Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zopo ZP520 Black

Zobraziť katalóg
Zopo ZP520 Black
4,5 2 hodnotení
Mobilný telefón 5.5" IPS qHD 960x540, Procesor MTK6582M Quad core 1.3 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, MicroSD až 64GB, Fotoaparát 8 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G/LTE , FM rádio, Micro USB, Android 4.4
97,73 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ZO004b1a

Zopo ZP520 Black

Zopo ZP520 Black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

5.5-palcový displej

Najnovší model predstavuje pokročilý mobilný telefón s obrím displejom a výkonnými komponentmi. Čistý dizajn bez zbytočných výstrelkov v čiernom vyhotovení sú ďalším pozitívom. Keď k tomu pridáme veľmi lákavú cenu, ide o smartfón, ktorý si bezpochyby nájde cestu k množstvu fanúšikov.

  • 5.5" obrí displej
  • 8 Mpix fotoaparát s pokročilými funkciami
  • Google Android 4.4 KitKat
  • Skvelá cena

Telefón na prvý pohľad pôsobí dojmom o rad drahšieho prístroja. Spredu mu dominuje 5.5" IPS qHD panel s jemným rozlíšením pre ostré detaily a verné farebné podanie. Či už si prezeráte fotky, surfujete na internete, či hráte hry, veľký displej je vekou výhodou. Aby telefón poskytoval vysoký výkon, dodáva sa so štvorjadrovým procesorom MTK MT6582M s frekvenciou 1,3 GHz, ktorý dopĺňa 1 GB operačná pamäť. Prostredie Androidu 4.4 tak bude veľmi svižné a plynulé.

Dokonalé fotky

Vylepšený fotoaparát prístroja sa chváli rozlíšením 8 Mpix, LED bleskom a automatickým zaostrovaním pre maximálnu kvalitu. Vytvorte si panoramatické fotky či využite vysokorýchlostné sekvenčné fotenie. V prírode či počas športu zachytíte všetko dokonale. V pohotovostnom režime vydrží telefón 220 hodín. V telefóne nájdete okrem iného FM rádio a samozrejmosťou je aj výbava ako LTE 4G, GPS modul, Bluetooth alebo Wi-Fi.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zopo ZP520 Black
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií