Recenzie Lenco PIR-510BK

Zobraziť katalóg
Lenco PIR-510BK - Rádio

Recenzie Lenco PIR-510BK

Zaujímajú vás názory a recenzie na Lenco PIR-510BK? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,4 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Lenco PIR-510BK. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Lenco PIR-510BK aj vy.

Používateľské recenzie

Zákazníkflag
Hodnotené 9. 3. 2023, variant Lenco PIR-510BK
Overený nákup – recenzie z porovnávača
akumulátor vydržel pouze 2 h
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 30. 1. 2023, variant Lenco PIR-510BK
Overený nákup
Tuhne, tuhne a zase tuhne. Hrůza a děs. Přibližně každý 20cátý klik na nějaké tlačítko způsobí, že rádio vytuhne. Nepomůže nic jiného, než ho vypnout mechanickým vypínačem a znovu zapnout. Potom systém nabíhá 1-2 minuty. Pokud se vám podaří rádio zapnout na danou stanici, tak dále již běží bez problémů, ale nesmíte klikat. Závěr je takový, že se nesmí na tomto rádiu moc používat tlačítka. Pokud si naladíte jednu stanici a tu budete pořád poslouchat, tak budete spokojeni.
Papírově výborné technické parametry. Celkem slušný zvuk, na tak malý přístroj. Teoreticky skvělé funkce. Teoreticky nadupaný přístroj technologiemi. Když už stanici spustím, tak pěkně hraje, ale nesmím přepínat. Velmi citlivý DAB+ a FM tuner.
Tuhne, zasekává se, umím kdykoliv nasimulovat vytuhnutí do 60ti vteřin. Dlouho nabíhá. Na baterie pořád i v pohotovostním stavu svítí displej, který vybije na pozadí baterii. Baterie vydrží pouze 1,5 až 2 hodiny. Při připojené nabíječce a zapnutém rádiu se vestavěná baterie nenabíjí. Pokud rádio vypnete, tak až poté se začne baterie nabíjet. Na baterii nefunguje budík. Pokud máte uložených víc WiFi, tak se stejně při přemístění k jiné WiFi automaticky nepřipojí. Celý přístroj je velmi pomalý a líný a pořád čekáte. Aplikace do mobilu dobrý nápad, ale opět pořád prodlevy a čekejte a vytuhnutí. FM neumí uložit RDS název stanice do oblíbených. Nefunguje 5vteřinové podržení tlačítka na pozemním vysíláním s přepnutím na internetové vysílání. Přehrávání médií nelze "přetáčet". WiFi pouze 2,4GHz (chybí 5GHz). Chybí bluetooth. Hnusný displej, je skoro bez barev a rozlišení mizerné.
0 ×Nahlásiť
Ondřej, Trhové Svinyflag
Hodnotené 21. 1. 2023, variant Lenco PIR-510BK
Overený nákup
čistý zvuk a stereo ve sluchátkách
internetová rádia v pohodě.
málo stanic v DAB Chybí např. Impuls faktor atd. Zkrátka soukromé stanice v Jč kraji v DAB DAB+ nehrají
0 ×Nahlásiť
Josef, Tetčiceflag
Hodnotené 12. 11. 2022, variant Lenco PIR-510BK
Overený nákup
Není co vytknout
Všechny stanice světa
Vydrží hrát dlouho na baterii
Barevný displej
Počasí
Spárování s WiFi téměř okamžitě
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií