AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/netflix-novinky-03-24-nahled.jpg

Netflix: novinky marec 2024

Príval nových titulov na streamovacie platformy je nikdy nekončiacou záležitosťou, čo samozrejme platí aj pre Netflix. Aké novinky si pre nás táto populárna VOD služba prichystala v marci roku 2024? To sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kingdome-come-deliverance-2-info-cover-nahled.jpg

Kingdom Come Deliverance 2 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIE)

Česká hra Kingdom Come Deliverance od štúdia Warhorse patrí k najúspešnejším tuzemským projektom našej hernej histórie, veď sa jej za päť rokov existencie podarilo predať viac ako päť miliónov kópií. Predpokladáme teda, že na druhom diele sa horlivo pracuje, aj keď nebol ešte oznámený. Čo všetko o ňom zatiaľ vieme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rise-of-the-ronin-cover-nahled.jpg

Rise of the Ronin – Všetko, čo vieme

Rise of the Ronin je pripravovaná akčná RPG hra od japonského štúdia Team Ninja, ktoré má na svedomí napríklad úspešnú sériu Nioh inšpirovanú souls hrami či samostatný titul Wo Long: Fallen Dynasty. V roku 2022 však štúdio oznámilo prvé informácie o dobrodružstve samuraja bez pána (ronin) zasadeného do Japonska 19. storočia s názvom Rise of the Ronin. Všetko, čo o tejto hre potrebujete vedieť, nájdete tu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-vr-cerven-2020-nahled.jpg

Hry na VR – najlepšie tituly pre virtuálnu realitu: Top 30

Virtuálna realita dokáže rozdeliť hráčsku obec podobne ako spor o najlepšiu konzolu. Niekto na VR okuliare nedá dopustiť, iný ich nenávidí a mnohým hráčom sú zatiaľ ľahostajné. Pre fanúšikov a záujemcov pravidelne aktualizujeme náš výber a hľadáme medzi desiatkami viac či menej kvalitných titulov najlepších zástupcov 3D zábavy, ktorí by vás nemali minúť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa23-video-recenze-cover-nahled.jpg

FIFA 23 (RECENZIA) – Slušná derniéra

Futbalová simulácia FIFA sa naposledy ukazuje s nálepkou medzinárodnej federácie a autori sľubovali rozlúčku so všetkou parádou. Do popredia sa tlačí vylepšenie pohybu HyperMotion2, ale aj množstvo ďalších zmien, ktoré mali priblížiť hrateľnosť bližšie k realite. Ak a ako sa im to podarilo, sa dozviete v nasledujúcich chvíľach. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/skull-and-bones-logo_1.jpg

Skull & Bones (RECENZIE – Súhrn)

Pirátska adventúra Skull & Bones sa od svojho oznámenia v roku 2017 niekoľkokrát zmenila, a tak samotní hráči dlho nevedeli, čo od hry očakávať. Začiatkom roka 2024 sme konečne v Skull & Bones vyplávali do vôd Indického oceánu a ako v recenziách, tak aj reakciách hráčov je poznať nespokojnosť. Ako sa hra podarila aj aký nový obsah autori pripravujú, jednoducho všetko, čo o pirátskom dobrodružstve Skull & Bones potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-codename-hexe-logo.jpg

Assassin's Creed Codename Hexe – Všetko, čo vieme

Prezentácia Ubisoft Forward 2022 okrem iného oslávila 15. výročie značky Assassin's Creed a pri tej príležitosti tvorcovia predstavili niekoľko titulov z tejto série, na ktorých momentálne pracujú. Jedným z nich je aj hra ukrývajúca sa pod názvom Assassin's Creed Codename Hexe, ktorá by podľa prvotných informácií mala vybočovať zo zavedených koľají ostatných titulov v sérii. Čo zatiaľ o temne vyzerajúcom AC: Codename Hexe vieme, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-vii-remake-part-2-logo1-nahled.jpg

Final Fantasy VII Rebirth (INFO): Dátum vydania, Gameplay, Trailery

Final Fantasy VII Remake nepochybne patrí k najambicióznejším videoherným prerábkam posledných rokov a zatiaľ čo zbiera jedno pozitívne hodnotenie za druhým, v Square Enix usilovne pracujú na jeho pokračovaní. Čo si na nás Final Fantasy VII Rebirth chystá? Akým smerom sa vydá jeho príbeh a aké zmeny v hrateľnosti môžeme očakávať? Odpovede na tieto a ďalšie otázky nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stalker-2-nejocekavanejsi-hry-nahled.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2024+ na PC, PS, Xbox a Switch

V tomto obsiahlom, pravidelne aktualizovanom výbere nájdete niekoľko desiatok tých najočakávanejších hier na platformy PC, PlayStation, Xbox a Switch, ktoré by k nám mali doraziť v nasledujúcich mesiacoch a rokoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forever-skies-keyart-nahled.jpg

Forever Skies (RECENZIE – Súhrn)

Forever Skies je debutovým titulom poľského štúdia Far From Home. Ide o akčný sci-fi survival, v ktorom hráči objavujú záhady klimatickou katastrofou zdecimovanej planéty Zem. Všetko podstatné o hre sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-forbidden-west-key-art-nahled.jpg

Nové hry: február 2024 – Skull and Bones, Final Fantasy VII Rebirth a ďalšie

Najkratší mesiac roku 2024 rozhodne neponúka najchudobnejšiu nádielku, skôr naopak – takto bohatý február sme tu už dlho nemali. Skôr než kvantita je tentoraz otázkou kvalita, čaká nás totiž hneď niekoľko ťažkých váh, pri ktorých si ale vôbec nie sme istí, či nakoniec nepôjde o ťažké prepadáky. Reč je o snáď stokrát odloženom Skull and Bones od Ubisoftu a Suicide Squad od milovaného štúdia Rocksteady, ktoré sa však tentoraz rozhodlo vydať do nebezpečných vôd live-service hier. No, uvidíme, ako to dopadne. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/htc-vive-flow-special-logo.jpg

HTC Vive Flow (INFO) – recenzie, cena, HW požiadavky atď.

Fanúšikov moderných technológií nemohla minúť VR vlna, ktorá prináša stále nové hračky ponúkajúce pohlcujúce zážitky. Jedných z najaktívnejších vývojárov nájdeme vo firme HTC, ktorá nasmerovala svoje zdroje a vývoj na najvýkonnejšie (Vive Pro 2) a najprenosnejšie zariadenia pre virtuálnu realitu. Práve o aktuálne najľahších VR okuliaroch HTC Vive Flow sa dozviete viac v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/switch-title-zelda-nahled.jpg

Najlepšie hry na Nintendo Switch: TOP 30

Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito titulmi rozhodne nešliapnete vedľa, tak pokračujte v čítaní. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-plus-og-logo.png

PlayStation Plus Hry mesiaca: marcové hry zadarmo

Od 5. marca budú môcť majitelia predplatného PS Plus zasadnúť do monopostov F1, stať sa majstrami kung-fu a vyriešiť záhadu zmiznutých detí. Do PlayStation Plus navyše mieri rozšírenie pre obľúbenú space-operu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-serie-nahled.jpg

God of War (HERNÁ SÉRIA) – Pomsta je najlepšia motivácia

Krata budú mladšie ročníky poznať ako nafúkaného tatka s plnofúzom, ktorý v severskej mytológii jednou rukou vychováva syna, zatiaľ čo tou druhou trhá mytologické tvory na kusy. Príbeh Krata sa však začal písať už v roku 2005, keď sa stal na PS2 bohom vojny a vyvraždil celý grécky pantheon. Poďme si spoločne prejsť Kratovu cestu pomsty až k zatiaľ poslednému dielu God of War: Ragnarok z roku 2022. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/atlas-fallen-key-art-nahled.jpg

Atlas Fallen (RECENZIE – Súhrn)

Autori série The Surge vytvorili nové fantasy akčné RPG, v ktorom sa pozriete do ľudského sveta sužovaného krutými bohmi, ktorého poslednou nádejou je hrdina s magickou rukavicou schopnou ovládať piesok a vytvárať z neho zbrane. Atlas Fallen ponúka hack and slash súboje v štýle série Devil May Cry a kampaň zameranú na príbeh s možnosťou prejsť celú hru v kooperácii. Všetko, čo o Atlas Fallen potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-modern-warfare-ii-cover-nahled.jpg

Call of Duty: Modern Warfare II (RECENZIA Multiplayer a Singleplayer)

Príbehová kampaň Call of Duty: Modern Warfare II od Infinity Ward nás rozhodne zaujala, ale pozornosť na seba od vydania strháva najmä multiplayerová zložka tohtoročného Call of Duty. Recenzie oboch režimov nájdete nižšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dune-awakening-logo.jpg

Dune: Awakening – Všetko, čo vieme

Na Gamescome 2022 sme sa dočkali oznámenia survival MMO titulu s názvom Dune: Awakening. Pokiaľ patríte medzi fanúšikov Herbertovej sci-fi ságy, na tento počin od nórskych Funcom (Conan Exiles), by ste sa mali obzvlášť zamerať – ako bude vyzerať naše prežívanie na planéte Arrakis? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stranded-alien-dawn-cover-nahled.jpg

Stranded: Alien Dawn (INFO) – dátum vydania, predbežný prístup atď.

Vývojárske štúdio Haemimont Games, známe ako autor série Tropico alebo hry Surviving Mars, prišlo s ďalším zástupcom survival manažérskej stratégie odohrávajúcej sa na cudzej planéte. Čo zaujímavého Stranded: Alien Dawn ponúka, sa dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/arma-4-logo.jpg

Arma 4 (INFO) – Všetko, čo zatiaľ vieme

Legendárna česká vojenská simulácia Arma čaká na plnohodnotný štvrtý diel už od roku 2013. Arma 4 je síce oficiálne vo vývoji, ale pretože aktuálne štúdio Bohemia Interactive pracuje na hre Arma: Reforger, čo má byť predchodca práve Army 4, vydanie hry je zatiaľ v nedohľadne. Všetko, čo zatiaľ o Arma 4 vieme, nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií