Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Olympus TOUGH TG-850 silver

Zobraziť katalóg
Olympus TOUGH TG-850 silver
4,5 2 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS 16 Mpx, 5x zoom (21-105mm), 3.0" výklopné LCD, Li-Ion, Full HD video, funkcia panoráma, HDR, SD/SDHC/SDXC, face detection, magické filtre, vodotesný do 10m, nárazuvzdorný z 2.1m , mrazuvzdorný do -10°C, mikro HDMI, USB, stabilizátor
Kód:  OL109i5 Produktové číslo:  V104150SE000

Olympus TOUGH TG-850 silver

Olympus TG-850 je robustný kompaktný fotoaparát, ktorý si poradí so všetkými extrémnymi výzvami.Na výletoch či adrenalínových túrach sa nebojte - prístroj je odolný proti nárazom a pádom z výšky až 2,1 m Fotoaparát umožňuje fotografovanie pod vodou až do hĺbky 10 m a je tiež prachuvzdorný a mrazuvzdorný až do teploty -10°C. Vaše zážitky zo snowboardingu, scuba potápania  už nikdy nebudú zabudnuté.

Citlivý obrazový snímač CMOS disponuje rozlíšením16 Mpx, aby ste zachytili všetko v tej najlepšej kvalite a nemali problém dôležité okamihy vytlačiť vo veľkom formáte. Automatické zaostrovanie sa postará o ostré fotografie tých najjemnejších detailov aj v situáciách, kedy je treba konať rýchlo. Ostrosť snímok garantuje aj technológie mechanickej stabilizácie obrazu. Kvalitný objektív s 5násobným optickým zoomom vám pomôže dostať sa do centra udalostí, aj keď stojíte obďaleč. O rýchlosť a výkonnosť prístroja sa stará moderný procesor TruePic VII.

Robenie videozáznamu nikdy nebolo jednoduchšie - stlačením jediného tlačidla začnite nahrávať ľubovoľnú akciu. Video je zaznamenávané v špičkovej FullHD kvalite, takže neskoršie projekcie na monitore alebo TV obrazovke budú mať zaručene úspech. Svoje výtvory prehliadajte na výklopnom 3-palcovom LCD displeji s päťstupňovou korekciou jasu pre lepšiu čitateľnosť v jasnom svetle.

Popustite uzdu fantázii a buďte kreatívni vďaka širokouhlému záberu objektívu a mnohých scénickým režimom. Experimentujte s celým zástupom filtrov ako napríklad PopArt, Zrnitý film či Dramatický tón.Detekcia tváre sa postará o zaostrenie tvárí na snímke a zachová optimálny jas. Funkcia vyváženie bielej rýchlo a účinne zaistí prirodzenú reprodukciu farieb, aby ste zachytili skutočnú atmosféru snímaného prostredia. Zaujme aj režim Podvodné makro pre detailné zábery z vašich podmorských výprav.

Parametre a špecifikácia

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
3,92 s Hotovo!
Maximálne ISO
6 400 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
21 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
105 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,5 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/5,7 Hotovo!
Optický zoom
5 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, USB kábel, Manuál Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Olympus TOUGH TG-850 silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus TOUGH TG-850 silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olympus TOUGH TG-850 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus TOUGH TG-850 silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Olympus TOUGH TG-850 ezüst.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií