Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zopo ZP999 White Dual SIM

Zobraziť katalóg
Zopo ZP999 White Dual SIM
5 4 hodnotení
Mobilný telefón 5.5 "IPS FHD 1920x1080, procesor MTK6595M Octu core 2.0 GHz, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, MicroSD až 64 GB, Fotoaparát zadné 14 Mpix LED blesk + predné 5 Mpix, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, batérie 2700 mAh, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  ZO018c4
Zopo ZP999 White Dual SIM 150,53 € Použité

Zopo ZP999 White Dual SIM

Zopo ZP999 White Dual SIM je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Žeravé želiezko na poli premyslených telefónov prekonáva ucelenou výbavou aj najvyššie modely konkurencie. Luxusné prevedenie je podporené enormným výkonom, Full HD displejom popretkávaným najnovšími technológiami a tiež  funkciami, ktoré od moderného smartphonu očakávate. Medzi ne patrí špičkové fotenie s automatickým zaostrovaním, presná navigácia cez americké GPS aj ruský GLONASS a podpora 4G LTE pre neustály prístup na webové stránky a streamovanie audia i videa. Vďaka operačnému systému Google Android 4.4 nebude žiadny problém doplniť všetky potrebné aplikácie pre komfort každodenného užívania.

IPS kvalita


Mimoriadna 5,5palcová Full HD obrazovka v úzkom rámčeku prichádza s technológiou Sharp New Mode 2. Tá poskytuje na IPS displeji verné farby a prirodzené podanie zo všetkých uhlov pohľadu. Rozmerný displej zaručuje čistý obraz a optimálne podmienky prehrávanie HD videí, hranie hier, prezeranie webových stránok aj vyšší užívateľský komfort. K tomu je obrazovka telefónu prekrytá odolným sklom Gorilla Glass 2, aby vydržala prenášanie bez úhony.

Osemjadrový výkon


Nový osemjadrový procesor Mediatek je ideálny pre multitasking a aplikácie s pôsobivou grafikou, vrátane prepracovaných hier v 3D. Umožňuje pracovať s aplikáciami extra náročnými na systémové prostriedky, zaisťuje plynulé zobrazovanie pri prezeraní webových stránok a poskytuje vyrovnaný výkon všetkým bežiacim aplikáciám. Nechajte si na pozadí pustený celý zástup aplikácií aj vo chvíli, keď zrovna užívate 3D grafiku. S 3GB DDR3 operačnej pamäte na frekvencii 1866 MHz umožňuje dokonalý multitasking, aj tých najnáročnejších aplikácií.

S fotoaparátom Sony


Zopo ZP999 prichádza s 14-megapixelovým snímačom back side ilumination (BSI) z dielne uznávanej spoločnosti Sony. Technológia BSI senzora dovolí zaznamenávať s minimom šumu aj v zlých svetelných podmienkach. Celkovo poskytuje vysoké rozlíšenie, vyššiu rýchlosť a lepšiu obrazovú kvalitu. Má samozrejme, automatické zaostrovanie, prisvetľovaciu LED diódu a podporu mnohých režimov a efektov pre obrázky vynikajúcej kvality. Na čelnej strane nájdete 5Mpx kameru vhodnú pre videohovory cez Skype.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
14 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.. Koupil jsem již před více jak 3/4 rokem tento telefon a nějak jsem neřešil jedinou věc která nešla, a to dual sim. Vysvětlení problému: slot1= po vložení, sim karta funguje jak má, pracuje, dá se volat jde internet prostě jako u telefonu s 1 sim slot2= po vložení se karta načte, ukáže se po chvilce, že je dostupná a že je na síti, ale jakmile zkusím zavolat, spustit internet nebo poslat sms, chyba. Vypadne signál a je nedostupná s obrázkem v horní liště kde je křížek nad signálem. Hledal jsem na webu jak toto opravit, ale nic jsem nenašel. Prosím o radu, snad se s tímto už někdo setkal a ví jak to opravit :(

Príslušenstvo pre Zopo ZP999 White Dual SIM
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií