Hry na PS4 bazár

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Značka
SONY
(5)
Activision
(2)
ELECTRONIC ARTS
(1)
WARNER BROS
(3)
Ubisoft
(2)
Platforma
PlayStation 5
(17)
PlayStation 4
(16)
Žáner
Akčný
(12)
RPG
(4)
Simulátor
(2)
Strieľačky
(2)
Pretekársky
(2)
Textová lokalizácia
CS
(8)
EN
(18)
DE
(18)
HU
(4)
RU
(1)
PL
(2)
FR
(6)
ES
(4)
IT
(4)
JP
(1)
Zvuková lokalizácia
CS
(1)
EN
(18)
DE
(12)
FR
(3)
ES
(2)
IT
(3)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Filtrovať
Hľadáte lacný, ale napriek tomu 100 % funkčný tovar? Ste na správnom mieste. Ušetrite a preskúmajte svet rozbaleného, zánovného alebo použitého tovaru. Všetko prechádza rukami našich špecialistov, takže sa nemusíte báť, že dostanete nefunkčný, nespoľahlivý, poškodený alebo zašpinený výrobok.

Rozbalené – nový tovar v perfektnom stave s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale niekto otvoril pred vami. Prečo? Išlo napríklad o nevhodný darček. Tovar sme opäť starostlivo zabalili do pôvodného obalu a teraz možno čaká práve na vás. V plnej paráde a navyše s cenovkou, ktorá je značne nižšia.

Spoľahlivosť za parádnu cenu – žiadny háčik v tom nehľadajte. Všetko sme dôkladne skontrolovali a s istotou vám ponúkame plnú záruku, teda 24 mesiacov.

Zánovné – plne funkčný tovar, ktorý už utrpel nejaké to drobné škrabnutie spôsobené bežným používaním. Vo väčšine prípadov ho dostanete s kompletným príslušenstvom. Ide o spoľahlivé produkty, ktoré predchádzajúce dobrodružstvo nijako výrazne nepoznamenalo a teraz čakajú na nového majiteľa. Na zánovný tovar vám dáme takmer plnú záruku 21 mesiacov.

Zo všetkých síl sa snažíme zachovať pôvodné balenie a často sa nám to podarí. Prioritou je ale ochrana, a preto niekedy musíme v prípade zánovného tovaru siahnuť po náhradnej škatuli.

Použité – úplne funkčný tovar pripravený na okamžité používanie, čo vám s pokojom garantujeme zárukou na 12 mesiacov. Môže sa stať, že produkt dostanete iba so základným príslušenstvom. Balenie ale vždy obsahuje všetko, čo je potrebné na plnohodnotné použitie výrobku. Sú to bezchybné alebo servisované produkty, ktoré ani napriek viditeľnejšiemu opotrebovaniu nepatria do starého železa.

Tento variant môže mať náhradný obal – ochrana je na prvom mieste. Svoje poslanie ale výrobok plní rovnako, ako by bol úplne nový. Viac informácií o bazárovom tovare tu.

18 položiek
4,8 11×
Assassins Creed 3 + Liberation Remaster – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – balíček dvoch hier pre PS4, Assassins Creed 3 kde v úlohe Connora sa ocitnete v období Americkej vojny za nezávislosť a spin-off Liberation v prostredí New Orleans budete bojovať za slobodu.
18,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX597
5,0 28×
Ghost of Tsushima: Directors Cut – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – v druhej polovici 13. storočia Mongolská ríša počas svojej dobyvačnej výpravy na východ zničila celé národy. Medzi hlavnou japonskou pevninou a obrovskou mongolskou inváznou flotilou vedenou nemilosrdným a ľstivým generálom Khotun-chánom leží len ostrov Cušima. Po prvej vlne mongolského útoku ostrov vyhorí, ale medzi preživšími je aj samuraj Jin Sakai, jeden z posledných žijúcich členov svojho klanu. Je odhodlaný urobiť čokoľvek a za každú cenu, aby ochránil svoj ľud a získal späť svoj domov.
49,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX1159
4,7
No Mans Sky – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG a simulátor,
29,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PSV0288
4,7 152×
Gran Turismo 7 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, – či už si pretekový alebo príležitostný jazdec, zberateľ, tuner, dizajnér alebo fotograf – nájdi si svoju líniu vďaka ohromujúcej zbierke herných režimov vrátane obľúbenej kampane, arkády a autoškoly
38,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: PSV0002
Syberia: The World Before – Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov aj samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postav, Kate Walkerové a Dany Rozeové, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
119,90 €
Zánovné
Objednávací kód: MSX1534ce
4,8 172×
Crash Bandicoot N Sane Trilogy – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády, dobrodružný a detský, – remaster legendárnej hernej trilógie o lišiakovi menom Crash Bandicoot, od preslávených vývojárov Naugthy Dog (séria Uncharted, The Last of Us)
22,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MSX399
4,8 103×
Mafia Trilogy – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – kompletné vydanie legendárnej hernej série, ktoré Vám umožní okúsiť život gangstra naprieč 3 odlišnými érami organizovaného zločinu v Amerike. Prvý a druhý diel obsahuje kompletnú lokalizáciu vrátane českého dabingu, tretí diel obsahuje české titulky.
32,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MSX823
4,9 188×
Red Dead Redemption 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Amerika, 1899: koniec éry divokého západu sa začal a muži zákona lovia posledné zostávajúce gangy banditov a tí, ktorí sa nevzdajú alebo nepodľahnú, sú zabití, Red Dead Redemption 2 od tvorcov Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption je epický príbeh o živote v Amerike za úsvitu modernej doby
40,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MSX355
4,6 28×
Need For Speed Heat – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – cez deň sa zúčastnite oficiálnych pretekov, v noci porušujte zákony, naháňajte policajtov a vybojujte si rešpekt ulice
27,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MSX682
4,9 307×
God Of War – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Vo svete plnom príšer, drakov a bohov leží celá zodpovednosť na tvojich pleciach. Otázkou je, ako dokážeš napraviť chyby minulosti a ochrániť tak svoju budúcnosť, keď je tvoj život plný krvi a chaosu?
7,19 €
Zánovné
Objednávací kód: MSX2001
4,7 43×
Call of Duty: Modern Warfare (2019) – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – obroda série Modern Warfare inšpirovaná témou moderného terorizmu, hra ponúkne ako singleplayer, kde sa stretneme napr. s postavou kapitána Pricea, tak aj multiplayer
26,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MSX638
4,7 49×
Hogwarts Legacy – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – zažite život študenta na Rokfortskej škole čarodejníckej ako nikdy predtým. Vydajte sa na nebezpečnú cestu za odhalením skrytej pravdy. Budete rozvíjať schopnosti svojej postavy, ovládať mocné kúzla, zdokonaľovať bojové zručnosti a vyberať spoločníkov, ktorí vám pomôžu čeliť smrtiacim nepriateľom.
32,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MSX907
4,3 16×
SnowRunner – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – pripravte sa na nepoznané offroadové zážitky! V hre zasadnete za volant výkonných vozidiel a pokúsite sa pokoriť extrémne otvorené prostredia s najvyspelejšou simuláciou terénu v histórii. Riaďte 40 vozidiel značiek ako Ford, Chevrolet či Freightliner a otlačte svoje pneumatiky do terénu divokého otvoreného sveta.
18,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MSX696
4,7 39×
Horizon Forbidden West - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, – pripojte sa k Aloy na jej nebezpečnej ceste cez Zakázaný západ, kde na vás číhajú záhadné nové hrozby. Preskúmajte vzdialené krajiny, bojujte s väčšími a desivejšími strojmi a stretávajte sa s prekvapivými novými kmeňmi.
18,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MSX1197
4,6 48×
Mortal Kombat X – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – zažite doteraz najbrutálnejší Mortal Kombat v histórii, začnite večný boj medzi dobrom a zlom, stretnite znovu plejádu známych postáv, ako sú Sub-zero a Scorpion, novo vyvinutá online časť hry
14,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MSX129
4,7 51×
Far Cry 6 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – ako Dani Rojas budete bojovať za slobodu na fiktívnom ostrove Yara, inšpirovaný Kubou, na ktorom vládne pevnou rukou diktátor Anton Castillo.
9,40 €
Rozbalené
Objednávací kód: MSX869s
4,5 28×
Nioh 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – vydaj sa do Japonska v roku 1555, kedy je krajina zovretá nekončiacou vojnou a démoni chodia po zemi. Dokážeš prežiť nástrahy smrtiacej Temnej ríše v drsnom období Sengoku?
11,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MSX735
4,8 16×
LEGO Worlds – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – v LEGO Worlds vás čaká obrovský otvorený svet, kde si budete môcť robiť čo vás len napadne. Po vzore úspešného Minecraftu si tu môžete slobodne stavať z LEGO kociek obydlia, sochy, hrady alebo napríklad pretekárske dráhy. Rovnako tak si môžete polietať na drakovi alebo si zahopkať s klokanom.
17,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MSX372

Hry na PS4 bazár

FPSNajlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30 Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi...
Izometrická rogue-lite akcia Hades očaruje herný svet svojou vybrúsenou hrateľnosťou a originálne rozprávaným príbehom od roku 2018. Na jej odkaz nadväzuje pokračovanie Hades 2, ktoré predstavuje novú hrdinku Melinoë a dej odkrývajúci doposiaľ neznáme hlbiny podsvetia....
Mnohí z vás už zrejme trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa nad PS4 zavrela voda. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 35 najlepších titulov. Možno vďaka nemu zaspomínate na...
Filip NěmecPlayStation Plus: Všetko, čo potrebujete vedieť Pravidelný mesačný prísun hier zadarmo, zdieľanie knižnice s jedným zo svojich priateľov, 100 GB na cloudovom úložisku alebo možnosť hrať online, to sú základné výhody predplatného PlayStation Plus. Vyššie členstvá PlayStation Plus Extra a PlayStation Plus Premium vám k...
Autori zo štúdia Frictional Games známi vďaka úspešnej survivalovej hororovke SOMA alebo podobne ladenej sérii Amnesia, si pripravili ďalšie pokračovanie hororovej jazdy. Nová Amnesia: The Bunker sa ale od svojich predchodcov trochu líši. Akých novôt sme sa dočkali, a...
V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v máji roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií