AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen

Zobraziť katalóg
ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen
4,0 4 hodnotení
Kamerový systém s 1 TB 3,5" SATA HDD, LAN, VGA + HDMI, H.264, vodoodolné IP kamery s nočným videním až 20 m, rozlíšenie 720P, 8x Ethernet kábel, myš, mobilná Alikácia na vzdialené sledovanie
Kód:  QL500m Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen Predaj skončil

ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen

Kamerový systém ponúkne rovno osem IP kamier pre starostlivé monitorovanie vnútorných a vonkajších priestorov. DVR rekordér umožňuje pripojenie všetkých kamier a dokonca nemusíte byť ani žiadny IT špecialista, pretože sada je pripravená pre mimoriadne jednoduché a rýchle zapojenie. Dodávaný softvér si hravo poradí vedľa monitorovaniu a záznamu s radom ďalších funkcií vrátane detekcie pohybu alebo sledovania z mobilných zariadení. Set je dodávaný s predinštalovaným pevným diskom s kapacitou 1 TB.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompletný set na inštaláciu kamerového systému
  • Ochrana vo dne aj v noci
  • Kamery odolné voči poveternostným vplyvom
  • Kvalita záznamu 720p
  • Niekoľko možností sledovania kamier
  • Detekcia pohybu s upozornením na email
  • multitasking
  • P2P protokol bez nutnosti mať verejnú IP adresu
  • Česká lokalizácia
  • Jednoduchá inštalácia

Prístup k záznamu odkiaľkoľvek

DVR server podporuje protokol P2P, takže inštalácia systému je naozaj jednoduchá a zvládne ju každý používateľ. Nie je potrebné zložité nastavovanie portov na routeri alebo poznať verejnú IP adresu. Používateľ má k dispozícii niekoľko možností sledovania kamier. Tou je použitie mobilnej aplikácie Zsight, ktorá je k dispozícii pre obľúbené operačné systémy Android a iOS. Pre používateľov desktopového systému Windows je pripravený program Zviewer, ktorý sa hodí najmä pri použití v lokálnej sieti. Poslednou možnosťou je cloudová služba Meshare.com, ktorá umožňuje sledovanie kamier na internete z akéhokoľvek počítača.

Obraz s dôrazom na detail

All-in-one systém umožňuje nastaviť všetky kamery v priebehu niekoľkých minút. Rozlíšenie 720p poskytuje obraz s vynikajúcim rozoznaním všetkých detailov. Obraz je oveľa širší a neskreslený, preto sa bez problémov môže použiť aj v komerčných priestoroch. Diódy na kamerách zaisťujú skvelú viditeľnosť až 20 metrov, a to dokonca aj v úplnej tme alebo v zle osvetlených priestoroch. Kamery sú uzavreté v kovovom tele, sú teda odolné proti vode aj zlým poveternostným podmienkam a úplne chránené pred prachom a dažďom.

Univerzálny systém pre viacerých používateľov

Multitasking, ktorý je súčasťou operačného systému kamerového setu, si hravo poradí so zobrazením niekoľkých operácií naraz, a to vrátane záznamu, prehrávania, zálohovanie, prístupu z chytrého telefónu a podobne. V systéme môžete nastaviť rôzne oprávnenia celkovo pre 16 používateľov. Pokoj na duši vám dodá funkcie detekcie pohybu, ktorú je dokonca možné zapnúť pre ľubovoľnú kameru či nastaviť plochu pohybu pre väčšiu presnosť. Pokiaľ dôjde k pohybu v sledovanej oblasti, systém okamžite odosiela snímku s upozornením na používateľom prednastavený email.

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, lze k této sadě dokoupit více 25m kabelů? případně prosím o řešení, když kamerky budou dále, než těch dodávaných 25m od základny díky moc

Dobrý den, V sobotu jsem si u vás zakoupil kamerový systém ZMODO , chybí tu český návod a přihlašovací údaje do aplikace. Sdělte mi, jak budete situaci řešit. Děkuji Štěpán

balení neuplne ..

dobry, da sa u vas k danemu kam, systemu aj cisto kamera objednat??

sú tam pribalené aj káble? ak nie tak aké? a dokáže prenášať elektrinu aj klasický UTP RJ45 kábel?

Su vhodne aj von?

Dobrý den. Koupil jsem si u Vás tyto kamery. Jde mi o to, že bych potřeboval je vzdáleně sledovat. Na telefonu přes Zsight mi to jde, z domu přes MeShare také, ale dá se nějak podívat vzdáleně na záznam? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen
Príslušenstvo pre ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zmodo 8-Kanal-Recorder NVR + 8x IR-IP-Kamera 720P mit PoE 2.Gen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zmodo 8-Kanal-Recorder NVR + 8x IR-IP-Kamera 720P mit PoE 2.Gen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZMODO kamera rendszer 8 csatornás NVR + 8x IR IP kamera 720P PoE 2.Gen kamerarendszer.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií