Asus TUF Gaming H3 Red

Zobraziť katalóg
Asus TUF Gaming H3 Red
4,3 4 hodnotení
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3,5 mm Jack, priestorový zvuk 7.1, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 40 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 50 mm, kábel 1,3 m
Kód:  NM361e3 Produktové číslo:  90YH02AR-B1UA00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Asus TUF Gaming H3 Red

Potrebujete mať prehľad o hre a byť o krok napred pred protivníkom? Potom by vás mohli zaujať herné slúchadlá ASUS, s ktorými nedáte iným tímom šancu vyhrať. Tieto veľmi pohodlné slúchadlá vám sadnú dokonale okolo uší, budú držať a navyše skvelo hrať. S uzavretou konštrukciou nebudete počuť okolitý hluk a zvuk neprejde von. Izolácia zvuku značne zvyšuje presnosť 3D audia a kvalitu a vy tak budete poznať každý protivníkov krok. Prívodný kábel je dlhý 1,3 m a ten je vedený do jednej mušle. Frekvenčný rozsah zaistí silné basy aj výšky a čokoľvek ďalšie cezeň ľudské uši už nepočujú. Frekvenčný rozsah týchto slúchadiel je od 20 do 20000 Hz, a tak máte istotu, že vaše uši budú počuť len tie najkvalitnejšie tóny. Citlivosť má vplyv aj na akustický výkon, predovšetkým na reprodukciu zvuku a vyššiu hlasitosť. Herné slúchadlá ASUS majú citlivosť 40 dB/mW. Nesmieme zabudnúť ani na veľkosť meniča, tá je 50 mm.

Herné slúchadlá Asus TUF Gaming H3 Red Bočný pohľad
Herné slúchadlá Asus TUF Gaming H3 Red Vlastnosti/technológia

Zásadné prednosti herných slúchadiel Asus TUF Gaming H3 Red

  • S hernými slúchadlami ASUS budete vždy o krok napred pred svojimi spoluhráčmi
  • Slúchadlá majú citlivosť 40 dB/mW
  • Meniče s veľkosťou 50 mm
  • Uzatvorená konštrukcia herných slúchadiel
  • Frekvencia slúchadiel je od 20 do 20000 Hz
  • Kábel dlhý 1,3 m
  • Typ pripojenia: 3,5 mm Jack
  • Ponúkajú impedanciu s veľkosťou 32 Ohm
  • Mikrofón ponúka smerové snímanie
  • Citlivosť mikrofónu je 40 dB/mW
  • Ovládanie hlasitosti pomocou integrovaného ovládača
  • Priestorový zvuk 7.1
  • Farba slúchadiel je červená
  • Herné slúchadlá ASUS vážia 294 g

Ďalšie dôležité funkcie a vlastnosti herných slúchadiel Asus TUF Gaming H3 Red

Herné slúchadlá ASUS ocení každý nadšený hráč. Neoddeliteľnou súčasťou slúchadiel je mikrofón na komunikáciu so spoluhráčmi. Jednoducho si môžete navoliť hlasitosť hry alebo hudby integrovaným ovládačom. Priestorový zvuk 7.1 poskytuje neskutočne presné priestorové audio, s ktorým budete vedieť o každom kroku protivníka.

Herné slúchadlá Asus TUF Gaming H3 Red Zadná strana

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,3 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
40 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
50 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
294 g Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem tyto sluchátka, ale po připojení mi nefungují. Na pc msi trident 3 mam dva jacky sluchátka a mikrofon. Po pripojení do portu sluchátek jde jenom zvuk, ne mikrofon. V portu mikrofonu jde bud mikrofon, nebo sluchátka. Po použití prilozene redukce do obou portu zase funguje mikrofon, ale ze zvuku pouze levý kanál. Upgradoval jsem driver, zkoušel jsem nastavení, bez výsledku. Můžete poradit?

Můžete mi poradit, mam problém s mikrofonem druhá strana mne neslyší při testu micu se tváří jakože je slyšet že něco mluvím ale fakt slabě, může to být tím že používám externí zvukovku pač ta na zákl. desce nejde?

Sluchátka jsem koupil a vypadají fajn, pohodlně. Nicméně jsem je pořizoval s naději, že mikrofon nebude brát zvuky z okolí (směrový mikrofon), ale je to spíše naopak. Zvuky a hlasy z okolí jsou při hovoru u protistrany slyšet skvěle. Nevíte jaká sluchátka si pořídit s tím, že mi jde o to, aby nebyl slyšet běžný hluk z místnosti (televize, hlasy jiných osob apod.), ale jen já? Nejde tedy o izolaci v tom smyslu abych zvuky neslyšel já, jde o to aby je neslyšeli ostatní na druhé straně hovoru :-)

Zdravím, na stránkách výrobce není o ANC ani zmínka, opravdu mají sluchátka aktivní potlačení okolního hluku jak uvádíte?

Diskusia a poradňa k Asus TUF Gaming H3 Red
Príslušenstvo pre Asus TUF Gaming H3 Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF Gaming H3 Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus TUF Gaming H3 Red.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií