AD elektro Star Wars

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-rog-maximus-z790-dark-hero-recenze-test.jpg

ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO (RECENZIA A TESTY)

S launchom nových, hoci iba refreshnutých Intel Raptor Lake procesorov 14. generácie si výrobcovia základných dosiek pripravili aj refreshnuté aktuálne modely. V dnešnej recenzii sa pozrieme na model Dark Hero od ASUS ROG. Čo všetko základná doska dokáže, ako je vybavená, ale hlavne – ako si poradí s najvýkonnejším modelom i9-14900KF? Čítajte ďalej! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-maximus-z790-apex-recenze.jpg

ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX (RECENZIA A TESTY)

Intel procesory 13. generácie Raptor Lake sú bezpochyby tými najvýkonnejšími hernými CPU, ktoré tu kedy boli. V prípade i9-13900KF však nejde o žiadne strúhadlo, a pokiaľ chcete prevádzkovať najrýchlejší čip súčasnosti, mali by ste mať aj poriadnu základnú dosku. A nie je lepšia voľba než model určený na trhanie rekordov hlboko pod mrazu, ktorou je ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX, na ktorej nedávno padol svetový rekord 9 GHz. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rog-strix-z790-a-gaming-wifi-d4-test-recenze.jpg

ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI D4 (RECENZIA A TESTY)

Máte zálusk na jeden z troch nových procesorov Intel 13. generácie? Či už budete kupovať i5-13600KF, i7-13700KF, alebo rovno i9-13900KF, bude to chcieť poriadnu základnú dosku. A pokiaľ sa vám ešte nechce investovať do nových, ale celkom drahých DDR5 pamätí, vystačíte si v pohode s rýchlymi DDR4. A práve ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI D4 je ideálnou DDR4 doskou pre tieto procesory. V dnešnej recenzii sa doske pozrieme na zúbok, ukážeme si nastavenie BIOSu a pozrieme sa na výkon po odladení. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rog-crosshair-x670e-gene-recenze-test.jpg

ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE (RECENZIA A TESTY)

Nové Ryzen procesory série 7000 sú vonku a s nimi aj celý rad nových základných dosiek s čipsetom X670E. Dnes sa pozrieme na nastavenie a odladenie AMD Ryzenu 9 7950X na maximálny možný výkon, a keďže nejde o žiadne strúhadlo, vezmeme si na pomoc poriadnu dosku ROG CROSSHAIR X670E GENE. Pozrieme sa ako na možnosti DDR5, tak na najrôznejšie vychytávky na pretaktovanie jadier, a že ich nie je málo. Tak ideme na to? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-ryzen-aorus-x670-recenze.jpg

AORUS X670E MASTER (RECENZIA A TESTY)

Len nedávno na trh vtrhli nové procesory Ryzen 7000, ktoré ponúkajú nielen ohromný skok v aplikačnom výkone, ale ani v hernom prostredí to nevyzerá vôbec zle. Ak máte v pláne upgrade na jeden z týchto nových Zen 4 CPU, budete potrebovať aj poriadnu základnú dosku, ktorá si hravo poradí aj s pretaktovaným Ryzenom 9 7950X. V dnešnej recenzii a testoch sa pozrieme na nastavenie AORUS X670E MASTER a nielen to! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-strix-z690-a-gaming-wifi-d4-recenze-test.jpg

ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4 (RECENZIA A TESTY)

12. generácia Intel procesorov ponúka bezkonkurenčný herný aj pracovný výkon. Značným otáznikom ale zostáva správna voľba základnej dosky. Na výber sú totiž základné dosky s podporou operačných pamätí DDR5 aj DDR4. DDR5 pamäte ale stále prechádzajú menšími pôrodnými bolesťami, a tak sa v dnešnom článku pozrieme na prvotriednu DDR4 dosku ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4 v kombinácii s vlajkovým modelom Intel i9-12900K. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-z690-aorus-master-recenze.jpg

GIGABYTE Z690 AORUS MASTER (RECENZIA A TESTY)

12. generácia Intel Core procesorov s kódovým označením Intel Alder Lake konečne rozvírila vody nielen aplikačného, ale hlavne herného výkonu. A tieto hybridné LITTLE.big procesory s výkonnými Golden Cove jadrami a efektívnymi Gracemont jadrami si zaslúžia aj poriadnu základnú dosku. V dnešnej recenzii sa pozrieme na GIGABYTE Z690 AORUS MASTER. Prejdeme si základné nastavenia i9-12900K a pohráme sa s operačnými pamäťami DDR5 od Corsairu.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-z590-maximus-xiii-hero-recenze-test.jpg

ASUS ROG Z590 MAXIMUS XIII HERO (RECENZIA A TESTY)

Najnovšie procesory 11. generácie Intel Rocket poriadny výkon majú, nie že nie. Ale nič nie je zadarmo a taká i9-11990K si s ABT v pohode vypýta 300 W. To už nie je málo. A aby všetko fungovalo tak, ako má, budete potrebovať nielen poriadne vodné chladenie, ale hlavne nadupanú a solídne vybavenú základnú dosku, ktorá túto šialenú úlohu zvládne ľavou zadnou. 13. generácia MAXIMUS HERO od ASUS ROG je jedna z tých, ktoré si na takúto akciu trúfnu. Viac už v dnešnej recenzii a testoch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-z390-recenze.jpg

Základné dosky MSI Z390 (POROVNÁVACIE RECENZIE A TESTY)

Čím viac možností, tým lepšie sa vyberá, ale nie vždy je to tak jednoduché. Ste gamer, overclocker či kreatívec, ktorý vie so svojím PC divy? Naše veľké porovnávacie recenzie a testy základných dosiek od MSI s chipsetom Z390 vám pomôžu vybrať ten správny model. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GIGABYTE-X470-AORUS-GAMING-7-nahled.jpg

Gigabyte X470 AORUS GAMING WIFI (RECENZIA A TESTY)

Dnes sa pozrieme na ďalšiu základnú dosku pre procesory AMD so socketom AM4, tentoraz od firmy Gigabyte. Ide o dosku s čipsetom X470 so skvelou výbavou a tiež úctyhodnými možnosťami pretaktovania. Model Gigabyte X470 Aorus Gaming WIFI je najvyšším modelom, ktorý je momentálne v ponuke výrobcu. Ste zvedaví, ako vysoké pretaktovanie sa nám s týmto kúskom podarilo? A ako je na tom táto doska čo sa týka výbavy? To všetko sa dozviete v našej recenzii!? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/MSI-X470-Gaming-Pro-Carbon-nahled.jpg

MSI X470 Gaming Pro Carbon (RECENZIA A TESTY)

Pokukujete po základnej doske pre inovovaný rad procesorov Ryzen známej tiež ako Zen+? V dnešnej recenzii sme sa zamerali na základnú dosku MSI X470 Gaming Pro Carbon, ktorá ponúka solídnu výbavu s efektným RGB podsvietením. Ako sa doske darilo v dôkladných testoch a aké ponúka možnosti pre taktovanie? Čítajte v našej recenzii! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/MSI-X299-GAMING-PRO-CARBON-02.jpg

MSI X299 GAMING PRO CARBON AC (RECENZIA A TESTY)

Pokukujete po základnej doske pre platformu Intel Basin Falls? Jednou z možností je MSI X299 GAMING PRO CARBON AC s výborným potenciálom taktovania operačných pamätí DDR4. Ako sa základnej doske darilo v testoch a benchmarkoch? Pozrite si našu recenziu! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ASUS-ROG-X299 RAMPAGE-VI-APEX-nahled.jpg

ASUS ROG X299 RAMPAGE VI APEX (RECENZIA A TESTY)

V internom OC laboratóriu ASUS REPUBLIC OF Gamers sa opäť zrodil poklad. APEX, tentoraz v sérii Rampage Extreme, ponúka to, čo máloktorá iná základná doska. Ako dopadla Rampage VI v našej recenzii? A dokáže uspokojiť aj tých najnáročnejších overclockerov, ktorí sa neuspokoja s ničím priemerným? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ASUS-ROG-ZENITH-EXTREME-002.jpg

ASUS ROG ZENITH EXTREME (RECENZIA A TESTY)

Hľadáte najlepšiu základnú dosku pre AMD Threadripper? Potom jedinou odpoveďou je ROG ZENITH EXTREME ASUS. V testoch sme ju pretaktovali až na hranicu možností. Ako všetko dopadlo? Zistíte v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus_rog_crosshair_vi_extreme.jpg

ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME (RECENZIA A TESTY)

Pamätáte na recenziu o ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO, vtedy najlepšej dosky pre AMD Ryzen? Tak tá sa teraz vracia v oveľa našľapanejšej verzii pre skutočné extrémy. Chcete zo svojej AM4 platformy dostať maximálne maximum? V tom prípade je tu ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Gigabyte-AB350N-Gaming-WiFi-nahled.jpg

Gigabyte AB350N-Gaming WiFi (REVIEW and TESTS)

A Mini-ITX Board for AMD Ryzen? It's a very hard thing to find. Fortunately, a new model of the Gigabyte AB350N-Gaming WiFi is here. What's more, with 3600MHz memory, this motherboard can operate at 14-13-13-34-1T timing, which is what AMD Ryzen needs most. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-prime-x299-deluxe-zakladni-deska_1.jpg

ASUS PRIME X299-DELUXE (REVIEW A TESTS)

The new X299 Basin Falls dual-platform has brought a wide range of Intel processors, including the new Intel Core i9 that has plenty of cores and working threads. Is the ASUS PRIME X299-DELUXE motherboard suitable for the Skylake-X and Kaby Lake-X processors? You'll find out in our review. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zakladni-deska-pro-amd-ryzen-5.jpg

ASUS PRIME B350M-A, An Affordable Motherboard for Ryzen 5 in Tests

AMD Ryzen are great processors and specifically the Ryzen 5 1600 offers plenty of power for little money. If you're looking for a small motherboard, the ASUS PRIME B350-A could be the right one. In our review we highlight the board's best qualities with detailed tests. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zakladni_deska_asus_hero.jpg

ASUS CROSSHAIR VI HERO - REVIEWS AND TESTS

AMD Ryzen is here. Ok, we should have the engine, but what about the chassis? In today's review, we look at the ASUS Crosshair VI HERO from the Republic of Gamers series with the X370 chipset, to see what the board is all about. It can often do things that others can not ... Read more »
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info