Ballistol

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Ballistol banner

Ballistol: Špičkové mazacie, antikorózne a konzervačné prípravky

Začiatky značky sa datujú k roku 1904, kedy doktor Helmut Klever objavil takmer dokonalé zloženie pre univerzálny olej, ktorý pomenoval Ballistol. Ten sa stal rýchlo známym aj pod prezývkou „zázračný olej” pre jeho všestranné využitie. Ballistol sa už tesne po svojom vzniku používal na ošetrovanie a konzerváciu kovových častí zbraní, pažieb a remeníc, vojakom tiež pomáhal s liečením drobnejších zranení a časom sa stal skvelým pomocníkom aj v domácnostiach. Dnes značka Ballistol ponúka celý rad vysoko kvalitných univerzálnych aj špecializovaných prípravkov pre domácnosť, dielňu aj priemysel.

Univerzálne oleje Ballistol

Univerzálne oleje a spreje Ballistol na každú príležitosť

Univerzálne oleje a spreje Ballisotl sa hodia pre širokú škálu materiálov a účelov. Rozpohybujete s nimi kovové časti priemyselných strojov či domácich zariadení, regenerujete drevený nábytok, ochránite a nablýskate kožené povrchy, konzervujete rybárske háčiky s návnadou a mnoho ďalšieho. Univerzálny olej Ballistol dostanete aj so zložením prispôsobeným pre potravinárstvo, antikorózne a konzervačné účely alebo v riedkom vyhotovení so skvelou prenikavosťou do mikroskopických štrbín súčiastok.

Špeciálne prípravky Ballistol pre dokonalé výsledky

Prípravky Ballistol mávajú aj špeciálne zloženie na konkrétne účely. Napríklad technické spreje sa hodia na mazanie pri demontážach, na pohyblivých častiach automobilu či ako ochranný film v agresívnych plynoch a pod vodou. Impregnačné prostriedky Ballistol poskytujú extrémne dlhú ochranu proti vode, vlhkosti a špine, napríklad pri outdoor vybavení. Čističe odstránia zažranú špinu a smolu z povrchov, prípadne prach z PC hardvéru. Ošetrujúce a wellness oleje upokoja pokožku aj myseľ.

Špeciálne prípravky Ballistol
Ballistol – kvalita a šetrnosť

Ballistol prostriedky zaručujú vysokú kvalitu a šetrnosť

Ballistol ponúka ohromne širokú škálu využitia a môže sa chváliť aj prémiovým zložením a výnimočnými vlastnosťami. Oproti iným olejom, ktoré majú vo vode neutrálne pH, Ballistol reaguje mierne alkalicky. Vďaka tomu dokáže neutralizovať slabšie kyseliny aj ľudský pot, ktoré môžu byť k niektorým povrchom agresívne. Olej vďaka špeciálnemu zloženiu tiež pomalšie starne a nesmolí. Prípravky Ballistol navyše obsahujú len biologicky odbúrateľné zložky, preto sú vyhovujúce aj pre životné prostredie.

1 položka
4,7 26×
Ballistol Bez prachu stlačený vzduch sprej, 300 ml
Stlačený plyn – odstraňuje prach, najjemnejšie páperie a menšie častice z ťažko prístupných miest bez kontaktu, vhodné na čistenie objektívov, mikroskopov a iných optických zariadení, na použitie na počítačoch, klávesniciach, tlačiarňach, portoch USB, hifi/stereo systémoch, atď., objem 300 ml
7,72 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: AUPR266206
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií