Diskusia k AlzaPower Alucore USB-C (M) na HDMI 2.1 8K 60 Hz (M) 1,5 m strieborný

Zobraziť katalóg
AlzaPower Alucore USB-C (M) na HDMI 2.1 8K 60 Hz (M) 1,5 m strieborný - Video kábel

Diskusia k AlzaPower Alucore USB-C (M) na HDMI 2.1 8K 60 Hz (M) 1,5 m strieborný

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AlzaPower Alucore USB-C (M) na HDMI 2.1 8K 60 Hz (M) 1,5 m strieborný, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AlzaPower Alucore USB-C (M) na HDMI 2.1 8K 60 Hz (M) 1,5 m strieborný ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AlzaPower Alucore USB-C (M) na HDMI 2.1 8K 60 Hz (M) 1,5 m strieborný vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je takto možné propojit smartphone k monitoru? Děkuji.

Umoznuje tento kabel obojsmernu komunikaciu? Lepsie povedane mozem ho pripojut na zariadenie s HDMI vystupum a na monitore vyuzit USB-C vstup ?

Ahoj, potřeboval bych, aby šel kabel připojit obráceně :)) Potřebuji připojit NB k monitoru. NB disponuje porty HDMI 2.1 a USB-C 3.2 Gen 2, DP 1.4. Monitor (Samsung Odyssey, 34", OLED, QHD+, 175Hz) má Micro HDMI 2.1 a Mini DP 1.4. Takže mám dvě možnosti připojení: 1. z HDMI na Micro HDMI 2. z USB-C na Mini DP (teoreticky i na HDMI, ale v případě převodníku bude lepší DP, řekl bych) Ale problém je, že jsem na netu nenarazil na žádný kabel, který by byl dimenzován na vyšší hodnoty obnovovací frekvence. Ani HDMI, ani USB-C / DP. Problém jen ten, že nemám nejen DP v NB, ale taky že mám v monitoru malé verze konektorů.. Pak by bylo možné použít nějakou redukci, ale ty rapidně snižují datovou propustnost, není to tak? A nebo nějaký aktivní prvek/převodník? Nebylo by možné použít? Poslední, takovou záložní možností, je USB-C na USB-C, ale tam je dle všeho strop 120 Hz. Tak co by jste doporučili, poradili, jak připojili? Budu vděčný za každou odpověď. Předem moc díky.. Michal

Dobry den, bude fungovat VRR+HDR (Freesync Premium) pri pouziti kabelu / redukce?

Je tento kabel omnidirectional alebo ide len z usb-c vystupu do HDMI vstupu? Chcel by som pomocou neho pripojit PS5 k monitoru ktory ma usb je to mozne ?

Skúšal som tento kábel na macbook m1 air. Pripájal som ho k smart LG TV. TV rozpoznala kábel a pripojenie daného vstupu, ale na obrazovke sa nič neobjavilo a na macbooku som v nastaveniach displeja videl iba neustále sa odpájajúce sa a pripájajúce sa zariadenie (TV). Vyskúšal som reštart macbooku, telky, striedavo, rôzne hdmi porty, usb-c porty, návody na internete a robí to neustále to isté...

Jde přes něj připojit monitor full hd 144hz, tak aby se 144hz využilo?

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií