Predobjednávky hier na PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PlayStation 5
(104)
PlayStation 4
(18)
Žáner
Akčný
(58)
Adventúra
(23)
RPG
(17)
Simulátor
(13)
Športový
(9)
Next-gen optimalizácia
PlayStation 5 optimalizácia
(49)
Neoptimalizované pre Next-gen
(2)
Textová lokalizácia
CS
(7)
SK
(3)
EN
(103)
DE
(36)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Zvuková lokalizácia
CS
(1)
EN
(104)
DE
(23)
FR
(1)
IT
(1)
JP
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
104 položiek
Flintlock: The Siege of Dawn – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Dvere na druhý svet sa otvorili dokorán a cez ne vtrhli do ríše ľudia starí bohovia so svojou armádou nemŕtvych. Zemi smrteľníkov sa ocitli v obliehaní a živí sa dostali až na prah vyhubenia. Je najvyšší čas, aby sa koaličná armáda postavila bohom na odpor.
Novinka
48,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0601
Titan Quest 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Nemesis, bohyňa odplaty, sa vymkla kontrole. Nakazila Tkanivo osudu a všetkých, ktorí sa jej postavili, odsúdila k večnému utrpeniu – vrátane vás. Popadnite zbraň, bojujte po boku bohov a vyzvite samotný osud, aby ste zastavili Nemesis, oslobodili tých, ktorých potrestala, a uprednostnili si vlastní epický príbeh.
Novinka
71,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0550
The Smurfs: Village Party – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný a párty, – Otec Šmolko sa rozhodol usporiadať v dedine jedinečnú párty plnú hier a súťaženia a všetkých šmolkov požiadal, aby sa zapojili do jej príprav a pomohli ju premeniť na nezabudnuteľnú spoločenskú udalosť! Dávajte si ale pozor na Gargamela, ktorý sa o párty už dopočul a dozaista urobí všetko pre to, aby vám ju prekazil.
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: PSV0649
Terminator: Survivors – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčná a dobrodružná,
– odo dňa, keď ľudstvo skoro vyhynulo, uplynuli štyri roky; pravda o tejto udalosti je stále zahalená pod nánosom poloprávd a vy vychádzate z úkrytu, aby ste sa pokúsili znovu založiť aspoň nejakú spoločnosť vo svete, ktorý chce podľa všetkého zničiť vás aj posledné zvyšky ľudstva; máte za úlohu prehľadať okolie a nájsť materiály, informácie, ďalšie preživšie a kľúčové zdroje, aby ste mohli založiť operačnú základňu pre svoju malú skupinu
Novinka
70,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0652
Do Not Open – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia,
Novinka
28,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1214vr
Jurassic Park Classic Games Collection – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Všetky tituly vychádzajú z rovnomenného populárneho filmu, ktorý svojim stvárnením oživenia dinosaurov a posolstvom príroda vs. veda uchvátil milióny ľudí. Toto vydanie obsahuje rad klasických titulov a pridáva do hier nové funkcie, vrátane stavov uložené na každú hru, nových herných máp a rôznych oprav, ktoré tieto tituly prenášajú do modernej éry hrania! Preskúmajte ostrov Isla Nublar v každom z týchto vydaní a znovu si vychutnajte vzrušenie a napätie historickej série. Hrajte za doktora Alana Granta alebo v niektorých vydaniach za veľciraptora, zbierajte vajcia, prežite nebezpečnú miestnu zver, obnovte napájanie parku, zbierajte nové zbrane a nakoniec utečte!
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: PSV0668
Evotinction – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Špičkové výskumné zariadenia prevzali vírusom infikované AI drony, ktoré vyhladili ľudí. Všetky spojenia s vonkajškom boli prerušené. V zariadení nie sú už žiadne známky ľudského života. Thomas Liu, vedúci vývojového oddelenia umelej inteligencie, stojí v zariadení sám, odhodlaný zastaviť šírenie vírusu do vonkajšieho sveta, aby zabránil vyhynutiu ľudstva.
Novinka
57,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0472
ARK: Survival Ascended – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG, strieľačky a adventúra, – Utvorte kmeň, kroťte a chovajte stovky jedinečných dinosaurov a pravekých zvierat, objavujte, vyrábajte, budujte a prebojujte sa na vrchol potravinového reťazca. Váš nový svet už čaká!
Novinka
45,90 €
Dátum vydania: 11. júna 2024
Objednávací kód: PSV0641
Little Nightmares 3 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
53,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0537
Tour de France 2024 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Vyhrajte Grand Tour a získajte žltý trikot v oficiálnej hre Tour de France 2024. Porazte svojich protivníkov, objavte svoje hranice a ukážte svetu, čo dokážete, v novom režime pre viacerých hráčov: Critérium.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: PSV0653
Graven – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – akcia, tajomstvo a šanca na spásu, to všetko vás čaká v drsnej akčnej logickej hre GRAVEN z pohľadu prvej osoby, preskúmajte temný fantasy svet ako neprávom odsúdený kňaz a bojujte s ľudskými mormi, s divochmi a nadprirodzenom pomocou zbraní, mágie a prostredia
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 26. júna 2024
Objednávací kód: PSV0610
Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Objavte originálne dobrodružstvo Lary Croft v starostlivo modernizovanej podobe. Vôbec po prvý raz si zahrajte kompletný zážitok so všetkými rozšíreniami a tajnými úrovňami na súčasných platformách v tejto definitívnej kolekcii. Vyriešte dávne záhady a odhaľte poklady starovekého sveta riešením hádaniek a odhaľovaním dávno stratených tajomstiev.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0689
Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Objavte originálne dobrodružstvo Lary Croft v starostlivo modernizovanej podobe. Vôbec po prvý raz si zahrajte kompletný zážitok so všetkými rozšíreniami a tajnými úrovňami na súčasných platformách v tejto definitívnej kolekcii. Vyriešte dávne záhady a odhaľte poklady starovekého sveta riešením hádaniek a odhaľovaním dávno stratených tajomstiev.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: MSX1593
Test Drive Unlimited: Solar Crown – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, – 13 rokov po vydaní Test Drive Unlimited 2 predstavuje TDUSC nové poňatie žánru pretekárskych hier v otvorenom svete pre veľké množstvo hráčov. Dajte najavo svoju vášeň pre autá vďaka inovatívnej hrateľnosti a starostlivému detailnému spracovaniu. Otestujte si autá a potom si ich kupujte priamo od obchodníkov, upravte si ich v dielňach a vystavte si ich v garáži svojho apartmánu v Solar Hotel.
Novinka
54,90 €
Dátum vydania: 12. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0123
OVRDARK – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, preskúmajte prekliate sídlo, postavte sa svojmu bývalému spoločníkovi, ktorý sa stal neľútostným nepriateľom, a odhaľte temné tajomstvá; dokážete prežiť ultimátny horor vo virtuálnej realite?
Novinka
34,90 €
Dátum vydania: 31. júla 2024
Objednávací kód: PSV0688
Tour de France 2024 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Vyhrajte Grand Tour a získajte žltý trikot v oficiálnej hre Tour de France 2024. Porazte svojich protivníkov, objavte svoje hranice a ukážte svetu, čo dokážete, v novom režime pre viacerých hráčov: Critérium.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: MSX1587
Evotinction – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Špičkové výskumné zariadenia prevzali vírusom infikované AI drony, ktoré vyhladili ľudí. Všetky spojenia s vonkajškom boli prerušené. V zariadení nie sú už žiadne známky ľudského života. Thomas Liu, vedúci vývojového oddelenia umelej inteligencie, stojí v zariadení sám, odhodlaný zastaviť šírenie vírusu do vonkajšieho sveta, aby zabránil vyhynutiu ľudstva.
Novinka
62,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1493
Undisputed Standard Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športová, Box je späť! Undisputed je autentická boxerská hra, ktorú starostlivo vyvinuli veľkí fanúšikovia zápasov v spolupráci s profesionálnou boxerskou komunitou.
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 11. októbra 2024
Objednávací kód: PSV0691
Asphalt Legends UNITE: Supercharged Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, – Asphalt Legends Unite predstaví nový grafický engine, hudbu a zvuk, modernizovaný art direction lepšie vyhovujúci konzolovým verziám hry a prepracované používateľské rozhranie.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 15. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0686
Gigantosaurus: Dino Sports – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský a párty,
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 28. júna 2024
Objednávací kód: MSX1590
Cat Quest III – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – ponorte sa do nového sveta plného rozmanitých kobiek a biómov, ktoré môžete preskúmať. Vrhnite sa do divokých bitiek s novo vylepšeným bojovým systémom, ktorý poskytuje údernejšie útočné kombá a vymieňanie zbraní. Hrateľné buď sólo alebo lokálnom co-ope!
Novinka
30,90 €
Dátum vydania: 8. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0679
Funko Fusion – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – bojujte proti súperom a riešte hádanky vo fascinujúcich rozmanitých rozsiahlych svetoch. Prežite znovu nezabudnuteľné okamihy z obľúbených filmov, televíznych seriálov, komiksov a ďalších v autentickom novom zážitku vytvorenom od fanúšikov pre fanúšikov.
+2 darčeky v hodnote 8 €
Novinka
64,90 €
Dátum vydania: 13. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0678
Retropolis 2: Never Say Goodbye – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, logický a virtuálna realita, – Ponorte sa do tieňov, kde na vás číha nebezpečie a každý krok vás vede ďalej na pokraj šialenstva. V tejto drsnej postapokalyptickej ságe sa v roli robo-detektíva Philipa Loga pohybujte v neónovo osvetlených uliciach a pátrajte po Jenny Montage, automatickej femme fatale.
Novinka
30,90 €
Dátum vydania: 14. júna 2024
Objednávací kód: PSV0667
Amerzone: The Explorer's Legacy – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný,
Novinka
45,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0645

Predobjednávky hier na PlayStation 5

Predobjednávky hier na PlayStation 5

V kategórii Predobjednávky hier na PlayStation 5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 104 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na PlayStation 5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na PlayStation 5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na PlayStation 5 recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií