MS hokej P&G MS v hokeji_CZ

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Bery-Jones-orechove-kremy.png

Objavte zdravé maškrtenie s orechovými krémami Bery Jones

Predstavujeme orechové krémy Bery Jones, ktoré obsahujú mnoho zdraviu prospešných látok a zároveň sa vyznačujú lahodnou chuťou a jemnou krémovou konzistenciou. Už pri prvom ochutnaní prepadnete ich výnimočnej chuti, navyše ponúkajú rozličné spôsoby využitia pri konzumácii aj pri pečení cukroviniek.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-hlavni_2.jpg

Minimalizujte svoju spotrebu vďaka úsporným spotrebičom Bosch

Zaujímate sa o to, ako výrazne obmedziť spotrebu energie, zároveň však nechcete znížiť kvalitu vašej starostlivosti o domácnosť? Riešením sú úsporné spotrebiče Bosch, vďaka ktorým ušetríte nielen na energiách, ale taktiež s nimi získate viac času aj priestoru. V čom spočíva ich hlavný prínos pre vašu domácnosť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ETA_Leonardo.jpg

Uľahčite si varenie s multifunkčným robotom ETA Leonardo

Uľahčite si varenie. S robotom ETA Leonardo strávite v kuchyni menej času a budete mať viac priestoru na svoje obľúbené činnosti.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-roboticke-vysavace-2022.jpg

Nové robotické vysávače Xiaomi na dokonalé upratovanie suchou aj mokrou cestou

Nový rad robotických vysávačov Xiaomi má rozhodne čo ponúknuť, disponuje totiž modernými funkciami na vysávanie aj mopovanie, a celkové upratovanie tak posúva na vyššiu úroveň. Zoznámte sa s nimi a spoznajte, akou inovatívnou záležitosťou môže byť v dnešnom čase bežná údržba domácnosti.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nespresso-vertuo.jpg

Nové Nespresso Vertuo: vychutnajte si vašu obľúbenú šálku kávy

Spoločnosť Nespresso predstavuje nový rad kávovarov Nespresso Vertuo. Nový kávový systém dokáže pripraviť 5 rôznych veľkostí lahodnej kávy. Prečítajte si, aké sú hlavné výhody kávavarov Nespresso Vertuo.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/náhled_8.jpg

Nedarí sa vám dodržiavať svoje predsavzatia? So šikovnými pomocníkmi značky ETA konečne uspejete

Tiež ste si opäť dali niekoľko predsavzatí a nedarí sa vám ich plniť? Ku koncu roka sami sebe najčastejšie sľubujeme, že tento rok už naozaj schudneme, začneme jesť zdravo alebo sa budeme menej stresovať. Po pár týždňoch snahy ale zvyčajne zistíme, že to nie je také jednoduché a potrebovali by sme trochu pomôcť. Prečítajte si, ktoré spotrebiče značky ETA vám vaše úsilie môžu uľahčiť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch_1.jpg

Parné rúry BOSCH dovedú vaše kulinárske umenie k dokonalosti

Kombinované rúry Bosch ponúkajú rozličné spôsoby aj možnosti prípravy pokrmov, ktoré ocení menej skúsený kulinár aj kuchár na profesionálnej úrovni. Spoznajte, aká ľahká a pohodlná je príprava varených, pečených aj dusených pokrmov, o ktorých dokonalú chuť sa postarajú inteligentné funkcie aj moderné programy kombinovaných rúr Bosch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisticka-vzduchu-dyson.jpg

Objavte novú generáciu čističiek vzduchu Dyson Purifier

AgresívnY peľ, nebezpečné alergény, kuchynské výpary aj ďalšie splodiny na nás útočia aj v domácom prostredí. Ich eliminácia je však jednoduchá, stačí využiť niektorú z čističiek vzduchu Dyson z radu Purifier, ktorá predstavuje špičku vo svojom odbore. Vyniká inovatívnymi technológiami aj pokročilými funkciami na vytvorenie čistejšej a zdravšej domácnosti, k tomu všetkému je navyše aj zaujímavým dizajnovým doplnkom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Dyson-Airwrap.jpg

Priekopnícky rad starostlivosti o vlasy Dyson pre krásne a zdravé vlasy bez kompromisov

Spoločnosť Dyson predstavuje inovatívnych pomocníkov v starostlivosti o vlasy, s ktorými hravo dosiahnete požadovaný účes. Vyberte si toho pravého a vykúzlite si dokonalý look ako z kaderníckeho salónu vďaka unikátnej žehličke na vlasy Dyson Corrale, multifunkčnému styleru Dyson Airwrap alebo pokročilému sušiču vlasov Dyson Supersonic.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tescoma-clanek.jpg

Polievkovar Tescoma – šikovný pomocník, ktorý ušetrí čas

Polievkovar Tescoma je praktický pomocník, ktorý v domácnosti ocenia milovníci krémových polievok, mamičky malých detí, vyznávači zdravej stravy a všetci, ktorí sa radi dobre stravujú. Polievkovar vám ušetrí čas nielen pri varení, ale aj pri upratovaní. Ako polievkovar funguje a prečo si ho zaobstarať do kuchyne, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/EasyCOOK-pro-kuchynsky-robot.jpg

Varte múdro s kuchynským robotom SOGO easyCOOK pro

Chýba vám domáca strava, ale nemáte čas ani energiu variť? Existuje spôsob, ako si uvaríte rýchlo, efektívne a takmer bez námahy. Stačí, keď si zaobstaráte šikovný kuchynský robot easyCOOK pro. Zoznámte sa s týmto dokonalým kuchynským nástrojom a prečítajte si, čo všetko dokáže.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips horkovzdusna friteza.jpg

Rýchlo, zdravo a chutne. Prečo každý zamestnaný rodič súrne potrebuje Philips Airfryer?

Multifunkčná fritéza Philips Airfryer XXL Smart Sensing je špičkový výrobok v oblasti teplovzdušných fritéz, ktoré sa stali hitom poslednej doby. Ponúka zdravú a rýchlu prípravu jedál, ktoré navyše vynikajú svojou delikátnou chuťou a dokonalým prepečením. Objavte jej inovatívne funkcie a vstúpte do sveta moderného varenia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/domaci-vyroba-chleba.jpg

Pečte doma ako profesionál. S výrobkami Tescoma Della Casa to pôjde samo

Domáce pečenie nie je výsadou iba starých mám. Áno, doba je hektická a málokto má čas piecť domáci chlieb, rožky, nieto ešte niečo sladké k popoludňajšej káve. Ale čo ak pečenie nie je až taká veda, ako sa na prvý pohľad zdá? Potrebujete mať iba správnu motiváciu, nadšenie a v neposlednom rade kvalitné a praktické vybavenie. V našom článku vám preto predstavíme špičkový sortiment výrobkov na domáce pečenie Tescoma Della Casa. Domáce pečenie nebolo nikdy jednoduchšie!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Dyson vysavač.jpg

Dyson prispieva svojimi novinkami k ešte čistejšej domácnosti

Dyson aktuálne predstavuje aku vysávače s laserovou technológiou, ktorá zviditeľňuje aj neviditeľný prach. Zoznámte sa s ich nespornými výhodami a urobte maximum pre to, aby ste svoju domácnosť udržiavali v čistote.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/delonghi-brad-pitt-nahled.jpg

Predstavenie kampane Perfetto De’Longhi

Spoločnosť De'Longhi predstavuje svoju prvú globálnu kampaň, ktorej hlavnou tvárou sa stala hollywoodska ikona a miláčik všetkých žien Brad Pitt. Ten sa tiež radí medzi milovníkov kvalitnej kávy a podporuje značku kávovarov De'Longhi, ktoré vám vždy pripravia delikátny kávový nápoj presne podľa vašej chuti. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/VIORV334-03.jpg

Robotické vysávače Viomi zastupujú inteligentnú domácnosť

Zoznámte sa s nadčasovými robotickými vysavači Viomi, ktoré predstavujú absolútnu novinku v oblasti robotického vysávania a zaistia vám nielen dokonale čistú domácnosť, ale tiež zdravé prostredie. Veľkým prínosom sú teda hlavne pre alergikov, ocení ich však každý, komu záleží na perfektnej čistote bez kompromisov. Ponúkajú umývanie, zametanie aj vysávanie pomocou najmodernejších technológií, ktoré vám radi predstavíme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/triflex_hx1_preview.jpg

Tyčové vysávače Miele Triflex HX1 3v1 – všestrannosť a maximálne pohodlie pri vysávaní

Nadišiel ten správny čas, aby Miele predstavilo tyčový aku vysávač Triflex HX1 3v1 aj v našich končinách. Chcete spoznať špecifikáciu jednotlivých modelov a dozvedieť sa viac? Čítajte ďalej. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro_1.jpg

Prečo si vybrať spotrebiče značky Siguro?

Na kuchyňské spotřebiče musí být spoleh. Nesmí se stát, že některý z nich selže uprostřed přípravy pokrmu. S pomocníky od Siguro si ale můžete být jisti, že vás ve štychu nenechají. Jsou navrženi tak, aby vždy odvedli svou práci v té nejlepší kvalitě. Všechny výrobky procházejí pečlivým testováním, které zajistí, že bez problémů obstojí i při náročném používání. I proto Siguro nabízí prodlouženou tříletou záruku na své výrobky a v případě nutnosti i možnost okamžité výměny zboží na každé pobočce. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gastro-vareni-profi-kuchyne_nahled.jpg

Gastro varenie – vybavenie profi kuchyne na Alza.sk

Hľadáte spoľahlivé profesionálne vybavenie do kuchyne? Teraz ho nejdete aj na Alza.sk. Či už potrebujete menšie gastro zariadenia na varenie alebo veľké profi spotrebiče ako umývačka, chladnička, mraznička či vitrína, všetko nájdete na jednom mieste u nás a s využitím programu Alza pre firmy aj za zvýhodnených podmienok. Gastro vybavenie do vašej reštaurácie, cukrárne či bistra iba od renomovaných značiek a za priaznivé ceny.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/robovysavac-ecovacs-deebot-ozmo-nahled.jpg

Robovysávač ECOVACS DEEBOT OZMO T8 AIVI: Pokročilá navigácie aj samovysypávanie! (RECENZIA)

ECOVACS DEEBOT OZMO T8 AIVI patrí medzi novú generáciu robovysávačov: Sám si dokáže vyprázdniť zásobník na prach a používa pokročilú laserovú navigáciu D-ToF, ktorá mu dovolí orientáciu v miestnosti bez toho, aby sa obúchal o nábytok – alebo zamotal do káblov! Toto jednoducho musíte vidieť! Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií