D-Link DCS-2802KT-EU

Zobraziť katalóg
D-Link DCS-2802KT-EU
Set – mydlink Pro–2×bezdrôtová vnútorná/vonkajšia kamera a 1×HUB s možnosťou nahrávania do cloudu, Full HD 1080p, uhol záberu 140°, stupeň krytia IP65, kompresia videa H.264, spolupracuje s Amazon Alexa, Asistent Google a IFTTT, nočné videnie 7.5m, obojsmerný prenos zvuku, zabudovaný PIR senzor (znižuje falošné poplachy), alarm 100dB, aplikácia mydlink pre iOS a Android, slot na microSD/SDHC, batérie s dlhou životnosťou na 1 nabitie (až 6 mesiacov), možnosť pripojenia až 4 kamier na 1 HUB
Kód:  NN487a04 Produktové číslo:  DCS-2802KT-EU Stránky výrobcu

D-Link DCS-2802KT-EU


    

D-Link DCS-2802KT-EÚ je súprava vnútorného rozbočovača a dvoch vonkajších kamier, ktoré sú bezdrôtové a s diskrétnym vyhotovením – môžete ich nenápadne umiestniť takmer kamkoľvek budete potrebovať. Sú vybavené kovovým držiakom pre montáž na stenu, ale je ich možné pripevniť na akúkoľvek kovovú plochu vďaka magnetickej rúčke. Navyše sa môžete tešiť na perfektný obraz so všetkými detailmi, kamery totiž nahrávajú video v rozlíšení Full HD. 

    

Kľúčové vlastnosti súpravy D-Link DCS-2802KT-EÚ

  • Rozbočovač na vnútorné použitie a 2 vonkajšie kamery na batériu
  • Záznamy vo Full HD rozlíšení
  • Certifikácia IP65 – vodoodolné telo kamier
  • Balíček mydlink nahrávanie do osobného cloudu na 1 rok zadarmo
  • Nočný režim, PIR detektor pohybu, obojsmerný prenos zvuku
  • Ukladanie videa do cloudu, na microSD kartu, externé úložisko, do telefónu či tabletu
  • Spolupracuje s ostatnými zariadeniami mydlink, Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT
  • Diaľkovo spustiteľná siréna s hlasitosťou 100 dB
    

Kamery s nočným videním

Kamery samozrejme disponujú pokročilým senzorom pohybu (PIR), ktorý disponuje technológiou, ktorá spoľahlivo vylúči falošné poplachy – dokonca aj v nočnom režime. V prípade zaznamenania pohybu spustí kamera nahrávanie a pošle aj upozornenia priamo na váš mobilný telefón. IR prísvit umožňuje videnie v úplnej tme až do vzdialenosti 7,5 metra.

Určite oceníte aj obojsmerný prenos zvuku. Kamery D-Link sú vybavené ako reproduktorom, tak i mikrofónom. Pohodlne tak môžete hovoriť s deťmi, dať povel psovi, alebo navigovať poštára. Každá kamera má integrovanú batériu so životnosťou až 6 mesiacov na jediné nabitie (v prípade používania kamery 3 minúty denne, ak nesledujete živý prenos). Bezdrôtové kamery majú vo výbave aj sirénu s hlasitosťou až 100 decibelov, tá reaguje na pohyb, váš povel a možno ju aj diaľkovo vypnúť.

    

Prepracovaná podpora D-Link

K rozbočovaču (Hubu) môžete pripojiť celkom až štyri kamery. Po dokúpení dvoch kamier môžete bez problémov pokryť oveľa väčší priestor. Disponuje taktiež slotom na pamäťovú kartu typu microSD s maximálnou kapacitou 128 GB, či USB konektorom na pripojenie externého úložiska. Obsluhu kamerového systému uľahčí bezplatná aplikácia mydlink.

Sada D-Link DCS-2802KT-EÚ podporuje aj bezpečné nahrávanie do osobného cloudu, ku ktorému máte prístup odkiaľkoľvek na svete vďaka bezplatnej aplikácii mydlink. Bezplatne môžete nahrávať a uchovávať video po dobu 24 hodín (max. 3 kamery/1 účet mydlink). Ďalšie služby si môžete ľubovoľne dokúpiť. Videá je možné vyhľadávať podľa dátumu, zariadenia, miesta alebo typu záznamu. Určite oceníte, že zariadenie D-Link môžete začleniť do svojej inteligentnej domácnosti, preto nechýba podpora Amazon Alexa, Google Assistant alebo IFTTT.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
7,5 m Hotovo!
Zorný uhol
140 ° Hotovo!
Zoom
Digitálny Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Typ úložiska
Cloud Hotovo!
Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
85 mm Hotovo!
Výška
66 mm Hotovo!
Hĺbka
85 mm Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky vonkajšie IP kamery
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa
» Všetky vnútorné IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude na Alza.cz dostupná také rozšiřující kamera DCS-2800LH-EU pro tuto sadu ? ( ke stávajícím dvěma, které jsou součástí sady, jdou připojit ještě další dvě).

Dobrý den, v Data Sheetu na D-link Odkaz do neznáma je napsáno, že v ceně sady je nahrávání na cloud na 1 rok v ceně 50Eur. Můžete to potvrdit? S pozdravem V.S.

Diskusia a poradňa k D-Link DCS-2802KT-EU
Príslušenstvo pre D-Link DCS-2802KT-EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DCS-2802KT-EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DCS-2802KT-EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DCS-2802KT-EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DCS-2802KT-EU.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií