Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/odolny-mobil-nahled.jpg

Najlepšie odolné telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Odolné telefóny sú jedným z dnešných trendov. Niet preto divu, že sa ich ponuka vytrvalo rozširuje. Svoje zastúpenie pritom už dávno nemajú len medzi jednoduchými tlačidlovými modelmi. Špecifikáciou IP67 či IP68 sa pýšia aj špičkové zariadenia Samsung, Apple a ďalšie. Aký odolný telefón si vybrať? Dozviete sa v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-vez-pracka-susicka.jpg

Nová éra prania a sušenia s LG WashTower™

Hľadáte efektívne a priestorovo úsporné riešenie na pranie a sušenie bielizne? Potom zamerajte svoju pozornosť na parnú práčku so sušičkou LG WT1210BBF WashTower™, ktorá vyniká radom inovatívnych technológií, inteligentných funkcií aj programov, a je tak skvelou voľbou pre každú domácnosť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_120.jpg

Objavte všetky výhody OLED TV od LG

Potrpíte si pri sledovaní televíznej obrazovky na jemné detaily, dokonale zobrazenú čiernu farbu či inteligentné funkcie? Televízia LG OLED sú presne pre vás. Pripravili sme pre vás článok, z ktorého sa dozviete, čo všetko LG televízory dokážu a aké majú vlastne výhody v porovnaní s konkurenciou? A už ste vôbec počuli o prehnutej TV LG OLED Flex? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/6g.ilustrace-1-nahled.jpg

6G: Nástupca 5G sa stane bránou do budúcnosti (AKTUALIZOVANÉ)

6G siete (siete šiestej generácie) sú zatiaľ zvažovaným a vyvíjaným nasledovníkom aktuálne sa rozširujúcich 5G. Do budúcna sľubujú obrovský nárast prenosových rýchlostí, a tým aj doteraz netušené technológie. Na trhu by sa 6G malo objaviť v roku 2028. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-appletvplus-hero-2023-cz--hp-d.jpg

Apple TV+ na 3 mesiace zadarmo k televízorom LG

Spoločnosť LG si v spolupráci s Apple TV+ pripravila bonus pre nových používateľov v podobe služby Apple TV+ na 3 mesiace zadarmo. Po uplynutí 3-mesačného skúšobného obdobia sa automaticky predĺži predplatné podľa aktuálne platnej mesačnej tarify. Táto špeciálna akcia platí pre všetkých nových používateľov a majiteľov modelov 4K a 8K LG televízorov od roku 2018.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/LG_Cashback_pracky_Jaro_ban_Alza_1160x580_CZ.jpg

Cashback na LG spotrebiče

Potrebujete si vybaviť domácnosť novými spotrebičmi? Siahnite po produktoch LG. Vybrané spotrebiče LG si teraz môžete zaobstarať s výhodnou cashbackovou akciou, kedy dostanete späť až 80 eur pri nákupe vybraných práčok LG. Cashbacková akcia beží od 27. 2. do 31. 5. 2024. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/monitory-lg.jpg

LG Ultra Gear: Monitory pre tých, ktorí to s hraním hier myslia vážne!

Chcete si vybrať kvalitný monitor na kompetitívne hry a esport? Pozrite sa s nami na ponuku monitorov LG Ultra Gear! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-slevy-2021.jpg

Vybavte si domácnosť produktami LG a získajte zľavu 15 % na ďalší nákup

Vybavte si domácnosť vybranými televízormi, chladničkami, práčkami alebo sušičkami LG. Ak to stihnete do konca júna, dostanete ako darček kód na zľavu 15 %, ktorý môžete využiť pri nákupe ďalšieho produktu z rovnakej skupiny vybraného tovaru od LG. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-monitor-ulltra-gear-nahled.jpg

Herný monitor LG 27GN950-B: 4K a 144 Hz!

Hľadáte kvalitný monitor na hranie? Naozaj kvalitný, s dobrými farbami, 4K rozlíšením a 144 Hz? Potom by sa vám mohol páčiť 27“ herný monitor LG 27GN950-B! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/qualcomm-novinky.jpg

Dvojitý rozkladací telefón od Samsungu, herné konzoly Qualcomm, LG končí s mobilmi?! (NOVINKY)

Samsung pripravuje rozkladací telefón nie s jedným, ale s dvomi kĺbmi, zatiaľ čo je možné, že LG s mobilmi definitívne končí. Qualcomm pripravuje svoju vlastnú výkonnú mobilnú konzolu - a pokiaľ máte radi retro, môžete získať prenosný retro miniautomat Sega Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/LG_TV_cashback.png

LG cashback: kúpte si vybrané OLED televízory so zľavou až 200 EUR

Pokiaľ si vyberiete niektorý z OLED televízorov LG, vnesiete si do svojej domácnosti nielen pôsobivé filmové zážitky, ale navyše, ak využijete túto ponuku, ušetríte až 400 EUR. Ale pozor, táto ponuka je platná len od 26. apríla do 29. mája 2022.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-wing-nahled_2.jpg

LG Wing: Ako sa používa telefón s otočným displejom? (RECENZIA)

LG Wing je telefón, ktorý sme zatiaľ videli len v rukách Tonyho Starka: Displej sa dá otočiť a tým sa pod ním objaví druhý. Ako sa tento zvláštny koncept používa v praxi? Ako funguje a ako ho podporujú aplikácie? A oplatí sa zaobstarať si taký mobil? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-wing-nahled_1.jpg

Rozbaľujeme LG Wing: Tak takýto telefón ste ešte nevideli! (PRVÉ DOJMY)

LG Wing je telefón, ktorý tu ešte nebol. Naozaj: Nie je rozkladací a vlastne ani otočný: Otočením displeja totiž získate prístup k menšiemu sekundárnemu displeju, s ktorým môžete mobil ovládať tak, ako ešte nikdy predtým! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-wing-nahled.jpg

LG Wing (PREVIEW): nový spôsob užívania telefónu

Ako môže prispieť druhý displej k používaniu telefónu? Túto možnosť preskúmava spoločnosť LG svojim novým modelom Wing, ktorý pridáva otočnú horizontálnu obrazovku. Čo všetko dokáže a čo okrem netradičného dizajnu ponúkne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-ultragear.jpg

LG UltraGear (4K, IPS, 144 Hz, 1 ms) – Lepšie monitory budete hľadať len ťažko

Nové monitory radu LG UltraGear dokazujú, že IPS technológia je dnes už schopná rovnakej rýchlosti ako TN. Dobré pozorovacie uhly, presné farebné podanie a ani 4K rozlíšenie sa preto dnes už nevylučujú s obnovovacou frekvenciou 144 Hz ani nízkou odozvou 1 ms. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/selfie-kamera-novinky-nahled.png

Neviditeľná selfie kamerka, Neuralink Elona Muska, elektrické rúška od LG a ďalšie! (NOVINKY)

Aj keď dnešné novinky vyzerajú trochu ako scifi, je to pravda pravdúca – na všetkom sa pracuje! Selfie kamerka pod displejom, akčná kamera s predným displejom aj Neuralink Elona Muska – všetko a ešte niečo navyše si dnes predstavíme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smart-tv-chytra-televize.jpg

Čo je to Smart TV a čo všetko dokáže oproti „hlúpemu“ televízoru?

Zhrnuli sme tie najužitočnejšie a najpokrokovejšie funkcie, ktoré televízory v dnešnej dobe ponúkajú. Viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-ux-lg-velvet-nahled.jpg

Nadstavba LG UX: grafické prostredie telefónov LG

V nasledujúcom článku si predstavíme nadstavbu LG UX. Ukážeme si, ako vyzerá, a povieme si, aké novinky prináša vo svojej najnovšej verzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-velvet-nahled_2.jpg

LG Velvet (RECENZIA): elegán strednej triedy s duálnym displejom

Velvet znamená v angličtine zamat. Týmto názvom teda LG utvrdzuje, že v prípade nového telefónu chce pútať decentným a štýlovým dizajnom. Vzhľad mobilu zaujme na prvý pohľad a smelo sa môže hlásiť do mobilnej súťaže krásy. Okrem toho ale pridáva aj užitočný Dual Screen, ktorého použitie nie je pre LG novinka. Ďalšie funkcie a výbavu si preberieme v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/susicka-pradla-bosch.jpg

Najlepšie sušičky na bielizeň v roku 2020 (PREHĽAD)

Pokiaľ práve vyberáte sušičku na bielizeň, ale neviete si dať rady, tu ste na tej správnej adrese. V našom prehľade tých najlepších sušičiek, ktoré v roku 2020 môžete zaobstarať, sme pre vás pripravili celkom deväť modelov. Od tých lacnejších až po drahšie, ktoré sú špičkou vo svojom odbore. Navyše pridáme aj pár rád, ako si s výberom sušičky bielizne poradiť. 

Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií