Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s WiFi

Zobraziť katalóg
ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s WiFi
4,0 1 hodnotení
Kamerový systém s 1TB 2.5" SATA HDD, LAN, H.264, vodeodolné IP WiFi kamery s nočným videním až 15m, rozlíšenie 720P, myš, mobilná aplikácia pre vzdialené sledovanie
Kód:  QL500l2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s WiFi Predaj skončil

ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s WiFi

Kamerový systém so štvoricou LED kamier v balení je určený pre monitorovanie vnútorných, ale aj vonkajších priestorov. Jeho srdcom je špeciálny rekordér, ktorý v sebe nesie pevný disk s kapacitou 1 TB. Poskytuje tak dostatok priestoru pre záznam až zo štvorice dodávaných IP kamier. Ich hlavnou výhodou je skvelé rozlíšenie až 720p a pripojenie pomocou bezdrôtovej WiFi. Nemusíte tak riešiť dodatočné naťahovanie štruktúrovanej kabeláže, ale plne si vystačíte iba s 5V napájaním.

Kľúčové vlastnosti

  • Set so štvoricou WiFi kamier v balení
  • Ochrana vo dne aj v noci
  • Kamery sú odolné voči poveternostným vplyvom
  • Možnosť nahrávania záznamu na vstavaný pevný disk s kapacitou 1 TB
  • Niekoľko možností sledovania kamier
  • Detekcia pohybu s upozornením na email
  • Multitasking
  • P2P protokol bez nutnosti mať verejnú IP adresu
  • Slovenská lokalizácia
  • Jednoduchá inštalácia

Prístup k záznamu odkiaľkoľvek

DVR server podporuje protokol P2P, takže inštalácia systému je naozaj jednoduchá a zvládne ju každý užívateľ.  Zložito nastavovať porty na routeri alebo poznať verejnú IP adresu nie je potrebné. Máte k dispozícii niekoľko možností sledovania kamier. Tou najchytrejší je použitie mobilnej aplikácie Zsight, ktorá je k dispozícii pre obľúbené operačné systémy Android a iOS. Pre užívateľov desktopového systému Windows je pripravený program Zviewer, ktorý sa hodí najmä pri použití v lokálnej sieti. Poslednou možnosťou je cloudová služba Meshare.com, ktorá umožňuje sledovanie kamier na internete z akéhokoľvek počítača.

Obraz s dôrazom na detail

All-in-one systém umožňuje nastaviť všetky štyri vonkajšie HD kamery v priebehu niekoľkých minút. Rozlíšenie 720p poskytuje obraz s vynikajúcim rozoznaním všetkých detailov. Obraz je oveľa širší a neskreslený, preto sa bez problémov môže použiť aj v komerčných priestoroch. Diódy na kamerách zaisťujú skvelú viditeľnosť až 15 m, a to dokonca aj v úplnej tme alebo v zle osvetlených priestoroch. Kamery sú uzavreté v hliníkovom tele, sú teda odolné proti vode aj zlým poveternostným podmienkam a úplne chránené pred prachom a dažďom.

Univerzálny systém pre viacerých používateľov

Multitasking, ktorý je súčasťou operačného systému kamerového setu, si hravo poradí so zobrazením niekoľkých operácií naraz, a to vrátane záznamu, prehrávania, zálohovania, prístupu zo smartfónu a podobne. V systéme môžete nastaviť rôzne oprávnenia celkovo pre 16 používateľov. Pokoj na duši vám dodá funkcia detekcie pohybu, ktorú je dokonca možné zapnúť pre ľubovoľnú kameru, či nastaviť plochu pohybu pre väčšiu presnosť. Pokiaľ dôjde k pohybu v sledovanej oblasti, systém okamžite odosiela snímku s upozornením na užívateľom prednastavený email.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
15 m Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
15 m Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o info - 1.) je možné pomocí kamer zaznamenávat i hlas? (ev., jak řešit potřebu záznamu hlasu?) 2.) na jakou minimální vzdálenost dokáží kamery zaostřit? Děkuji

Dobrý den. je nutné pro použití těchto kamer mít natažené dráty? nebo fungují pouze bezdrátově takže se dají namontovat dodatečně aniž by se muselo procházet zdí a někde tahat kabely? děkuji

Dobrý den, jsou wifi kamery vázané na hdd nebo fungují i bez něj..? Dejme tomu jednu mám doma, druhou na chate a nepotřebuji záznam na hdd, potřebuji jen sledovat.děkuji.

Dobry den, ake napajcie parametre ma jedna kamera? Bolo by mozne to prepojit napriklad aj cez POE - pomocou POE redukcie a switchu TP-LINK TL-SG1008P? Dakujem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali všechny čtyři kamery jsou určeny i pro venkovní použití. Mohou být celoročně venku? Děkuji! /Milan

Dobrý den. Chtěl bych se prosím zeptat, píšete že umí Detekce pohybu s upozorněním na email. Umí i detekci pohybu s upozorněním na SMS? Děkuji.

Dobry den, maju kamery IP krytie na vonkajsie pouzitie alebo su len do interieru?

Diskusia a poradňa k ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s WiFi
Príslušenstvo pre ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zmodem 4-Kanal-Recorder NVR + 4x IR-IP-Kamera mit WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zmodem 4-Kanal-Recorder NVR + 4x IR-IP-Kamera mit WiFi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZMODO 4 csatornás felvevő NVR + 4x IR IP kamera WiFi-vel.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií