Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ZyXEL LTE3301

Zobraziť katalóg
ZyXEL LTE3301
4,9 7 hodnotení
LTE WiFi modem – rýchlosť WiFi prenosu 300Mb/s, prenosová rýchlosť LAN portov 100 Mbit, LAN konektor: 4×, odnímateľná anténa, QoS (Quality of Service) a IPv6 Ready , Server a Client, WiFi 4, (štandardy: 802.11b (2.4GHz),802.11g (2.4GHz) a 802.11n )
Kód:  VD060a Produktové číslo:  LTE3301-Q222-EU01V3F Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZyXEL LTE3301

LTE modem využíva najnovšie mobilné technológie, aby vám poskytol najvyššiu možnú rýchlosť prenosu. Dáta k vám z internetu budú prúdiť rýchlosťou až 150 Mbps. S takou rýchlosťou môžete bezstarostne surfovať internetom. Prenosová kapacita bohato postačí aj na streamovanie videa vo Full HD i Ultra HD kvalite. Flexibilita bezdrôtového mobilného pripojenia prináša celý online svet s maximálnou slobodou pohybu.

Kľúčové vlastnosti

  • WiFi router s modemom pre 4G/3G/2G mobilnej siete
  • Sťahovanie dát z internetu rýchlosťou až 150 Mbps
  • Pripojenie notebooku cez WiFi s rýchlosťou až 300 Mbps
  • Káblové spojenie pre stolové počítače
  • Podpora štandardov pripojenia v rôznych krajinách

Vždy online

Bohužiaľ pokrytie signálom rýchlym 4G nie je 100%, ale s modemom Zyxel zostanete stále v spojení. Podporuje totiž aj staršie, zato rozšírenejšie, siete 3G alebo 2G, takže zostanete online v podstate kdekoľvek, kde je mobilný signál. Okrem toho zvláda rôzne pásma prenosu, čím obstojí aj v najrôznejších druhoch sieťach cudzích krajín.

Vždy rýchly

Ani na pripojenie vášho notebooku nebudete potrebovať žiadnu kabeláž. S pripojením WiFi podľa štandardu 802.11n si môžete vychutnať vysokorýchlostné pripojenie na internet aj pre viac zariadení. Ak však váš počítač nemá WiFi alebo hľadáte spoľahlivosť bez klesania rýchlosti, k dispozícii sú aj 4 porty pre káblový Ethernet.

Prispôsobivý

Vďaka podpore režimu routeru aj mosta sa dobre adaptuje ku všetkým druhom zariadení vo vašej sieti. Používatelia môžu využiť v typickej situácii routeru vstavané smerovanie internetu do ostatných zariadení. V režime most je navrhnutý na spoluprácu s existujúcim hardvérom, ako sú podnikové WiFi prístupové body, sieťové brány a iné.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
WiFi Typ
WiFi 4 Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
WiFi Typ
WiFi 4 Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA2-PSK Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
2 × Hotovo!
Typ antény
Odnímateľná Hotovo!
Zisk antény
2 dBi Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
12 cm Hotovo!
Hmotnosť
350 g Hotovo!
Šírka
16,8 cm Hotovo!
Výška
3 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma toto zariadenie aj WAN port

Dobrý deň, mám problém s fungovaním pripojenia do mobilnej dátovej siete. Približne po 15 mesačnej prevádzke táto funkcia zlyhala. Vyskúšal som všetko aby som to napravil. Reštart zariadenia, výmenu SIM karty, uvedenie zariadenia do továrenských nastavení a nová konfigurácia, update firmware na najnovšou verziu poskytovanú výrobcom. Po reštarte zariadenia mi nedokázalo otvoriť časť web stránky pre zadanie PIN kódu na spustenie dátovej služby. Pri iných SIM kartách mi stránku aspoň otvorilo ale po zadaní PIN kódu sa zariadenie do siete akokeby prihlásilo ale bez riadnej funkcie dát (stavové LED svietili poruchovo) a testovacia SMS služba fungovala do a zo zariadenia len z ťažkosťami. Viete mi poradiť ako problém vyriešiť alebo je to na reklamáciu zariadenia? S/N: S160910000781 Ďakujem a prajem pekný deň

Dobrý den. Má tento modem funkci BRIDGE?

Dobrý den. Možná jsem špatně hledal, ale nenašel jsem údaj o napájecím DC napětí a spotřebě (proud v mA/A). Plánuji tento modem nasadit do mobilního provozu z baterie a potřebuji udělat energetickou rozvahu. Děkuji. Ivan Procházka

Dobrý den, omluvte možná primitivní dotaz: do tohoto routeru dám sim-kartu s datovým tarifem, router tedy čerpá data ze sim-karty a vytváří signál wifi. Jak je router ovládán? Chci dále zakoupit IP kameru a chytrou zásuvku, která potřebuje wifi a vše bych chtěl ovládat z mobilu. Jak uvedená zařízení připojím k vytvořenému wifi signálu, když nemohu zadat jako třeba na mobilu žádné přístupové heslo k wifi? Děkuji za odpovědi.

Dobrý den, jaké frekvence LTE jsou podporovány?

Dobrý den, jaká je maximální a minimální provozní teplota? A jaké je provozní napětí? Děkuji.

Diskusia a poradňa k ZyXEL LTE3301
Príslušenstvo pre ZyXEL LTE3301 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZyXEL LTE3301. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZyXEL LTE3301. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZyXEL LTE3301. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZyXEL LTE3301.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií