PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen

Zobraziť katalóg
ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen
4,4 5 hodnotení
Kamerový systém s 1TB 3.5" SATA HDD, LAN, HDMI, H.264, vodeodolné IP kamery s nočným videním až 20m, rozlíšenie 720P, 4x Ethernet kábel, myš, mobilné Alikácia pre vzdialené sledovanie
Kód:  QL500k2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen Predaj skončil

ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen

Kamerový systém so štvoricou LED kamier v balení je určený pre monitorovanie vnútorných a vonkajších priestorov. DVR rekordér umožňuje pripojenie štyroch kamier pomocou napájacích a dátových káblov, ktoré sú tiež súčasťou setu. Predinštalovaný firmware si hravo poradí vedľa monitorovania a záznamu s radom ďalších funkcií vrátane detekcie pohybu alebo sledovanie z mobilných zariadení. Set je dodávaný s predinštalovaným diskom s kapacitou 1 TB. Druhá generácia setu prináša prepracovaný konektor na strane IP kamery. Nepoužíva koncovku RJ-45, ale micro USB konektor. Kábel prechádza cez držiak kamery a schováte ho pred poveternostnými vplyvmi. Stačí pretiahnuť kábel malým otvorom v stene.

Kľúčové vlastnosti

  • Set so štvoricou LED HD kamier v balení
  • Ochrana vo dne aj v noci
  • Kamery odolné voči poveternostným vplyvom
  • Niekoľko možností sledovania kamier
  • Detekcia pohybu s upozornením na email
  • Multitasking
  • P2P protokol bez nutnosti mať verejnú IP adresu
  • Česká lokalizácia
  • Jednoduchá inštalácia

Prístup k záznamu odkiaľkoľvek

DVR server podporuje protokol P2P, takže inštalácia systému je naozaj jednoduchá a zvládne ju každý užívateľ. Nie je potrebné zložité nastavovanie portov na routeri alebo poznať verejnú IP adresu. Užívateľ má k dispozícii niekoľko možností sledovania kamier. Tou najchytrejšou je použitie mobilnej aplikácie Zsight, ktorá je k dispozícii pre obľúbené operačné systémy Android a iOS. Pre užívateľov desktopového systému Windows je pripravený program Zviewer, ktorý sa hodí najmä pri použití v lokálnej sieti. Poslednou možnosťou je cloudová služba Meshare.com, ktorá umožňuje sledovanie kamier na internete z akéhokoľvek počítača.

Obraz s dôrazom na detail

All-in-one systém umožňuje nastaviť všetky štyri vonkajšie HD kamery v priebehu niekoľkých minút. Rozlíšenie 720p poskytuje obraz s vynikajúcim rozoznaním všetkých detailov. Obraz je oveľa širší a neskreslený, preto sa bez problémov môže použiť aj v komerčných priestoroch. Diódy na kamerách zaisťujú skvelú viditeľnosť až 20 m, a to dokonca aj v úplnej tme alebo v zle osvetlených priestoroch. Kamery sú uzavreté v kovovom tele, sú teda odolné proti vode aj zlým poveternostným podmienkam a úplne chránené pred prachom a dažďom.

Univerzálny systém pre viacerých používateľov

Multitasking, ktorý je súčasťou operačného systému kamerového setu, si hravo poradí so zobrazením niekoľkých operácií naraz, a to vrátane záznamu, prehrávania, zálohovanie, prístupu z chytrého telefónu a podobne. V systéme môžete nastaviť rôzne oprávnenia celkovo pre 16 používateľov. Pokoj na duši vám dodá funkcia detekcie pohybu, ktorú je dokonca možné zapnúť pre ľubovoľnú kameru či nastaviť plochu pohybu pre väčšiu presnosť. Pokiaľ dôjde k pohybu v sledovanej oblasti, systém okamžite odosiela snímku s upozornením na užívateľov prednastavený email.

 

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na podpoře produktu jsem našel max. délku kabelu od kamery do rekorderu na 165 ft (50 m), jak vyřešit , když mám kabel 85m ?

Dobrý den, je možné sehnat náhradní 15m kabel?

Dobrý den, máme již od Vás 11 těchto zařízení. Nyní jsme koupili další tři a k nim není možné se připojit přes webové rozhraní. Navíc mají obráceně konektory (kamera/kabel F/M místo M/F jako u předchozích zařízení. Co je to za zradu?

Dobrý den dneska jsem si koupil kamerový systém je součástí balení i myš poňevac jsem jí nenašel.předem děkují za odpověď

Dobrý den funguje to zařízení bez počítače můžu k tomu připojit jenom monitor a bude to fungovat tak jak má děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, v popisku píšete, že je možnost nahrávat i na USB. Tedy na "flešku". Chtěl bych se zeptat proč mi to nefunguje a co dělám špatně ? Připojím flašku do zařízení a co dál ? Nikde žádný tlačítko na zařízení není na začátek nahrávání. Jak určím aby se to nonstop nahrávalo na flašku ? Když jí tam jen připjím a nechám, tak to nic nedělá. Děkuji za odpověď.

Pozdravujem, plánujem týmto systémom monitorovať aj vstupnú bránu na pozemok s RD. Tým, že budem monitorovať aj verejné priestranstvo, musí byť osadená pri vstupe tabuľa s nejakým podobným textom: "priestor monitorovaný kamerovým systémom"? Díky

Zamýšlím tento výrobek zakoupit. Nebo jiný... Potřebuji se s někým poradit. Kam mohu volat, případně někdo může zavolat mě? Délka kabelů - potřebovala bych 2x 20 a 2x 50 metrů. Lze? Jak moc velký vliv má délka kabelu na konzistenci signálu? Připojení ne přes WIFI, ale pouze kabelem. Je uživatelský manuál klientsky přívětivý (čili zvládnu zapojit a nainstalovat sama) nebo jsou užívany terminus technikus? Děkuji za odpovědi.

Dobrý den, mohu se zeptat, jak aktualizovat firmware u tohoto produktu. Děkuji. S pozdravem. P. Mareček

Zdravím prosím o info. k tomuto zboži ( ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen Kód: QL500k2) v diskuzi jsem se dočetl že je ke kamerám délka kabelu 2x 15m a 2x 30m ale já potřebuji 2x 30m a 2x 40m proto bych chtěl objednat tuto variantu samo že s doplatkem za kabel pokud to neni možné prosím o info popř. odkaz kde ho koupím děkuji

123...
Diskusia a poradňa k ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen
Príslušenstvo pre ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZMODO 4-Kanalrekorder NVR + 4x IR IP Kamera mit PoE 2.Gen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZMODO 4-Kanalrekorder NVR + 4x IR IP Kamera mit PoE 2.Gen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZMODO 4-csatornás NVR felvevő + 4x IR IP kamera.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií