RYOBI RAC805

Zobraziť katalóg
RYOBI RAC805
Popruh – ergonomické popruhy na odvetvovanie prostredníctvom tyče a strihaní živých plotov, nesú hmotnosť vášho tyčového produktu a umožňujú vám zamerať sa na vykonávanú prácu, poskytujú konzistentné výšku, kompatibilné so všetkými tyčovými odvetvovacími pílami a plotostrihmi Ryobi rovnako ako s väčšinou konkurenčných značiek
Kód:  RYOBI562 Produktové číslo:  5132002765

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RYOBI RAC805 Predaj skončil

RYOBI RAC805

Je pre vás práca na záhrade namáhavá a hľadáte spôsob ako si ju spríjemniť a uľahčiť? Práve pre vás je určený tento ramenný popruh RYOBI RAC805. Popruh je vhodný pri práci s prerezávacími teleskopickými pílami a plotostrihmi. Vďaka skvelej ergonómii sa prispôsobí vášmu telu. Konštrukcia je navrhnutá tak, aby niesla hmotnosť vášho náradia a vy sa tak môžete sústrediť iba na váš pracovný výkon. Kovová skoba a plastové vrecko popruhu RYOBI RAC805 zaistí, že vaše náradie bude umiestnené v konštantnej pracovnej pozícii a práca vám pôjde ľahko od ruky.

Kľúčové vlastnosti pracovného popruhu RYOBI RAC805

  • Skvelá ergonómia sa prispôsobí akejkoľvek postave
  • Popruh má dve nastaviteľné oblasti – ramennú a pásovú
  • Pásová časť popruhu RYOBI RAC805 obsahuje plastové vrecko na zasunutie konca vášho náradia
  • V strednej časti sa nachádza kovová skoba na ukotvenie vašej záhradnej techniky
  • RYOBI RAC805 je kompatibilný nielen s produktmi tohto výrobcu, ale aj s väčšinou ostatných značiek
  • Hmotnosť chrbtového popruhu je iba 0,7 kg

Popruh RYOBI RAC805 sa postará o vaše pohodlie pri práci

Pracovný popruh RYOBI RAC805 bol navrhnutý na uľahčenie vašej práce na záhrade. Je skvelý pomocník pri prerezávaní stromov a zastrihávaní živých plotov. Prednosťou chrbtovej konštrukcie RYOBI RAC805 je, že preberá hmotnosť vášho náradia a manipulácia s ním sa stáva veľmi jednoduchou. Obe časti popruhu si nastavíte presne tak, ako práve potrebujete. Vďaka kovovej skobe v strednej časti popruhu si zaháknete vaše pracovné náradie, zatiaľ čo plastové vrecko v pásovej oblasti sa postará o jeho presné usadenie. Títo dvaja pomocníci zaistia konštantnú pracovnú pozíciu vášho náradia a pomôžu vám dosiahnuť dokonalé výsledky. Pri práci oceníte jeho hmotnosť iba 0,7 kg. Popruh RAC805 ponúka výbornú kompatibilitu nielen s plotostrihmi, prerezávacou a odvetvovacou technikou značky RYOBI, ale aj s väčšinou ostatných značiek.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RYOBI RAC805 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RYOBI RAC805.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií