Pickwick MIXBOX OVOCNÉ POKUŠENIE

Zobraziť katalóg
Pickwick MIXBOX OVOCNÉ POKUŠENIE
Čaj – ovocný, 36 vreciek v balení – unikátna kolekcia deviatich ovocných čajov Pickwick obsahuje štyri vrecká z každej zmesi. Vyskúšajte rôzne ovocné chute a vyberte si svoju najobľúbenejšiu. Alebo si jednoducho zvoľte čaj podľa nálady.
Kód:  PIWCA503 Produktové číslo:  4006004
Pickwick MIXBOX OVOCNÉ POKUŠENIE Predaj skončil

Pickwick MIXBOX OVOCNÉ POKUŠENIE

Zamilovali ste si pitie čaju a s pôžitkom si ho vychutnávate v pohodlí domova? V tom prípade si vašu pozornosť zaslúži čaj Pickwick. K najdôležitejším vlastnostiam pri výbere je jeho druh, pričom pri tomto konkrétnom ide o ovocný. Ovocné čaje môžete bez obáv piť po celý deň, budú vám ihneď chutiť a dokážu vás dokonale zahriať. Pokiaľ ide o jeho formu, tento typ budete mať Čaj Pickwick MIXBOX OVOCNÉ POKUŠENIE získate v balení po 36 ks.

Významné funkcie čaju Pickwick MIXBOX OVOCNÉ POKUŠENIE

  • Ovocný čaj hodiaci sa na celodenné pitie
  • Podávanie: orálne
  • Výrobcom je dodávaný ako vrecko
  • V balení na vás čaká 36 ks čaju Pickwick MIXBOX OVOCNÉ POKUŠENIE

Parametre a špecifikácia

Druh čaju
Ovocný Hotovo!
Forma
Vrecká Hotovo!

Druh a určenie

Druh čaju
Ovocný Hotovo!
Forma
Vrecká Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pickwick MIXBOX OVOCNÉ POKUŠENÍ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pickwick MIXBOX OVOCNÉ POKUŠENÍ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pickwick MIXBOX OVOCNÉ POKUŠENÍ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pickwick MIXBOX GYÜMÖLCSÖS CSÁBÍTÁS.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií