Škrupinové kufre

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Objem
11 l
138 l
-
Veľkosť kufra
XS
(18)
S
(140)
M
(195)
L
(216)
XL
(41)
2XL
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Škrupinový kufor je perfektný pre cestovateľov, ktorí hľadajú spoľahlivú a odolnú batožinu. Jeho konštrukcia bezpečne chráni vaše osobné veci pred nárazom aj krádežou. Škrupinové kufre sa tiež ľahko udržujú a sú dostupné v mnohých farbách a motívoch. Potrebujete poradiť s výberom? Pomôžeme.

Pokračovať

Škrupinový kufor si obľúbia aj nároční cestovatelia

Škrupinový kufor spája eleganciu, moderný dizajn a skvelú ochranu v ideálnej batožine. Vysoko odolné materiály a jednoduchosť z neho robia nielen bezpečný, ale aj štýlový sprievod na vašich cestách. Škrupinové kufre môžete vziať kamkoľvek, či už plánujete exotickú dovolenku pri mori, alebo zdĺhavú pracovnú cestu.

Aké výhody má škrupinový kufor?

Škrupinový kufor sa líši svojou konštrukciou, ktorá mu umožňuje vyvážené a variabilné použitie. Hodí sa ako do lietadla, tak aj na obyčajné cesty vlakom či autom.

  • Škrupinové kufre perfektne chránia vaše veci, a to vďaka pevnej a odolnej konštrukcii, ktorá sa len tak nezničí pri hrubom zaobchádzaní.
  • Škrupinové kufre sú tiež vodoodolné a prachuvzdorné, takže cenný obsah vášho kufra bude chránený aj v zlých podmienkach.
  • V škrupinovom kufri sa krehké predmety nepoškodia tak ľahko ako v látkovom kufri, ktorý sa jednoducho pretlačí.
  • Povrch kufra stačí utrieť vlhkou handričkou a je hneď čistý. Nemusíte sa teda báť šmúh.

Objem a veľkosti – škrupinové kufre si vezmete kamkoľvek

Škrupinové kufre sú dostupné v piatich základných veľkostiach: XS (najčastejšie detská veľkosť), S (malé príručné), M (stredne veľké), L (veľký kufor) a XL (extra veľká batožina). Každá veľkosť kufra určuje jeho objem, a teda možnosti využitia. Či už sa pripravujete na predĺžený víkend do kempu s niekoľkými najpotrebnejšími vecami, alebo zháňate veľkú batožinu na rodinnú dovolenku, z bohatej ponuky veľkostí si vyberie každý.)

  • Škrupinová kabínová batožina (do výšky 55 cm) – má objem 20 – 25 litrov. Hodí sa na kratšie cesty alebo ako doplnková batožina k veľkému kufru.)
  • Stredne veľké škrupinové kufre (vyššie ako 60 cm) – majú objem väčší ako 30 litrov. Zlatá stredná veľkosť, ideálna na dovolenky pre jednu alebo dve osoby.)
  • Veľké škrupinové kufre (vyššie ako 70 cm) – majú objem väčší ako 50 litrov. Vhodné na dlhšiu dovolenku. Do najväčších modelov sa zmestia veci celej rodiny.)

Predtým, než vnesiete svoj škrupinový cestovný kufor do lietadla, si na stránkach leteckej spoločnosti overte, akú veľkú a ťažkú batožinu si môžete na palubu lietadla vziať. Každá letecká spoločnosť má svoje vlastné pravidlá, takže prepravné smernice a zásady jednej leteckej spoločnosti sa nemusia vzťahovať na inú.

Prakticky vybavený škrupinový kufor vás očarí

Škrupinový kufor je veľmi prakticky vybavený, čo zlepšuje jeho manipuláciu a pohodlnosť. Upínacie pásy sa postarajú o bezpečnosť pri preprave. Vnútorná prepážka pomáha lepšie zorganizovať vaše veci. Vnútorné vrecká sa perfektne hodia na uskladnenie menších vecí. Expander umožňuje zväčšiť objem kufra. Menovka uľahčí identifikáciu batožiny. Pevné dno zlepšuje stabilitu kufra. Spevnené rohy zvyšujú odolnosť a USB port poskytuje možnosť nabíjania elektroniky počas cesty.

Jednoduchá manipulácia: Škrupinový kufor a teleskopické držadlá

Škrupinový kufor sa dá ľahko prevážať vďaka zabudovanému držadlu. Teleskopické držadlo jednoducho vysuniete do vami požadovanej výšky a užijete si ľahký presun aj na nepriaznivom povrchu. Okrem teleskopického držadla sa potom môžete stretnúť aj s bočným či horným držadlom, ktoré sú navrhnuté na uľahčenie zdvíhania a prepravy. Rukoväte sú pevne pripevnené k telu kufra pre maximálne pohodlie a dlhodobú spoľahlivosť pri používaní.

Škrupinový kufor – Držadlo
Držadlo na pohodlnú manipuláciu

Škrupinový kufor – Upínacie pásy
Upínacie pásy na upevnenie

Škrupinový kufor – Číselný zámok
Číselný zámok na zabezpečenie

Zamykanie a zapínanie: Škrupinový kufor zabezpečením nesklame

Bezpečnosť je kľúčová, najmä na cestách. Škrupinový kufor ponúka mnoho rôznych spôsobov zabezpečenia, či už ide o štandardný zámok, klasický zips alebo kovovú pracku. Výber zámku bohužiaľ nezávisí len od osobných preferencií, dôležité je tiež kontrolovať požiadavky leteckých spoločností a cieľové destinácie.

  • TSA zámok umožňuje colníkom otvoriť škrupinový kufor bez poškodenia. Je povinný na cesty do USA a jeho pevný mechanizmus zaisťuje bezpečné uzamknutie.
  • Číselný zámok poskytuje jednoduché, ale efektívne zabezpečenie. Stačí nastaviť jedinečnú číselnú kombináciu a k svojim veciam sa dostanete iba vy.
  • Zámok na kľúč zaisťuje škrupinový kufor pomocou pevného kovového mechanizmu. Kľúč je jedinečný, čo umocňuje pocit bezpečia a zaručuje pokojnú cestu.
  • Dvojcestný zips umožňuje pohodlné otvorenie kufra z oboch strán. Vďaka kvalitnej konštrukcii sa nemusíte báť, že by sa vám zips pri lete poškodil.
  • Patenty poskytujú rýchle a efektívne zabezpečenie škrupinového kufra. Je to pevný a odolný systém, ktorý sa neotvorí ani pri hrubšom zaobchádzaní.
  • Pracka je tradičnou voľbou na zapínanie kufrov. Kovové pracky sa postarajú o bezpečné uzamknutie vašich cenností, a to aj pri hrubom zaobchádzaní na letisku.

Každý škrupinový kufor má svoj unikátny dizajn

Škrupinový kufor neposkytuje iba kvalitné zabezpečenie, ale ponúka aj širokú škálu farebných motívov a vzorov. Neutrálne sfarbené a decentné cestovné kufre si obľúbia milovníci elegancie a minimalizmu. Pre tých, ktorí chcú na páse s batožinou nájsť svoj kufor rýchlo a jednoducho, sú ideálne pestré vzory a výrazné farby.


Kufor škrupinový dámsky
Kufor škrupinový dámsky

Kufor škrupinový detský
Kufor škrupinový detský

Kufor škrupinový unisex
Kufor škrupinový unisex

i

Detský, dámsky alebo unisex? Škrupinový kufor pre každého

Škrupinový kufor ponúka pre dámy sofistikovaný dizajn, ktorý podčiarkne ženský šarm a dokonale ladí s každým outfitom. Najmenší cestovatelia si zamilujú kufre pre deti. Tie sú špeciálne svojou nízkou hmotnosťou, kompaktnou veľkosťou a dizajnom zvýrazňujúcim detskú lásku k animovaným postavičkám. Neutrálnym vzhľadom potom vynikajú unisex škrupinové kufre, ktoré si obľúbia muži aj ženy. Praktické funkcie zostávajú, aby vám uľahčili každú cestu.

Z akých materiálov sa vyrába škrupinový kufor?

Škrupinový kufor je dostupný vo variantoch z polyesteru, hliníka, kože, polypropylénu či ABS. Poďme si bližšie predstaviť vlastnosti týchto materiálov:

  • Polyester a recyklovaný polyester prispieva k ekologickej udržateľnosti, zároveň je to veľmi ľahký a odolný materiál, ktorý spoľahlivo chráni váš kufor.
  • Polypropylén môžete poznať predovšetkým pre jeho výbornú odolnosť voči nárazom. Ani na exotickom zájazde ďaleko od domova vás tento kufor nesklame.
  • Curv kombinuje nevídane ľahkú, extrémne pevnú a odolnú konštrukciu do jednej batožiny. Ideálne pre náročnejších cestovateľov, ktorí chcú všetko v jednom.
  • Flowlite umožňuje výrobu útlejších a ľahších kufrov bez uberania na pevnosti. Škrupinový kufor z tohto materiálu je vhodný na dlhé a náročné cesty po svete.
  • Hliník je síce ťažší ako väčšina uvedených materiálov, ale jeho odolnosť voči korózii a široké spektrum použitia z neho robia veľmi kvalitný materiál pre kufre všetkých typov.
  • Koža na škrupinovom kufri pôsobí luxusne a vkusne. A hoci je jedným z najťažších materiálov, tak je jej pevnosť a odolnosť voči nárazom špičková.
  • ABS je cenovo dostupný a ľahký materiál. Škrupinové kufre z ABS nie sú tak odolné, ale ponúkajú základnú ochranu a uspokoja tých, ktorí hľadajú cenový kompromis.

Nízka hmotnosť je pre škrupinový kufor zásadná

Pre škrupinový kufor je dôležitá hmotnosť, preto sa moderné materiály, ako je flowlite a polypropylén stávajú stále populárnejšími. Tieto materiály navyše nekompromitujú vašu bezpečnosť ani odolnosť kufra. Možnosť vziať si so sebou viac vecí sa vždy hodí a myslite na to, že nižšia hmotnosť šetrí váš chrbát a uľahčuje manipuláciu s kufrom.

Koľko koliesok by (ne)mal mať škrupinový kufor?

Škrupinový kufor má vždy dve alebo štyri kolieska. Obe možnosti majú svoje výhody a nevýhody a záleží aj na vašich osobných preferenciách. Na dlhšie trasy s hladkým povrchom sú ideálne ľahšie dve kolieska, ktoré vám zaistia určitú flexibilitu, stabilitu a komfort. Pokiaľ sa však pohybujete na rušných miestach, oceníte maximálnu vyrovnanosť a ľahké ovládanie štyroch koliesok. Väčšie kolieska si lepšie poradia s prekážkami a zlým povrchom; menšie kolieska lepšie jazdia na hladkom povrchu.


Vlastnosť Dvojkolieskové kufre Štvorkolieskové kufre
Stabilita Nižšia Vyššia
Manipulácia Náročnejšia Jednoduchšia
Cena Nižšia Vyššia
Rozmery Kompaktnejšie Väčšie
Odolnosť koliesok Vyššia Nižšia

i

Materiály koliesok pre odolný škrupinový kufor

Odolný škrupinový kufor musí mať aj odolné kolieska. Gumové kolieska poskytujú plynulejší pohyb na všemožných povrchoch, a vďaka tomu uľahčujú aj manipuláciu s kufrom. Plastové kolieska bývajú hlučnejšie, ale oproti gumovým poskytujú lepšiu odolnosť a dlhodobo dlhšiu výdrž. Ponúkajú tiež skvelý kompromis medzi cenou a kvalitou, čo ocenia predovšetkým nenároční cestovatelia.

Škrupinové kufre – súprava na pohodlné cestovanie

Máte radi praktické riešenia? Škrupinové kufre v súprave zvyčajne obsahujú rôzne veľkosti, to vám poskytuje flexibilitu vo výbere vašej batožiny. Čaká vás dlhší pobyt s rodinou? Objemný kufor a malá príručná batožina vyhovie všetkým vašim požiadavkám. Súprava je tiež obvykle cenovo dostupnejšia ako nákup jednotlivých kusov zvlášť.

Radi by ste si zaobstarali lacné škrupinové kufre? Výpredaj ponúka rovnako kvalitný tovar za nižšiu cenu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Cestovný kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 41 l, rozmery 55 × 40 × 23 cm (V׊×H), upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické a horné držadlo, hmotnosť 2,6 kg
147,90 €

2.
Cestovný kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 46 l, rozmery 61 × 40 × 23 cm (V׊×H), expander, upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, teleskopické a horné držadlo, strieborná farba, jednofarebný motív, hmotnosť 3 kg
83,90 €

3.
Cestovný kufor – na kolieskach, stredný, škrupinový, objem 81 l, rozmery 67 × 46,5 × 32 cm (V׊×H), upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, hmotnosť 3,7 kg
169,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
611 položiek
American Tourister Soundbox Spinner 55 EXP Bass Black - Cestovný kufor
S M
Varianty
4,7 38×
American Tourister Soundbox Spinner 55 EXP Bass Black
Cestovný kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 41 l, rozmery 55 × 40 × 23 cm (V׊×H), upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické a horné držadlo, hmotnosť 2,6 kg
147,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkn2102
American Tourister Soundbox Spinner 67 EXP Bass Black - Cestovný kufor
S M
Varianty
4,7 38×
American Tourister Soundbox Spinner 67 EXP Bass Black
Cestovný kufor – na kolieskach, stredný, škrupinový, objem 81 l, rozmery 67 × 46,5 × 32 cm (V׊×H), upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, hmotnosť 3,7 kg
169,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTkn2103
American Tourister Soundbox Spinner 55 EXP Midnight Navy - Cestovný kufor
S L
Varianty
5,0 19×
American Tourister Soundbox Spinner 55 EXP Midnight Navy
Cestovný kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 41 l, rozmery 55 × 40 × 23 cm (V׊×H), upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické a horné držadlo, hmotnosť 2,6 kg
144,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkn2111
American Tourister Soundbox Spinner 77 EXP Midnight Navy - Cestovný kufor
S L
Varianty
5,0 19×
American Tourister Soundbox Spinner 77 EXP Midnight Navy
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, škrupinový, objem 110 l, rozmery 77 × 51,5 × 32,5 cm (V׊×H), upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, hmotnosť 4,2 kg
183,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: SPTkn2113
American Tourister Soundbox Spinner 67 EXP Golden Yellow - Cestovný kufor
M L
Varianty
5,0 17×
American Tourister Soundbox Spinner 67 EXP Golden Yellow
Cestovný kufor – na kolieskach, stredný, škrupinový, objem 81 l, rozmery 67 × 46,5 × 32 cm (V׊×H), upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, hmotnosť 3,7 kg
179,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTkn2100
American Tourister Soundbox Spinner 55 / 20 EXP TSA Sun Kissed Coral - Cestovný kufor
S M L
Varianty
5,0
American Tourister Soundbox Spinner 55 / 20 EXP TSA Sun Kissed Coral
Cestovný kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 35,5 l, rozmery 55 × 40 × 20 cm (V׊×H), expander, menovka, upínacie pásy, vnútorné vrecko a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné a zdvojené kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické a horné držadlo, ružová farba, hmotnosť 2,6 kg
118,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTvtd111
TUCCI T-0118/3 S ABS - strieborný - Cestovný kufor
S M L
Varianty
5,0
TUCCI T-0118/3 S ABS - strieborný
Cestovný kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 46 l, rozmery 61 × 40 × 23 cm (V׊×H), expander, upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, teleskopické a horné držadlo, strieborná farba, jednofarebný motív, hmotnosť 3 kg
Kúpiť s kódom ALZADNI30 58,73 €
83,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: SPTtcckfr10
SUITSUIT® Fab Seventies, L Limestone - Cestovný kufor
S M L
Varianty
5,0
SUITSUIT® Fab Seventies, L Limestone
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, škrupinový, objem 91 l, rozmery 70 × 48 × 27 cm (V׊×H), vnútorné vrecko, 4 otočné a zdvojené kolieska, zapínanie zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, hnedá a sivá farba, hmotnosť 4,5 kg
Kúpiť s kódom ALZADNI20 190,32 €
Zľavnené -1 %
237,90 € 240,95 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsuit122
Modo by Roncato Galaxy M čierny - Cestovný kufor
M L
Varianty
4,9
Modo by Roncato Galaxy M čierny
Cestovný kufor – na kolieskach, stredný, škrupinový, objem 65 l, rozmery 66 × 45 × 23 cm (V׊×H), upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 zdvojené kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, čierna farba, hmotnosť 3,3 kg
105,80 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTrnct041
Modo by Roncato Galaxy L čierny - Cestovný kufor
M L
Varianty
4,9
Modo by Roncato Galaxy L čierny
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, škrupinový, objem 93 l, rozmery 75 × 48 × 27 cm (V׊×H), upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 zdvojené kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, čierna farba, hmotnosť 3,9 kg
Kúpiť s kódom ALZADNI20 96,72 €
120,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTrnct048
American Tourister Soundbox Spinner 77 EXP Golden Yellow - Cestovný kufor
M L
Varianty
5,0 17×
American Tourister Soundbox Spinner 77 EXP Golden Yellow
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, škrupinový, objem 110 l, rozmery 77 × 51,5 × 32,5 cm (V׊×H), upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, hmotnosť 4,2 kg
179,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTkn2101
5,0
Buddy Toys BGP 5011 Master motor
Detský kufor – na kolieskach, škrupinový, rozmery 47 × 40 × 39 cm (V׊×H), 2 kolieska, horné držadlo, červená farba, motív doprava
57,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc00093
American Tourister Soundbox Spinner 67 EXP Stone Blue - Cestovný kufor
M
Varianty
5,0
American Tourister Soundbox Spinner 67 EXP Stone Blue
Cestovný kufor – na kolieskach, stredný, škrupinový, objem 71,5 l, rozmery 67 × 46,5 × 29 cm (V׊×H), expander, menovka, upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické držadlo, modrá farba, hmotnosť 3,7 kg
165,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTamto104
American Tourister Soundbox Spinner 77/28 EXP TSA Sun Kissed Coral - Cestovný kufor
S M L
Varianty
5,0
American Tourister Soundbox Spinner 77/28 EXP TSA Sun Kissed Coral
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, škrupinový, objem 97 l, rozmery 77 × 51,5 × 29,5 cm (V׊×H), expander, menovka, upínacie pásy, vnútorné vrecko a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné a zdvojené kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické a horné držadlo, ružová farba, hmotnosť 4,2 kg
149,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTvtd113
Samsonite S`CURE Spinner 75/28 Black - Cestovný kufor
M L XL
Varianty
5,0
Samsonite S`CURE Spinner 75/28 Black
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, škrupinový, objem 102 l, rozmery 75 × 52 × 31 cm (V׊×H), menovka, upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie na patent, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, čierna farba, hmotnosť 4,6 kg
271,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTamto088
Modo by Roncato Galaxy L červený - Cestovný kufor
L
Varianty
4,8
Modo by Roncato Galaxy L červený
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, škrupinový, objem 93 l, rozmery 75 × 48 × 27 cm (V׊×H), upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 zdvojené kolieska, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, červená farba, hmotnosť 3,9 kg
Kúpiť s kódom ALZADNI20 100,72 €
125,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: SPTrnct050
Modo by Roncato Galaxy L modrý - Cestovný kufor
M L
Varianty
3,8
Modo by Roncato Galaxy L modrý
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, škrupinový, objem 93 l, rozmery 75 × 48 × 27 cm (V׊×H), upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 zdvojené kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, modrá farba, hmotnosť 3,9 kg
Kúpiť s kódom ALZADNI20 96,72 €
120,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTrnct049
Modo by Roncato Galaxy M modrý - Cestovný kufor
M L
Varianty
3,8
Modo by Roncato Galaxy M modrý
Cestovný kufor – na kolieskach, stredný, škrupinový, objem 65 l, rozmery 66 × 45 × 23 cm (V׊×H), upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 zdvojené kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, modrá farba, hmotnosť 3,3 kg
105,80 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTrnct042
Samsonite Magnum Eco Spinner 55 Graphite - Cestovný kufor
S L
Varianty
5,0
Samsonite Magnum Eco Spinner 55 Graphite
Cestovný kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 38 l, rozmery 55 × 40 × 20 cm (V׊×H), menovka, upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie na patent, TSA zámok, teleskopické držadlo, čierna farba, hmotnosť 2,6 kg
212,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTamto047
4,9 16×
Trunki Kufor s kolieskami Mačka Cassie
Detský kufor – na kolieskach, škrupinový, objem 18 l, rozmery 31 × 21 × 46 cm (V׊×H), menovka, upínacie pásy a vnútorné vrecko súčasťou, 4 pevné kolieska, horné držadlo, fialová farba, jednofarebný motív, hmotnosť 1,7 kg
52,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif8122
4,9 20×
Trunki Kufor s kolieskami Terrance
Detský kufor – na kolieskach, škrupinový, objem 18 l, rozmery 31 × 21 × 46 cm (V׊×H), menovka, upínacie pásy a vnútorné vrecko súčasťou, 4 pevné kolieska, horné držadlo, modrá farba, jednofarebný motív, hmotnosť 1,7 kg
51,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: FOB298
TUCCI T-0118/3 L ABS – červená - Cestovný kufor
S M L
Varianty
3,0
TUCCI T-0118/3 L ABS – červená
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, škrupinový, objem 122 l, rozmery 81 × 54 × 33 cm (V׊×H), expander, upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, bočné a horné držadlo, červená farba, jednofarebný motív, hmotnosť 5 kg
Kúpiť s kódom ALZADNI30 82,53 €
117,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTtcckfr06
TUCCI T-0115/3 L ABS – čierny - Cestovný kufor
M L
Varianty
3,0
TUCCI T-0115/3 L ABS – čierny
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, škrupinový, objem 94 l, rozmery 77 × 51 × 30 cm (V׊×H), expander, upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, bočné a horné držadlo, čierna farba, jednofarebný motív, hmotnosť 4,3 kg
159,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTtcckfr27
American Tourister Soundbox Spinner 67 / 24 EXP TSA Sun Kissed Coral - Cestovný kufor
S M L
Varianty
5,0
American Tourister Soundbox Spinner 67 / 24 EXP TSA Sun Kissed Coral
Cestovný kufor – na kolieskach, stredný, škrupinový, objem 71,5 l, rozmery 67 × 46,5 × 29 cm (V׊×H), expander, menovka, upínacie pásy, vnútorné vrecko a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné a zdvojené kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické a horné držadlo, ružová farba, hmotnosť 3,7 kg
173,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: SPTvtd112

Škrupinové kufre

Ako vybrať vhodný cestovný kufor Chystáte sa na cesty a premýšľate nad voľbou vhodnej batožiny? Potom práve pre vás je určený náš článok, v ktorom sa dozviete, aký kufor zvoliť na konkrétny pobyt a aké kritériá by ste mali pri výbere kufra zvážiť.
Obdobie letného cestovania sa nezaobíde bez praktickej batožiny, do ktorej ľahko a prehľadne uložíte všetko potrebné. Ak hľadáte naozaj kvalitnú a prepracovanú batožinu, potom práve batožina Roncato bude tou správnou voľbou.
Kufor je ako cestovný partner. Dokáže byť perfektným spoločníkom na cestách, ale aj pokaziť celú dovolenku. Ak si plánujete cestovanie užiť, vyberte si kufor podľa nášho sprievodcu. Poradíme vám, aká batožina bude perfektne vyhovovať vašim potrebám.
campingČo do kufra na prázdniny Ak si nie ste istí, čo svojmu potomkovi zbaliť na letný tábor, ste na správnom mieste. V tomto článku sa dozviete o všetkých nevyhnutnostiach, ktoré by mu v batohu či kufri rozhodne nemali chýbať.
Chystáte sa autom do Talianska? Potom pre vás máme tipy na rýchlu cestu k preslneným talianskym plážam v oblasti turistického letoviska Bibione. Pokiaľ však radšej vyznávate aktívnu dovolenku, odporučíme vám niekoľko výletov do oblasti talianskych Dolomitov. Cesta...
Ceny diaľničných poplatkov, diaľničných známok aj sadzieb mýta sú v každej krajine iné. Pripravili sme pre vás preto článok s informáciami o cenách diaľnic aj iných platených úsekov v Chorvátsku, Rakúsku, Slovensku, Poľsku, Slovinsku, Maďarsku či Francúzsku. Aké...
Viac článkov Všetky články

Škrupinové kufre

V kategórii Škrupinové kufre máme práve teraz na Alza.sk celkom 611 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné škrupinové kufre Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie škrupinové kufre Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie škrupinové kufre Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii škrupinové kufre recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií