Macromo DNA Platinum - whole genome sequencing

Catalogue
Macromo DNA Platinum - whole genome sequencing
Free delivery
to Alza branch
Home Test - DNA test
1,969 €
Add to Cart Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options.
Warranty 24 months Code:  SPTmacr001 Product Number:  8594212910025
Macromo DNA Platinum - whole genome sequencing 1,969 € Ordered on request
Buy

Macromo DNA Platinum - whole genome sequencing

Személyre szabott egészségügyi ajánlások

Szeretnél részletes információkat kapni az egészségi állapotodról? A Macromo DNA Platinum teljes genom szekvenálásából származó információk segítségével kifejezetten rád szabott ajánlásokat kaphatsz. A Macromo DNA Platinum a genetikai információid 100%-át digitalizálja. Mérhető és statisztikailag megalapozott tények - a DNS-elemzésed eredményei, valamint a kórtörténeted és jelenlegi életmódod egy helyen lesznek, az egészséges életmódra és a betegségek megelőzésére vonatkozó ajánlásokkal együtt. Az eredmények bizonyított tudományos vizsgálatokon alapulnak.

Egyszerű háromlépéses Macromo DNA Platinum nyál teszt

1. Tesztkészlet vásárlása

Először is vásárold meg a Macromo DNA Platinum tesztkészletet, és tölts egy kis nyálmintát a csőbe.

2. A minta elküldése a laboratóriumba

Regisztráld a mintát a Macromo mobilalkalmazásban, és küldd el a laboratóriumba elemzésre a csomagban található előre fizetett borítékban, a csomagküldő iroda valamelyik fiókján keresztül.

3. Az eredmények és ajánlások átvétele

Az eredményeidet 60 napon belül, közvetlenül a Macromo mobilalkalmazásban kapod meg. Eredményeidről konzultálhatsz szakemberünkkel, aki válaszolni fog minden kérdésedre.

A gyakori betegségek kialakulásának megelőzése

Egyes betegségek odafigyeléssel megelőzhetők. A Macromo DNA Platinum segíthet felfedezni, hogy milyen betegségekre van genetikai hajlamod, vagy hogy jelenlegi életmódod milyen kockázatoknak tesz ki. A megfelelő megközelítéssel 60-90%-ban előzhetünk meg bizonyos betegségeket.

A betegség kockázatának korai felismerése

A megelőzésben segít, ha célzottan és hatékonyan összpontosítunk egy konkrét betegségre, amely a jövőben hatással lehet az életünkre. Ismerd meg a betegség lehetséges kockázatait a DNS-teszted alapján, és kezdd meg a prevenciót még a tünetek megjelenése előtt.

A rák megelőzése

A Makromo DNS Platinum biztosítja számodra az információt a rákra való lehetséges genetikai hajlamról és annak típusáról. Így tudni fogod, hogy mire kell odafigyelnetek az orvosoddal. Bizonyos ráktípusok megfelelő életmódbeli változtatásokkal is megelőzhetők.

Az örökletes betegségek genetikai kockázatai

Ha családot tervezel, akkor értékelni fogod az információt arról, hogy hordozója vagy-e a ritka, örökletes betegségek valamelyikének, amelyek hatással lehetnek az utódaidra. Ez a kérdés a legtöbb várandós szülőt aggasztja.

Ismered a szervezeted reakcióit a különböző gyógyszerekre? 

A szedett gyógyszerek hatékonysága az anyagcserére is hatással van. A genetikai hajlam alapján megtudhatod, hogyan metabolizálja a szervezeted a gyógyszereket, és megbeszélheted orvosoddal az adagolást vagy magát a gyógyszer kiválasztását. Ez segít elkerülni az esetleges mellékhatásokat is.

A Macromo DNA Platinum megmondja, hogy a gének hogyan befolyásolják a megjelenésed

A fizikai hajlamok, például a magasság, a génekben gyökereznek. Tudd meg, mit örököltél az őseidtől, és mit fogsz valószínűleg továbbörökíteni saját leszármazottaidnak. 

Ismerd meg saját tested alvásigényét

A gének is befolyásolhatják az alvás mélységét, minőségét és időzítését. Van elképzelésed arról, hogy mennyi ideig és mennyit kell aludnod ahhoz, hogy felfrissülve ébredj? A Makromo DNS Platinum szintén segíthet ebben.

Étrend és étkezési szokások

Tudod, milyen hatékonyan hasznosítja a szervezeted a vitaminokat, tápanyagokat és ásványi anyagokat? Hogyan hat rád a koffein vagy az alkohol? Makromo DNS Platinum mindent megmagyaráz neked. Kövesd a Macromo tanácsait, és állítsd be étrendedet és étkezési szokásaidat, hogy jobban érezd magad.

Sportolási lehetőségek

Hozd ki a legtöbbet a sportolási lehetőségeidből! A sérülésveszély és a szervezet regenerálódási igénye a génektől függ. A Macromo DNA Platinum hatékonyabbá teheti edzéseidet, ezáltal jobb eredményeket érhetsz el. Megtudhatod, hogyan reagál a tested a különböző stressztípusokra.

Elégedett ügyfelek történetei

Monika

Eredetileg inkább kíváncsiságból csináltattam meg a DNS-tesztet, érdekelt, hogy mit lehet manapság megtudni a génekből. Amikor rábukkantam a Macromóra, nagyszerűnek találtam, hogy az eredményekből megtudhatom a hátteremet, a sportolói képességeimet és az egészségügyi kockázataimat. Gondoltam, kipróbálom. 

Az eredményeket nagyon érdekesnek találtam, megtudtam, hogy megnövekedett az erőnlétem, és hogy lehet, hogy hiányom van B9-vitaminból. De a leghasznosabb eredmény az volt, amire egyáltalán nem számítottam - kiderült, hogy az ibuprofen anyagcserém lassú, ami befolyásolja a gyomornyálkahártya tulajdonságait. Gyakran érzem magam rosszul minden nyilvánvaló ok nélkül. Már mindent megpróbáltam, ám minden teszt negatív lett. 

A vizsgálat eredményéről konzultáltam az orvosommal, aki azt tanácsolta, hogy kerüljek minden olyan gyógyszert, amely nem-szteroid gyulladáscsökkentő anyagokat tartalmaz. Ennek köszönhetően megszabadultam a hányingertől, és motivált vagyok, hogy dolgozzak az egészségemen, hogy még jobban érezzem magam.

Pavlina

Amikor lehetőségem nyílt a DNS-teszt elvégzésére, azonnal lecsaptam rá. Kíváncsi voltam, hogyan működik a testem, hogyan tudom megelőzni a betegségeket, vagy van-e olyan betegség, amiről még nem tudok.
A tesztelés borzasztóan egyszerű volt. Nyálmintát helyeztem a csőbe, elvittem a mintát a postázóba, és néhány hét múlva már látható is volt az eredmény a mobilalkalmazásban. 
A tesztből szuper érdekes információkat tudtam meg, amelyek lehetővé tették számomra, hogy sok mindent megváltoztassak az életmódomban. Például most sokkal több cinket és omega-3-at szedek, és sokkal jobban érzem magam. Sokkal jobban!

Megbízható mobilalkalmazás az egészségeddel kapcsolatos információkkal

Az egészségügyi adataid egy helyen

A Macromo mobilalkalmazás megbízható, a legújabb technológián alapuló egészségügyi ajánlásokat nyújt a saját egyedi életmódadataid és genetikai hajlamaid alapján. Az alkalmazás mindig kéznél lesz a mobileszközödön - bármikor és bárhol megtekinthető. 

Jobb és egészségesebb élet a Macromóval

Csatlakoztasd a Macromo mobilalkalmazást az okosóráddal, és frissítsd a vérvizsgálatok és a megelőző orvosi ellenőrzések adatait, hogy pontosabb ajánlásokat kaphass az egészségesebb, aktívabb élethez. 

Személyre szabott ajánlások

Megelőzi a kellemetlen betegségeket és egészségügyi szövődményeket. Személyre szabott tippek az egészséges életmódhoz, hogy segítsünk neked jó formában maradni. 

Tartsd számon a génjeidet

A tippek mellett a Macromo DNA Premium genetikai teszt összes eredménye megtalálható lesz a mobileszközödön. Egyszerűen regisztráld a tesztet a mobilalkalmazásban, és teljes mértékben ellenőrzésed alatt tarthatod az összes adatot. Minden információ világosan és áttekinthetően van leírva. Tegyél meg mindent az egészségedért!

Egészségügyi profil

Az orvosokkal együttműködve létrehoztak néhány egyszerű kérdést, amelyekre csak válaszolnod kell, hogy jobban elemezhessük az életmódodat és a kórtörténetedet. 


Ingredient

 

Specifications

Designed for
Adults Done!
Purpose of test
DNA test Done!
Method of test performance
Saliva Done!
Evaluation time
86,400 min Done!
Usability
Disposable Done!

Usage

Designed for
Adults Done!

Use

Purpose of test
DNA test Done!

Basic information

Method of test performance
Saliva Done!
Evaluation time
86,400 min Done!
Usability
Disposable Done!
Accuracy
99.99 % Done!

Number of pieces in package

Number of pieces in package
1 piece(s) Done!
More Specifications

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

There are no posts in this discussion.
Accessories for Macromo DNA Platinum - whole genome sequencing Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Macromo DNA Platinum — celogenomové sekvenování.
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info