Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO-E

Zobraziť katalóg
Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO-E
5 2 hodnotení
Anténa – s integrovaným WiFi 802.11 a /b/g/n/ac, až 450Mbps + 1300Mbps, Dual-Band 2.4GHz + 5GHz, 3×3 MIMO, funkcia AP/Hotspot, 2× GLAN, PoE, vonkajšie, bez POE adaptéra
Kód:  PW085o1a Produktové číslo:  UAP-AC-PRO-E
Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO-E Predaj skončil

Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO-E

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 750 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Konektory

LAN
2 × Hotovo!

Rozhranie

Maximálny počet SSID
4 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
19,67 cm Hotovo!
Hmotnosť
450 g Hotovo!
Šírka
19,67 cm Hotovo!
Výška
3,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Dobrý deň. Chcem sa týmto spôsobom informovať ako je to z tovarom Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO,ktorý ste predavali za cenu 123,90€. Údajne u Vás predaj skončil a nahradil ho Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO-E,ktorý ma tie iste parametre, je bez POE adaptera a je drahší - 135,90€. Aká je to logika? Prečo ? Chcel som si od Vás objednať v poradí už tretí kus ale... potrebujem logické vysvetlenie. Vopred Vám ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, jde tento AP použít současně jako switch, když má 2 LAN porty ?

Dobry den, mozete mi prosim napisat, ktory model PoE adaptera je vhodny pre tento model anteny? Dakujem (kedze je predavany bez PoE adaptera, a v prislusenstve anteny nieje specifikovany)

Diskusia a poradňa k Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO-E
Príslušenstvo pre Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO-E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO-E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO-E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO-E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO-E.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií