AD elektro AD elektro

Kúpte si LG OLED TV za akčnú cenu a získajte robotický vysávač HomBot ako darček

Zobraziť katalóg
Aktualizované

Uvažujete o kúpe nového smart televízora? Nepremeškajte svoju šancu. LG tento rok predstavilo nové OLED televízory poháňané špičkovými inteligentnými procesormi α9, ktoré túto technológiu ako prvé využívajú naozaj naplno. LG OLED TV teraz zakúpite s výraznou zľavou, a navyše dostanete darček – robotický vysávač HomBot zadarmo. Prečítajte si v článku viac o akčných prémiových produktoch.

Akcia LG OLED TV s darčekom

Využite akčnú ponuku na LG OLED TV a získajte darček k nákupu

Kúpte si exkluzívny 65" televízor LG OLED65B7V za jedinečnú akčnú cenu a nepremeškajte ponuku, ktorá tu ešte nebola. Teraz pri nákupe získate exkluzívneho inteligentného pomocníka ako darček. Nie je potrebné sa nikde registrovať či zasielať kópiu účtenky, LG robí radosť len tak, a preto zadarmo k nákupu obdržíte robotický vysávač LG HomBot, ktorý starostlivosť o vašu domácnosť výrazne uľahčí. Pozrime sa na jeho hlavné prednosti.

  • Bezstarostné upratovanie domácnosti – výkonný motor vysávača v kombinácii so štvorcovým dizajnom zaistia perfektnú čistotu, vďaka dlhším kefám sa dostane aj do rohov.
  • Nestratí sa ani v tme – vďaka inteligentnej navigácii bezpečne deteguje prekážky a vyhýba sa nárazom. Rozpozná priehľadné aj sklenené predmety.
  • Hovorí viacerými jazykmi – vysávač využíva až 120 hlasových správ, ktorými oznamuje svoj aktuálny stav a pohyb. Podporuje až 7 svetových jazykov.
  • Kombinuje tri režimy upratovania možno využiť aj diaľkové ovládanie a vysávač naviesť na konkrétne miesto.
  • Jednoduchá údržba – disponuje 0,6 l zásobníkom na odpad.
Akcia k LG OLED TV robotický vysavač zadarmo
Pre perfektné upratovanie kombinuje robotický vysávač LG HomBot Square 3 režimy upratovania. Získajte ho ako darček k nákupu LG OLED TV.

6 dôvodov, prečo je LG OLED TV jedinečný

  1. Technológia OLED prináša rad výhod. Každý jednotlivý pixel slúži ako samostatný a nezávislý zdroj svetla, čo má za následok perfektnú obrazovú kvalitu.
  2. Vynikajúci kontrast a dokonale čierna farba ďalšia zásluha technológie OLED. Nežiadúce obrazové body automaticky zhasínajú a vy si môžete vychutnať temne čierne odtiene a sýte farby, ktoré sú nevyhnutné pre špičkový obraz.
  3. Intenzívne a širšie farebné spektrum, ktoré ste doteraz nepoznali. Neexistujú hranice toho, čo možno vidieť. LG OLED TV zobrazuje až 1 073 000 000 bodov, a čo sa doposiaľ skrývalo v tieni, je teraz jasne viditeľné.
  4. Dokonalé pozorovacie uhly, stále perfektný obraz z ľubovoľnej polohy. Sledujte televízor z akéhokoľvek uhla bez straty na farebnom podaní obrazu. Jas, kontrast a sýtosť farieb zostávajú rovnaké.
  5. Špičkový obraz vo 4K Ultra HD rozlíšenie s podporou zobrazovacej technológie HDR – užite si svoj obľúbený program v najvyššej kvalite. LG TV podporuje samozrejme aj štandardné, bežne dostupné TV vysielanie.
  6. Jedinečné splynutie s interiérom zaručí ultra tenký dizajn. Vďaka inovatívnej obrazovej technológii bolo možné hrúbku obrazovky ešte viac znížiť.

Maximálne vylepšený LG OLED TV

Technológia LG OLED pracuje s aktívnymi pixelmi, ktoré nevyžadujú ďalšie podsvietenie. Zdrojom svetla sú samotné pixely, čo umožňuje zobraziť dokonale čiernu farbu. A nielen to. Na OLED TV si môžete užiť skvelé vykreslenie obrazu a bohaté spektrum farieb z takmer akéhokoľvek pozorovacieho uhla.

i Nezameňte OLED s QLED. Napriek zdanlivo podobnému označeniu sa od seba tieto technológie výrazne líšia. QLED je len marketinové označenie pre LCD obrazovky s podsvietením, ktorých obraz výrazne stráca na kvalite pri pohľade z uhla. O rozdieloch oboch technológií sa dočítate v článku Porovnanie QLED TV a OLED TV.
Špičková LG OLED TV
Špičková kvalita obrazu aj zvuku LG OLED TV vás jednoducho ohromí.

LG TV OLED65B7V taktiež podporuje všetky štandardy technológie HDR, súhrnne nazvanej Active HDR, vrátane podpory najpokrokovejšieho formátu Dolby Vision, ktorý je odporúčaný pre Ultra HD Blu-ray.

Ku kvalitnému obrazu nesmie chýbať poriadny zvuk. Aj o to sa však postará LG OLED TV. Disponuje technológiou zvuku Dolby Atmos, ktorú poznáte z kinosál. Vďaka obklopeniu jedinečným priestorovým 3D zvukom je zážitok zo sledovaného obsahu zase o niečo silnejší.

LG OLED TV ucháti celú rodinu
Užite si leňošenie pri LG OLED TV so špičkovou kvalitou obrazu. Vychutnať si môžete aj 3D priestorový zvuk.

Elegantný televízor LG OLED65B7V prináša okrem špičkovej obrazovej kvality tiež množstvo služieb. Na dosah ruky tak máte prístup k internetu, ľahko sa dostanete na Facebook i Twitter alebo môžete bez problémov surfovať po serveroch. Vďaka zaradeniu do energetickej triedy A môžete leňošiť, ako dlho chcete.

Nerozmýšľajte dlho a kúpte si jedinečný smart televízor LG OLED s exkluzívnym darčekom. Robotický vysávač sa postará o upratovanie domácnosti a vy si budete môcť bezstarostne vychutnať skvelú obrazovú aj zvukovú kvalitu nového televízora. Obklopte sa LG produktmi prémiovej kvality, ktoré patria medzi absolútnu špičku.

Vytlačiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií