Head Tennis Sensor

Zobraziť katalóg
Head Tennis Sensor
5 2 hodnotení
Senzor – pre tenisové rakety Head, analyzuje vašu hru a zároveň prináša možnosti jej vylepšenia, pre iOS a Android, pre rekreačných aj profesionálnych hráčov a tenisových trénerov
Kód:  SPThd53 Produktové číslo:  726424601523 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Head Tennis Sensor

Analyzujte a vylepšujte vašu hru

Head Tennis Sensor je špeciálny čip, ktorý pomocou mobilnej aplikácie analyzuje informácie o priebehu hry. Vy tak získate dokonalý prehľad o každom údere a tiež cennú spätnú väzbu na zlepšenie kvality vašej hry. Čip sa umiestňuje do koncovej časti tenisovej rakety a s mobilným telefónom komunikuje cez bezdrôtové rozhranie Bluetooth.


Kľúčové vlastnosti tenisového senzora Head Tennis Sensor

  • Senzor na presnú analýzu hry
  • Prepojenie s telefónom cez bluetooth rozhranie
  • Kompatibilný s raketami z radov Graphene XT Radical, XT Prestige, Graphene Touch a MxG
  • Výdrž batérie až 6 hodín pri zapnutom snímaní
  • Mobilná aplikácia HEAD Tennis Sensor dostupná pre iOS a Android

Presné meranie úderu

V režime PLAY senzor s vysokou presnosťou sleduje každý váš úder a zaznamenáva jeho rýchlosť, rotáciu a presnosť zasiahnutia loptičky. Ak chcete vylepšiť vašu hru, prejdite do tréningového režimu TRAIN, ktorý vás prevedie radom cvičení navrhnutých našimi trénermi a posuňte svoju hru na ďalšiu úroveň.


Dôkladné analýzy a štatistiky

Hru je možné dôkladne analyzovať v názornej 3D animácii, ktorá sleduje pohyb rakety a miesto, kam pošlete loptičku. Na základe tejto analýzy je možné zlepšiť váš servis a vyvarovať sa chýb. V režime COMPETE navyše môžete vyzvať svojich rivalov a porovnať vaše štatistiky v dvojhre alebo v štvorhre. Aplikácia totiž podporuje pripojenie až 4 snímačov k jednému zariadeniu.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Mám prosím tři dotazy 1 dioda nabíjení nesvítí 2 sensor se nepáruje s blootooth 3 aktualizace siftwaru se neane ukončit Co s tím? Je ti vůbec na raketu? Foto obrazovky v mibolu Děkuji

Diskusia a poradňa k Head Tennis Sensor
Príslušenstvo pre Head Tennis Sensor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head Tennis Sensor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Head Tennis Sensor.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií