Belkin Case + Stand for Apple Pencil

Zobraziť katalóg
Belkin Case + Stand for Apple Pencil
Stojanček – puzdro pre Apple Pencil
Kód:  BE328f35a6 Produktové číslo:  F8J206btGRY Stránky výrobcu
Belkin Case + Stand for Apple Pencil Predaj skončil

Belkin Case + Stand for Apple Pencil

Vlastníte ceruzku Apple Pencil a potrebujete ju mať vždy po ruke a zároveň v bezpečí? Potom vám iste príde vhod Belkin Case + Stand for Apple Pencil, ktoré poskytne perfektné riešenie pre uloženie Apple Pencil a jej príslušenstva. Ochranný kufrík zase ceruzku Apple ochráni vo vašej taške na cestách a súčasne uchová jeho príslušenstvo bezpečne v priradených odkladacích priestoroch. 

Kľúčové vlastnosti stojančeku a puzdra Belkin pre Apple Pencil

  • Odkladacie priestory pre Apple Pencil a príslušenstvo
  • Extra hrot na ceruzku Apple
  • Apple Pencil cap
  • Stojan Apple Pencil
  • Vysoko lesklý exteriér s ochranným vekom
  • Tkaná podšívka pre zvýšenú ochranu
  • Silikónový držiak hrotu

Dokonalá ochrana pre ceruzku Apple Pencil

Kompaktné a minimalistické puzdro Belkin Case bolo vytvorené s ohľadom na ochranu a jednoduché použitie. Funguje tiež ako ochranný stojan, takže máte vaše Apple Pencil vždy v dosahu, či už ste v kancelárii alebo kdekoľvek inde. Špeciálne navrhnuté priehradky obsahujú nabíjací adaptér, extra hrot Apple Pencil tip a Apple Pencil cap. Magnetický kryt chráni Apple Pencil a príslušenstvo, keď ho uložíte do kabelky alebo batohu.

Usporiadajte si svoju pracovnú plochu

S týmto krásnym a elegantným podstavcom si vždy ceruzku elegantne odložíte. Stojanček Stand for Apple Pencil drží ceruzku v ideálnej pozícii a zároveň ju chráni pred nechceným poškodením. Výhodou je tiež silikónový držiak hrotu, ktorý poskytuje dodatočnú ochranu pre špičku pera.

 

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Case + Stand for Apple Pencil. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin tok + állvány az Apple Pencil számára.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií