Archív - Hry na Xbox Series v češtine

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
98 položiek
4,8
EA Sports FC 24 – Ultimate Edition – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – EA SPORTS FC™ 24 je novou érou The World’s Game: 19000+ plne licencovaných hráčov, 700+ tímov a 30+ ligových súťaží zaručujú historicky najautentickejší futbalový zážitok.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2154
Dead Island 2 (Predobjednávka) – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2048
Dead Island 2: Gold Edition (Predobjednávka) – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2050
Dead Island 2: Deluxe Edition (Predobjednávka) – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2049
Sifu – Vengeance Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Sifu rozpráva príbeh mladého študenta kung-fu, vydávajúceho sa na cestu za pomstou v túžbe potrestať zločincov, ktorí povraždili jeho rodinu. Stojí sám proti všetkým, nemá žiadnych spojencov, zato nepriateľov množstvo. Spoľahnúť sa môže len na svoju neobyčajnú znalosť kung-fu a tajomný medailón – jedine s ich pomocou má nádej zvíťaziť a zachovať odkaz svojej rodiny.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0333
Medieval Dynasty – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – V Medieval Dynasty sa zhostíte úlohy mladého muža, ktorý zbehol z vojny, aby mohol vziať svoj osud do vlastných rúk. Zo skromných začiatkov, kedy budete sami ako kôl v plote, neskúsení a bez jedinej mince vo vrecku, sa postupom času premeníte na majstra mnohých zručností, vodcu svojho vlastného spoločenstva a zakladateľa prosperujúcej dynastie.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0308
4,2 32×
FIFA 23 – Xbox Series X|S Digitál
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový, – Vyskúšajte najväčšie futbalové turnaje v čele s mužským aj ženským šampionátom FIFA World Cup™, ktorý sa objaví vo FIFA 23 v priebehu sezóny. Zahrajte si vôbec prvý krát za ženské kluby a využite možnosť hrania napriek platformám ktoré uľahčia meranie síl s priateľmi.
Predaj skončil
Objednávací kód: xxMXESD1999
1,0
Syberia: The World Before – Collectors Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: logický, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov i samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postáv, Kate Walkerovej a Dany Rozeovej, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0300
5,0
NHL 23 – Xbox Series X|S Digital
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2005
4,3
FIFA 23 – Xbox Series X|S Digital
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový, – Vyskúšajte najväčšie futbalové turnaje na čele s mužským aj ženským šampionátom FIFA World Cup™, ktorý sa objaví vo FIFA 23 v priebehu sezóny. Zahrajte si vôbec prvýkrát za ženské kluby a využite možnosť hrania naprieč platformami, ktoré uľahčia meranie síl s priateľmi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1999
Dead Island 2: HELL-A Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Dead Island 2 je strhujúca akčná RPG z pohľadu prvej osoby, ktorá hráča zavedie na úplne nové ihrisko. Preskúmajte ikonické Los Angeles utopené vo vnútornostiach, štýlové, živé a zamorené zombiemi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO197he
5,0 10×
FIFA 23 – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Vyskúšajte najväčšie futbalové turnaje na čele s mužským aj ženským šampionátom FIFA World Cup™, ktorý sa objaví vo FIFA 23 v priebehu sezóny. Zahrajte si vôbec prvýkrát – s podporou dedikovaných animácií technológie HyperMotion2 – za ženské kluby a využite možnosť hrania naprieč platformami, ktoré uľahčia meranie síl s priateľmi.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0247
Endling – Extinction is Forever – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – spoznajte ničivú silu ľudského plemena, ktorá deň za dňom kazí, znečisťuje a drancuje najvzácnejšie a najcennejšie zdroje prírodného prostredia. Podarí sa líščej matke udržať svoje malé mláďatá nažive?
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0216
Soulstice – Deluxe Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Skúmajte temný svet skrývajúci veľa záhad, ovládnite dynamický súbojový systém a osvojte si vzájomne prepojené schopnosti dvoch sestier vo fantasy príbehu o dospievaní so svižnou akciou, zákernými nepriateľmi a ohromujúcimi súbojmi s bossmi.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0214
5,0
Oddworld: Soulstorm – Collectors Oddition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Abe nie je typický hrdina, ktorého by ste očakávali. Nenosí zbrane, ani nie je trénovaný v žiadnom bojovom umení. Napriek tomu bude musieť čeliť nemožnej hrozbe proti stále násilnejším a manipulatívnejším mocnostiam, ktoré sa ho a jeho rasu budú snažiť zničiť.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0154ce
Oddworld: Soulstorm - Enhanced Edition - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: dobrodružný,
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0154
Saints Row: Notorious Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – víta vás Santo Ileso, žijúce fiktívne mesto v srdci amerického juhozápadu. Vo svete plnom zločinu, kde nemilosrdné frakcie bojujú o moc, sa skupinka mladých priateľov snaží rozbehnúť vlastný zločinecký podnik, dostať sa na vrchol a presláviť sa na vlastnú päsť. Obsahuje steelbook, expansion pass, plagát, mini artbook, 4 pohľadnice a ďalší dodatočný obsah.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0132ne
5,0
Saints Row: Day One Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – víta vás Santo Ileso, žijúce fiktívne mesto v srdci amerického juhozápadu. Vo svete plnom zločinu, kde nemilosrdné frakcie bojujú o moc, sa skupinka mladých priateľov snaží rozbehnúť vlastný zločinecký podnik, dostať sa na vrchol a presláviť sa na vlastnú päsť.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0132d1
NHL 22: Standard Edition – Xbox Series X|S Digital
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový, – herný engine Frostbite prináša dramatické vizuálne vylepšenia, ktorá zásadne zvyšujú autentickosť. Superhviezdy NHL ešte nikdy nepôsobili tak živo – premenou prešlo úplne všetko. Nech sa pozriete kamkoľvek, všade uvidíte vylepšenia. Tešte sa na prelomový hokej. Vďaka super hviezdnym X-Factors a úplne novému systému schopností, ktorý odomyká jedinečné zručnosti superhviezd NHL, spoznáte osobnosť a silu elitných hráčov ligy. Hviezdy NHL verne napodobňujú zručnosti a štýl svojich skutočných náprotivkov a ich prínos na ľade je tak evidentnejší ako kedykoľvek predtým.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1878
NHL 22: Standard Edition – Xbox One Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – tešte sa na prelomový hokej. Vďaka super hviezdnym X-Factors a úplne novému systému schopností, ktorý odomyká jedinečné zručnosti superhviezd NHL, spoznáte osobnosť a silu elitných hráčov ligy. Hviezdy NHL verne napodobňujú zručnosti a štýl svojich skutočných náprotivkov a ich prínos na ľade je tak evidentnejší ako kedykoľvek predtým.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1877
NHL 22: X-Factor Edition - Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – herný engine Frostbite prináša dramatické vizuálne vylepšenia, ktorá zásadne zvyšujú autentickosť. Superhviezdy NHL ešte nikdy nepôsobili tak živo – premenou prešlo úplne všetko. Nech sa pozriete kamkoľvek, všade uvidíte vylepšenia. Tešte sa na prelomový hokej. Vďaka super hviezdnym X-Factors a úplne novému systému schopností, ktorý odomyká jedinečné zručnosti superhviezd NHL, spoznáte osobnosť a silu elitných hráčov ligy. Hviezdy NHL verne napodobňujú zručnosti a štýl svojich skutočných náprotivkov a ich prínos na ľade je tak evidentnejší ako kedykoľvek predtým.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1876
4,4
NHL 22 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – tešte sa na prelomový hokej. Vďaka super hviezdnym X-Factors a úplne novému systému schopností, ktorý odomyká jedinečné schopnosti superhviezd NHL, spoznáte osobnosť a silu elitných hráčov ligy. Hviezdy NHL verne napodobňujú zručnosti a štýl svojich skutočných náprotivkov, vďaka čomu je ich prínos na ľade zjavnejší ako kedykoľvek predtým.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO865
5,0
FIFA 22: Standard Edition - Xbox Series X|S Digital
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový a arkády, – ešte viac približuje hru realite vďaka významným herným vylepšeniam a inováciám vo všetkých režimoch, tešiť sa môžete na väčšiu konzistenciu medzi žrďami vďaka prepracovanému brankárskemu systému, ktorý prinesie viac pokoja na najdôležitejšiu pozíciu na ihrisku, novú fyziku lopty, výbušné šprinty, ktoré lepšie zachytia zrýchlenie najrýchlejších hráčov, a nové útočné taktiky
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1850
FIFA 22 – Ultimate Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: športový
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0096u
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v máji roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií