Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

ZTE Nubia Z5 mini

Zobraziť katalóg
ZTE Nubia Z5 mini
4,5 4 hodnotení
Mobilný telefón 4.7 "1280x720 IPS, Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Quad-Core 1.5GHz, fotoaparát 13Mpx, 2GB RAM, interná pamäť 16GB, WiFi, Bluetooth, GPS, MicroSD, Android 4.2
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  UM900e1c Produktové číslo:  6934933027947
ZTE Nubia Z5 mini 320,60 € Použité

ZTE Nubia Z5 mini

ZTE Nubia Z5 mini je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Čínska spoločnosť ZTE patrí medzi veľmi progresívne a nápadité výrobcu chytrých telefónov. Zaujímavý model predstavuje Z5 mini, ktorý patrí do prémiovej rady Nubia . Tá sa vyznačuje nadštandardnou výbavou a príjemne kvalitným spracovaním. Nádherný 4,7 palcový displej s IPS panelom disponuje vysokým kontrastom a výbornými pozorovacími uhlami. Štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro je taktovaný na 1,5 Ghz a svojím svedomitým výkonom strčí do vrecka väčšinu konkurenčných kúskov. Hry, filmy a náročné aplikácie poháňa v spolupráci s 2 GB operačnej pamäte úplne bez zadýchaniu.

Vo výbave nechýba 13megapixelový fotoaparát s funkciou automatického ostrenia , S ktorého pomocou kedykoľvek a kdekoľvek zaznamenáte svoje najlepšie zážitky. A čo viac, ako jeden z mála disponuje aj samostatnou spúšťou kamerky. Výrazné senzorové tlačidlo slúži nielen k hlavnému ovládanie, ale zároveň budete jeho prostredníctvom upozornení na zmeškané udalosti . Červené pulzujúca svetlo je veľmi efektné.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZTE Nubia Z5 mini
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií