhotovenie je možné namontovať na ľubovoľné príslušenstvo. Štandardný závit 1/4" v spodnej časti je kompatibilný s rôznymi fotografickými doplnkami. Stabilizátor tak ľahko uchytíte na najrôznejšie držiaky alebo statívy. Natáčať môžete z ľubovoľnej akčnej kamery s rozmermi 42,3 × 30 mm, čo znamená aj podporu GoPro Hero 1/2/3/3+/4/5 alebo Xiao Yi. Zhiyun Rider M pracuje s dokonalou hladkosťou a tichou rotáciou, aby ste ľahko zachytili perfektný záber.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun Rider M

  • 3-osý stabilizátor pre akčné kamery (max. 42,3 × 30 mm)
  • Určený na použitie s rôznymi doplnkami (závit 1/4")
  • Optimalizovaný systém rýchlej odozvy s minimálnou zotrvačnosťou
  • 320° široký snímací uhol
  • Vzdialené ovládanie cez aplikáciu (iOS/Android) alebo voliteľným diaľkovým ovládačom
  • 3,5 mm videovýstup na monitorovanie v reálnom čase
  • Obsahuje štyri batérie, pričom každá poskytuje približne 3 hodiny prevádzky

Aplikácia, ovládač aj displej na natáčanie v rôznych situáciách

Zhiyun Rider M podporuje vzdialené ovládanie pomocou voliteľného diaľkového ovládača alebo aplikácie pre inteligentné zariadenia so systémom Apple iOS alebo Google Android. Stabilizátor môžete napríklad namontovať na pohybujúce sa vozidlo a bezdrôtovo ho ovládať z telefónu pomocou bluetoothu. Úpravy uhla možno vďaka 3,5 mm výstupu monitorovať v reálnom čase na externý displej, ktorý môže mať kameraman na mieste, ktoré si sám zvolí. 

Stabilizačné režimy a manuálne nastavenie

Stabilizačný systém Zhiyun Rider M má 3 klasické režimy – Pan Following, Locking a Following mode. Prepínačom jednoducho zmeníte režim a nastavíte uhol bez narušenia stability. Unikátny manuálny režim umožňuje nastaviť uhol kamery rukou. Stačí len kameru pridržať v požadovanej polohe.

Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun Rider M 3-osý stabilizátor pre akčné kamery (max. 42,3 × 30 mm) Určený na použitie s rôznymi doplnkami (závit 1/4") Optimalizovaný systém rýchlej odozvy s minimálnou zotrvačnosťou 320° široký snímací uhol Vzdialené ovládanie cez aplikáciu (iOS/Android) alebo voliteľným diaľkovým ovládačom 3,5 mm videovýstup na monitorovanie v reálnom čase ------------------------------------------------------------------------------------- RE: Obsahuje štyri batérie, pričom každá poskytuje približne 3 hodiny prevádzky - o tych troch hodinach pochybujem ale to je jedno. reagujem na ine...ano v baleni su 4 baterie ale pracuju v pare !!! takze nie 4 baterie kazda po 3och hodinach vydrze (12hod) ... ked-tak jeden par :-) s vydrzou 3 hodiny (6hod) - aby si zakaznik nemyslel, ze bude mat k dispozicii az 12 hodin....

Príslušenstvo pre Zhiyun Rider M
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií