AD květen univerzal P&G boost

Diskusia k Lenovo Yoga 510-14AST Black

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga 510-14AST Black - Tablet PC

Diskusia k Lenovo Yoga 510-14AST Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Yoga 510-14AST Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Yoga 510-14AST Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Yoga 510-14AST Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň Alzo. S týmto notebookom mam veľmi zlú skúsenosť. Keď som si ho kúpil a nabil som ho a zistil som ze skoro pri nulovom využívaní sa vybil do 2 hodín. Následne na to som ho vrátil a kúpil si ho znova, pretože mi váš zamestnanec oznámil, že som mal smolu že je to určite chybný model, že sa to môže stať.Druhý model co som si kúpil, som nabil na 100% a vydržal presne 2hodiny 35 minút kým sa nevypol a bol iba zapnutý s tým že som nevykonával prakticky skoro žiadnu činnosť iba bol zapnutý. Tak som ho išiel znova vrátiť a váš ďalší zamestnanec mi povedal ze to tak ma byt ze s tým notebookom pravdepodobne nič nieje. Tak by ma veľmi zaujímalo prečo zavádzate zákazníkov, kedze v popise píšete ze vydrží 8,5 hodiny pri bežnom používaní. Ďakujem za odpoveď

Dobrý deň, je tam uvedené, že sa jedná aj o klávesnicu SK. Sú tam uvedené CZ aj SK znaky alebo sa vymieňajú tlačidlá na klávesnici alebo máte viacej verzií NB?

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Našel jsem dva podobné NB a potřebuji poradit, který si mám vybrat. Lenovo Yoga 510-14AST, černá 80S90046CK Lenovo IdeaPad Yoga 80S90040CK Jaký je v tom rozdíl a který mi doporučíte. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chápu to správně že MS office nejsou součástí a za příplatek je možné je do ntb nainstalovat?

Dobré dopoledne. Má tento model podsvícenou klávesnici, prosím? Děkuji za odpověď. Jan Lažánek

Na wikipedii jsem četl, že se yoga moc nekamarádí s některými distribucemi linuxu. Je na tom něco pravdy?

Dobrý den mám dotaz utáhne to střihový program a Photoshop děkuji za odpověď

Dobry, ten MS Office je v akom jazyku prosim Vas? Dakujem

Ahoj Alzáku, vím, že o elektronice víš téměř vše, ale jde z tohoto notebooku odstranit displej a vložit někam SIM kartu když je to vlastně tablet? Díky moc za odpověď.

Dobrý deň utiahne tento notebook hry ako CS:GO a FIFA?

123
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií