Recenzie EVGA Z20 RGB Optical

Zobraziť katalóg
EVGA Z20 RGB Optical - Herná klávesnica

Recenzie EVGA Z20 RGB Optical

Zaujímajú vás názory a recenzie na EVGA Z20 RGB Optical? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,4 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s EVGA Z20 RGB Optical. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na EVGA Z20 RGB Optical aj vy.

Používateľské recenzie

APLA s.r.o., Veľká Lomnicaflag
Hodnotené 11. 9. 2023, variant EVGA Z20 RGB Optical
Overený nákup
Pestré RGB
Key assignements
DOF funguje perfektne
Opierka zápästí je TOP
Úžasná klávesnica škoda tých mínusov ktoré sú tiež veľmi podstatné
Po roku a pol sa niektoré tlačidlá zvyknú zaseknúť pritom spínače nie sú nijak znečistené ani opotrebované, skôr na klávesach menej používaných.
Softvér viackrát nefunguje než funguje
Za tú cenu, hlučná a nie veľmi kvalitne spracovaná v základných veciach
0 ×Nahlásiť
Matej, Pezinokflag
Hodnotené 10. 12. 2022, variant EVGA Z20 RGB Optical
Overený nákup
Už počas rozbaľovania je cítiť kvalitu prevedenia. Po zapojení klávesnice je samozrejme v defaultnom nastavení a nie je práve super ľahké dopátrať sa ku softvéru. Softvér je samozrejme iba v základných jazykoch takže ak neovládate Angličtinu alebo Nemčinu, čaká vás trápenie typu pokkus omyl. Avšak je softvér jednoduchý a všetky nastavenia pekne oddelené. Na druhú stranu sa mi už počas nastavovania stávalo že jednoducho zamrzol a musel som ho zatvoriť cez správcu súborov. Senzor priblíženia je skvelý doplnok až na to že mi nefunguje vždy ako má. Oprava: -po prehodení portu na USB3 sa senzor spamätal. Čo musím vyzdvihnúť sú bočné doplnkové konfigurovateľné klávesy. Nastavenie skriptov je trochu chaotické ale s trochou logiky to v pohode dáte. Je to naozaj super doplnok hlavne ak si na rýchle klávesy zvyknete. Pre office, visio, corel, alebo autocad je to proste nutnosť a je žiaľ veľmi málo klávesníc čo tento po riťke doplnok ponúkajú. Ďalšia skvelá vlastnosť je jednotlivé nastavenie farieb kláves po vrstvách, fakt sa s týmto vyhráte do sýtosti. Čo by som však uvítal je návod ako tieto nastavenia prispôsobiť lebo som napríklad ešte nedošiel na to prečo mi nefunguje regulácia jasu kláves.Kábel od klávesnice je dosť hrubý takže s tým treba rátať (obsahuje jack 3,5, USB hub a samotnú klávesnicu). Pozor klávesnica vyžaduje USB3 port inak má strašne dlhú odozvu na makrá a aj blbne. Cena je tiež vyššia ale klávesnica vyzerá byť kvalitná takže........určite ju nevrátim.
Kvalitná konštrukcia
Skvelá koženková podložka
Konfigurovateľné doplnkové klávesy
Skvelé možnosti nastavení podsvietenia
Mediálne klávesy
Senzor priblíženia
Tri frekvencie na odozvu
Mrznúci softvér
Iba EN verzia bez možnosti výmeny kláves
Vysoká cena
0 ×Nahlásiť
Robert, Zlinflag
Hodnotené 10. 2. 2022, variant EVGA Z20 RGB Optical
Overený nákup
Barvy
Rychlost odezvy
Software super
Zatim nic jsem nenašel
0 ×Nahlásiť
Zákazník, Olomoucflag
Hodnotené 1. 2. 2022, variant EVGA Z20 RGB Optical
Overený nákup
zatím nejlepší klávesnice co jsem mel
na mechaniku není moc hlučná
krásny Design
USB ze zadni strany
zatím jsem nenasel
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií