Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

ZTE Grand X IN (Black)

Zobraziť katalóg
ZTE Grand X IN (Black)
4,3 3 hodnotení
Mobilný telefón 4,3 "960x540, Intel Atom Z2460 1Ghz, fotoaparát 8mpx, 1 GB RAM, interná pamäť 4GB, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, MicroSD, Android 4.0
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  UM900x1 Produktové číslo:  6934933034808

ZTE Grand X IN (Black)

ZTE Grand X IN (Black) je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Mobilný telefón s bohatou výbavou a netradičným procesorom od firmy Intel obsahuje všetky štandardné funkcie, medzi ktorými nechýba navigácia GPS, kvalitné8 Mpx fotoaparát alebo napríklad slot pre pamäťové karty microSD. Prednej strane zariadenia dominuje 4,3 "displej s jemným rozlíšením 960 x 540 pixelov. Obľúbený operačný systém Google Android vo verzii 4.0 je dostatočne svižný, prehľadný a jeho dlhé používanie na cestách vám zaručí batéria s vysokou kapacitou 1650 mAh.

Telefón ZTE Grand X vo svojich útrobách ukrýva unikátny procesor Atóm Z2460z dielní Intelu. Jeho jedno jadro beží na vysokej frekvencii 1,6 GHz a umožní vám plne využívať všetkých internetových služieb, sledovanie videí, prezeranie fotiek a vďaka grafickému jadru si zahráte aj vizuálne pokročilé hry. Procesoru sekunduje1024 MB operačnej pamäti pripravených pojať niekoľko naraz spustených aplikácií (Multitasking).

Zaznamenajte si všetky dôležité okamihy kvalitným8 Mpx fotoaparátoms automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Fotografie môžete uložiť do internej 4 GB pamäte av prípade, že vám dôjde miesto, stačí vložiť až 32 GB microSD kartua úložného priestoru máte opäť dostatok. Zdieľajte vaše momentky s priateľmi alebo chatujte s rodinou cez internet, stačí sa pomocouWi-Fialebo dátového tarifu operátorov pripojiť k sieti a váš virtuálny sociálny život dostáva zelenú.

Využívajte všetky výhody operačného systému Android vo verzii 4.0. Oproti svojim predchodcom priniesol lepšiu rýchlosť, stabilitu, mnoho vizuálnych zmien a tiež napríklad širšie spektrum podporovaných video formátov. Na portáli Google Play získate prístup k tisícom aplikácií a hier, ktoré vás nielen zabaví v nudných chvíľach, ale pomôžu vám tiež zefektívniť prácu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.0 Ice Cream Sandwich Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZTE Grand X IN (Black)
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií