MS hokej AP+ slevy

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/mount-and-blade-2-bannerlord-special-cover-logo-nahled.jpg

Mount & Blade II: Bannerlord: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Len na máloktorý projekt hráčska obec čakala tak dlho, ako na akčné RPG Mount & Blade II: Bannerlord. V priebehu minulého roka k nám však po rokoch očakávania predsa len dorazilo. Ako je na tom po stránke gameplayu a či v ňom napríklad nájdete češtinu, si máte možnosť prečítať v našom špeciále orientovanom na všetko, čo o tomto diele vieme.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mount-and-blade-ii-bannerlord-armada-nahled.jpg

Mount & Blade II: Bannerlord (DOJMY Z HRANIA) – Dorazil k nám úctyhodný nástupca Warbandu?

Uzavretá beta Mount & Blade II: Bannerlord v nás zanechala veľmi pozitívne pocity, vďaka čomu sme vstup tohto diela očakávali ešte o niečo netrpezlivejšie ako predtým. V predchádzajúcich dňoch sme sa skutočne intenzívne pustili do prežívania v Calradii, v ktorej sme v predchodcovi tohto diela strávili niekoľko stoviek hodín. Ako veľmi sa nám návrat pozdával, čím sa herný svet líši a ako je na tom komplet po stránke hrateľnosti, vám povedia naše dojmy z hrania. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mount-and-blade-bannerlord-2-bitevni-pole-nahled.jpg

Mount & Blade II: Bannerlord (NOVINKA) predstavil fungovanie morálky a chovanie AI pri obliehaní

V posledných rokoch sa herný priemysel posunul veľmi dopredu. Vývojári sú vďaka tomu oveľa otvorenejší ako kedykoľvek predtým, a tak stabilne vydávajú informačné blogy o svojej práci. Medzi jedny z najaktívnejších v tomto smere patria tvorcovia TaleWorlds Entertainment. Aby aj nie, keď pracujú na očakávanom Mount & Blade II: Bannerlord. Ak vás zaujíma, s čím prišli v minulých týždňoch, detaily nájdete v našej aktuálnej novinke.

Read more »
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info