Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Zircon Jazz Skylink ready

Zobraziť katalóg
Zircon Jazz Skylink ready
4,5 35 hodnotení
Satelitný prijímač - DVB-S/S2, LED displej, HDMI, LAN, Full HD, podpora Irdeto a ICE kariet, PVR, Auto DiSEqC, FastScan
Kód:  IS001za3 Produktové číslo:  8594163274474

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zircon Jazz Skylink ready

Satelitný prijímač, ktorý poteší najmä svojím moderným dizajnom, jednoduchou obsluhou a nízkou obstarávacou cenou. Ide o Skylink ready satelitný prijímač s licencovanou čítačkou Irdeto a Portal funkciami. Satelitná inštalácia je vďaka prehľadnej ponuke jednoduchá a intuitívna, môžete tiež použiť Fast Scan. Možno využiť aj inštaláciu s automatickou detekciou DiSEqC a ladením transpondérov pre Skylink. Poteší rýchly štart z pohotovostného režimu do 2 sekúnd. Veľkou výhodou je možnosť pripojenia prijímača k novým aj starým typom televízorov použitím HDMI alebo JACK/CINCH kábla.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompatibilný s ICE kartami UPC - freeSAT, T-Mobile
  • Full HD rozlíšenie obrazu na výstupnom HDMI konektore
  • Prehľadné zobrazenie zoznamu staníc pomocou viacstĺpcového náhľadu
  • Možnosť tvorby až 8 obľúbených (favoritných) skupín
  • Rodičovský zámok
  • Funkcia AD (Audio description - opis scény programu pre nevidiacich)
  • Funkcia CEC na jednoduché ovládanie prijímača aj TV (nutná podpora TV)
  • Pokročilé PVR funkcie - nahrávanie priamo z EPG
  • Podpora FAT aj NTFS súborového systému USB pamäte
  • MPEG-2/4 (H.264), VC1 a plne kompatibilný s DVB-S2
  • Pamäť na 6000 TV a rádio programov
  • Viacjazyčné OSD menu

Prehľadné a jednoduché

Prednej strane dominuje biely 4-segmentový LED displej, ktorý v StandBy režime zobrazuje aktuálny čas. Na hornej časti prijímača sa nachádza tlačidlo StandBy a tlačidlá na prepínanie programov. Na čelnom paneli nájdete otváracie dvierka so zabudovaným dekodérom Irdeto, ktorý je určený na prevádzku kariet Skylink, T-mobile a Freesat v systémoch Irdeto a ICE.

Centrum vašej zábavy

Pomocou USB 2.0 konektora môžete k prijímaču pripojiť externý flash disk vo formáte NTFS alebo FAT a prehrávať súbory JPEG, BMP, MP3, OGG, FLAC, AVI, MKV, TS, TP, TRP, MPG, MP4. Nechýba ani programový sprievodca EPG s podporou na sedem dní dopredu. Využiť možno nahrávanie na USB disk, a to aj priamo z EPG. Používateľov určite poteší, že proti malým nezbedníkom možno využiť rodičovský zámok. Balenie obsahuje všetko potrebné, ako je diaľkový ovládač, napr. zdroj 12 V/1,5 A, HDMI kábel 1,5 m, JACK/CINCH AV kábel, CZ/SK návod.

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!
Čítačka kariet - dekódovanie
Irdeto Hotovo!
Záznam na
Externý disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!

Dekódovanie

Čítačka kariet - dekódovanie
Irdeto Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, video cinch, S/PDIF optický, S/PDIF koaxiálny, LAN, USB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Vlastný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, otec má starou satelitní anténu s dekodérem myslím Astra. Je možné použít tuto satelitní anténu

Dobrý deň, pôjde v tomto prijímači najnovšia karta Skylink výmena m7?

Dobrý den. Po každém zapnutí se objeví hláška o aktualizaci SW, která ale nikdy neproběhne. Dále během provozu neustále obtěžuje hláška o rodičovském zámku (např. při funkci info). EPG ukazuje prázdnou mřížku. Při snaze listovat v seznamu EPG zároveň přepíná programy pod zobrazenou mřížkou EPG. Neustále vytuhává obraz i zvuk. Po přechodu na HD se kvalita nezlepšila a navíc stálé problémy s přijmačem, už se těším na další změny ve vysílacích parametrech.

Dobrý den, opravdu jdou přehrávat na Zircon Jazz videa ve formátu avi a mkv? A kde mám najít v přijímači seznam zapsaných videí na flash disku? Mám ho naformátovaný NTFS... Děkuji

Dobry den, mam stary septobox s kartou skylink. Prestali mi jit programy co presli do hd.Na fotkach ani v popisu sem nevidel kam dat kartu. Nebo i toto zarizeni nahrazuje. Dekuji za rychlou odpoved

Dobrý den, nemám zkušenost s FastScan. Je to tak, že lze tuto volbu zapnout, potom se automaticky ladí programy při každém zapnutí (a zapínání trvá déle) anebo FastScan v menu vypnu a potom si nastavuji transpondery ručně (a tím je také zapínání přístroje rychlejší)?

Ak chcem k satelitu pripojiť zosilovač s reproduktormi a projektor musím ísť HDMI do projektora a s tade audio out na zosilovač? Ak nie je na projektore audio out existuje iná cesta?

Dobry den, nenasel jsem zadnou jinou moznost komunikace na webu. Mam dva dotazy. 1. Nacita tento prijmac karty typu Skylink Next? 2. Je mozno vymenit tento prijmac za muj, ktery jsem u Vas zakoupil pred tydnem? Zakoupeny prijmac Amiko mi neprijme kartu Skylink Next. Dekuji

Diskusia a poradňa k Zircon Jazz Skylink ready
Príslušenstvo pre Zircon Jazz Skylink ready Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zircon Jazz Skylink ready. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zircon Jazz Skylink ready. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zircon Jazz Skylink ready. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zircon Jazz Skylink ready.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií