AP+ nový vizuál Aplikace

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/darek-k-valentynu.jpg

Aký darček vybrať priateľovi na Valentína?

Neviete si rady, aký darček kúpiť priateľovi na Valentína? Poradíme vám, čo by vášmu milému mohlo urobiť radosť, aby ste v jeho očiach zabodovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/valentin-darek-2024.jpg

Aký darček vybrať priateľke na Valentína?

V období Valentína, sviatku zamilovaných, začína pre mužov ťažký čas, kedy majú svoju milovanú obdarovať. Pre mnohých je to heroický výkon a už mesiace dopredu pátrajú nad všetkými možnými variantmi. Pritom sú tie najjednoduchšie riešenia zvyčajne aj tie najlepšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/loreal-men-exper-nahled.jpg

L’Oréal Paris Men Expert predstavuje špičkovú pánsku kozmetiku pre starostlivosť o pleť a fúzy

L’Oréal Paris Men Expert predstavuje nové rady pánskej kozmetiky pre starostlivosť o pleť a fúzy. Spomaľte čas s produktmi Power Age, rozjasnite a hydratujte pleť s prípravkami z radu Hydra Energetic a doprajte vašim fúzom profesionálnu starostlivosť s krémami, olejmi a emulziami Barber Club. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-lumea-ipl-bri977-nastavce.jpg

IPL epilátor Philips Lumea IPL 9900 (RECENZIA)

Tentokrát sme pre vás v domácej recenzii na vlastnej koži otestovali IPL epilátor Philips Lumea IPL 9900, ktorý je možné využiť na epiláciu chĺpkov celého tela vrátane tváre. Zaujíma vás, ako sa s ním pracuje a aký výsledný dojem na nás urobil? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/banner-la-roche-nahled_1.jpg

La Roche-Posay predstavuje kampaň #DRUHÁTVÁR. Produkty z radu Effaclar kúpite s exkluzívnou zľavou

Obľúbená francúzska značka dermokozmetiky La Roche-Posay predstavuje svoju novú kampaň s názvom #DRUHÁTVÁR. V rámci tohto osvetového projektu si navyše pre našich zákazníkov pripravila unikátnu 20 % zľavu na produkty radu Effaclar. Prečítajte si viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Kneipp-banner.jpg

Objavte silu kúpeľových solí Kneipp

Soli do kúpeľa Kneipp patria medzi najkvalitnejšie produkty, vďaka ktorým si môžete dopriať uvoľňujúci, relaxačný aj regeneračný kúpeľ na povzbudenie vášho tela i mysle. Vyskúšajte napríklad kúpeľovú soľ Kneipp pre dokonalý odpočinok, soľ uvoľňujúcu svaly a kĺby alebo relaxačnú soľ proti stresu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Epsom uvod.jpg

Epsomská soľ – účinky a použitie do kúpeľa

Čo je epsomská soľ, aké má účinky na ľudský organizmus a akým spôsobom ju používať? Doprajte si kúpeľ s epsomskou soľou na uvoľnenie svalov, detoxikáciu organizmu aj doplnenie minerálov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dezinfekce rukou.jpg

Ako na správne umývanie a dezinfekciu rúk – vyrobte si vlastné domáce prostriedky

Správne umývanie a dezinfekcia rúk patrí k hlavnej a účinnej prevencii, vďaka ktorej sa môžeme vyvarovať mnohým infekčným chorobám. Aký je však optimálny postup pri umývaní rúk a v čom spočíva dôležitosť dezinfekcie rúk? Prinášame podrobné informácie o téme hygiena rúk. Dozviete sa tiež o tom, ako prebieha domáca výroba mydla, a aj o tom, ako si vyrobiť dezinfekciu na ruky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/astrid-sun-opalovaci-pripravky.jpg

Pripravte sa na leto s opaľovacími prípravkami ASTRID SUN

Chcete vašu pokožku ochrániť pred škodlivým UVA, UVB, IR žiarením a viditeľným svetlom? Opaľovacie prípravky Astrid Sun poskytnú vašej pleti maximálnu možnú ochranu. Česká značka Astrid vyrába kvalitné opaľovacie prípravky a prostriedky po opaľovaní pre celú rodinu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-se-zbavit-poceni-nahled.jpeg

Nadmerné potenie: príčiny a ako sa ho zbaviť

Potenie je prirodzenou funkciou ľudského organizmu, pomocou ktorej telo vyplavuje škodlivé látky. Pokiaľ vás však trápi nadmerné potenie, ktoré zasahuje do vášho spoločenského života, mali by ste to začať riešiť. Nenechajte sa obmedzovať zápachom či viditeľnými kruhmi potu v podpazuší. Prečítajte si, aký je rozdiel medzi dezodorantom a antiperspirantom, čo je to antitranspirant a ako tieto produkty správne používať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pece-tehotna.jpg

Čo pomáha na strie

Strie alebo nevzhľadné pajazvičky sa môžu vyskytnúť u mužov a žien každého veku a ich odstránenie nie je jednoduché. Napriek tomu existujú spôsoby, ako sa strií zbaviť alebo aspoň zmierniť ich výskyt. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bomb1.jpg

Domáca výroba šumivých bômb do kúpeľa

Šumivé bomby do kúpeľa sa starajú o pokožku, uvoľňujú svaly, slúžia na relaxáciu a môžu byť aj originálnym darčekom. Ich výroba pritom nie je vôbec zložitá. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/domaci-pece-o-nohy.jpg

Domáca starostlivosť o nohy – tipy a triky pre krásne nohy

Pravidelná starostlivosť o nohy by nemala byť iba sezónnou záležitosťou. Krásne nôžky môžete mať po celý rok a nie je to nič zložité. Prečítajte si, ako sa môžete efektívne zbaviť suchej a popraskanej kože na pätách, aké pomôcky budete potrebovať a ďalšie užitočné tipy, vďaka ktorým sa za svoje chodidlá už nikdy nebudete hanbiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kozni-mykoza.jpg

Ako bojovať proti kožnej mykóze

Zbaviť sa kožnej mykózy nie je jednoduché. Prečítajte si, aké prostredie je pre toto plesňové ochorenie priaznivé a ako ho úspešne liečiť, aby sa už nikdy nevrátilo. V našom článku nájdete užitočné tipy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Manikura.jpg

Ako si poradiť s lámavými a rozštiepenými nechtami

Používanie agresívnych čistiacich prostriedkov, zlá životospráva, nedostatok vitamínov či rôzne ochorenia – príčin lámavých a štiepiacich sa nechtov je niekoľko. Pokiaľ aj vás trápia zničené nechty a neviete, ako s týmto problémom bojovať, prečítajte si náš článok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bradavice-a-kuri-oka.jpg

Bradavice a kurie oká – aký je medzi nimi rozdiel a ako sa ich zbaviť

Bradavice a kurie oká nie sú len neestetické. Tieto kožné ochorenia vznikajú z rôznych príčin a môžu byť ukazovateľom vážnejších zdravotných problémov. Prečítajte si, čím sa líšia a ako postupovať, aby sa vám tieto kožné útvary netvorili opakovane. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/celulitida.jpg

Ako sa zbaviť celulitídy

Celulitída alebo pomarančová koža sa najčastejšie vyskytuje na stehnách či zadočku a svoju majiteľku dokáže poriadne potrápiť. Máme pre vás niekoľko tipov, ako sa zbaviť celulitídy alebo ako zmierniť jej prejavy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rozdil-mezi-voskem-a-gelem.jpg

Aký je rozdiel medzi gélom a voskom na vlasy?

Gél a vosk na vlasy nie je to isté. Neviete, aký je medzi nimi rozdiel a na čo presne ich používať? V našom článku popíšeme nielen vlastnosti a účel použitia gélov a voskov, dozviete sa tiež, na čo sa používajú menej známe prípravky, ako je guma, hlina na vlasy alebo lepidlo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vlasovy-styling.jpg

Vlasový styling na dokonalú úpravu vlasov

Úprava vlasov, čiže vlasový styling sa nezaobíde bez kvalitných prípravkov, ktoré nielenže pomôžu dotvoriť výsledný požadovaný účes, ale taktiež dodajú vašim vlasom potrebnú výživu, objem či lesk. Ako sa však v ponuke stylingových prípravkov vyznať a vedieť napríklad, ako upraviť jemné vlasy, ako používať vosk na vlasy, ako upraviť kučeravé vlasy, ako používať hlinu na vlasy alebo ako používať gél na vlasy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-pouzivat-oleje-na-vlasy.jpg

Skvelé tipy a triky ako používať prírodné oleje na vlasy. Ktorý si obľúbite vy?

Prírodné oleje sú známe pre svoje blahodarné účinky na pleť a vlasy. Chcete si dopriať zábal či masku, ktoré vaše vlasy dostanú do skvelej formy? Prírodné oleje sú základnou ingredienciou účinných zábalov a masiek na vlasy, ktoré oslavujú úspech už niekoľko tisícročí. Prečítajte si, aký druh oleja je vhodný práve na váš typ vlasov a ako ho správne aplikovať, aby ste dosiahli maximálny účinok. Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií