Humorná série audioknih Jeeves za výhodnou cenu

Zobraziť katalóg
Humorná série audioknih Jeeves za výhodnou cenu Audiokniha
Audiokniha na stiahnutie
Česky, 0min
Číta: Radek Valenta
Kód:  AK1B013

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Humorná série audioknih Jeeves za výhodnou cenu Predaj skončil

Humorná série audioknih Jeeves za výhodnou cenu

Jedinečný Jeeves

Komorník Jeeves vstupuje na scénu! Jeho pán Bertie Wooster se plouží za ním a s nimi přichází i mistrná jazyková komika a situační gagy P. G. Wodehouse.  Milostné trampoty Bertieho přítele Binga neberou konce, ať už jeho srdce právě plane pro servírku z levného podniku, nebezpečně inteligentní dceru neurologa sira Rodericka, revolucionářku Charlottu či neteř venkovského kněze, a jejich důsledky nezřídka hrozí strhnout do záhuby i nebohého Bertieho. Jeevesova uvážlivost, důvtip a schopnost nalézt východisko i z té nejzapeklitější situace však nakonec bez výjimky triumfuje. 

Jen tak dál, Jeevesi

Od chvíle, kdy ho životabudič připravený jeho novým komorníkem jako zázrakem zbaví kocoviny, je Bertie postaven před zásadní otázku: jak bylo vůbec možné bez Jeevese existovat? Když se postupně ukáže, že Jeeves si dokáže bez ztráty elegance poradit s obávanými tetičkami, nezvanými hosty, dospívajícími dívkami i dalšími zdroji nežádoucích potíží, Bertiemu začíná být jasné, že o nenahraditelnosti jeho diskrétního a všestranně schopného sluhy nemůže být nejmenších pochyb.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Humorná série audioknih Jeeves za výhodnou cenu
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií