Kuchynské nože

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ noža
Kuchársky nôž
(194)
Univerzálny nôž
(128)
Nôž na pečivo
(74)
Nôž na zeleninu
(69)
Nôž na mäso
(50)
Materiál rukoväti
Drevo
(83)
Epoxidová živica
(5)
Karbón
(8)
Micarta
(5)
Oceľ
(57)
Materiál čepele
Keramika
(8)
Oceľ
(401)
Damascénska oceľ
(42)
Nehrdzavejúca oceľ
(142)
Drevo
(2)
Dĺžka čepele
1 cm
90 cm
-
Šírka čepele
1 mm
90 mm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Kuchynské nože nesmú chýbať v žiadnej domácnosti, ktorá dbá na správnu prípravu. Či už ide o porciovanie mäsa alebo krájanie pečiva, kvalitné nože vám zjednodušia prípravu vašich obľúbených jedál. Ohromil vás široký výber a neviete, aký kuchynský nôž si zaobstarať ako prvý? Nevešajte hlavu, teraz si prejdeme všetko, čo potrebujete vedieť. 

Pokračovať

Kuchynské nože a ich typy

Kuchynské nože sa delia do mnohých odvetví. Každý typ noža má svoje špeciálne vlastnosti, medzi ktoré patrí napríklad dlhá a úzka čepeľ nožov na porciovanie alebo ohybná čepeľ filetovacích nožov. Správny typ vám uľahčí prípravu jedla, ovplyvní vašu efektivitu v kuchyni a dokonca zvýši pôžitok z varenia. Pozrite sa na jednotlivé typy.

i

Ako vybrať kuchynský nôž?

Zaujíma vás, ako vybrať kuchynský nôž? Pripravili sme si pre vás krátke zhrnutie, ktoré obsahuje všetky dôležité informácie, tipy a triky, aby ste si vybrali najlepšie kuchynské nože práve pre vás. Nájdete v ňom nielen detailný popis každej čepele, ale aj rady, ako sa o nôž správne starať a kde ho skladovať.

Obľúbenou voľbou sú kuchárske nože do kuchyne

Kuchárske nože do kuchyne sú štandardom každej domácnosti. Tieto nože sú obľúbené predovšetkým pre ich široké spektrum využitia, medzi ktoré patrí napríklad ich schopnosť efektívne sekať, krájať alebo drviť potraviny. Čepeľ by mali mať pevnú a ostrú, pretože sa hodia hlavne na prípravu mäsa, zeleniny, ovocia a byliniek.

Na prípravu mäsa sa hodia kuchynské nože na porciovanie

Kuchynské nože na porciovanie nájdu využitie hlavne pri práci s mäsom a hydinou. Ich čepeľ musí byť dlhá, úzka a predovšetkým ostrá, aby ste s ňou dokázali presne narezať jednotlivé porcie. Kuchynské nože na porciovanie teda najlepšie využijete, pokiaľ chcete zachovať vzhľad a celistvosť väčších kusov mäsa. Široké uplatnenie nachádzajú v mäsiarstve a údenárstve.

i

Všestrannosť zaručí univerzálny kuchynský nôž

Univerzálny kuchynský nôž je možné vďaka jeho stredne veľkej konštrukcii využiť prakticky na čokoľvek vo vašej kuchyni. Krájanie ovocia, zeleniny či mäsa je s ním hračka, pretože kombinuje vlastnosti kuchárskych nožov a nožov na porciovanie. Tento všestranný kuchynský nôž využijete pri každodennom varení, kedy potrebujete efektívne spracovať všetky potrebné suroviny a nechcete špiniť viac riadu.

Záruka kvality: Japonské kuchynské nože

Japonské kuchynské nože sú známe svojou kvalitou používaných materiálov a výdržou, čo sa odráža aj na ich vyššej cenovke. Nože, ako sú Nakiri a Santoku, sú veľmi populárne pre svoju špecifickosť medzi profesionálnymi, ale aj amatérskymi kuchármi. Japonské kuchynské nože sú ideálne na precízne vykosťovanie rýb a krájanie zeleniny na tenko.

Medzi robustné kuchynské nože patria sekáče na mäso

Sekáče na mäso vám pomôžu so sekaním kostí a rezaním tvrdých surovín. Tieto ťažké a robustné kuchynské nože zvyčajne disponujú širokou a veľmi silnou čepeľou, ktorá si ľahko poradí so všetkým, čo sa jej postaví do cesty. Pokiaľ sa teda chystáte pripravovať veľký kus mäsa, tak zaručene jedine s poriadnym sekáčom.

Kuchárske čierne kuchynské nože
Kuchársky nôž

Porcovacie nože do kuchyne
Kuchynský nôž na porciovanie

Japonské kuchynské nože
Japonský kuchynský nôž

Kuchynské nože – sekáčik
Sekáč na mäso

S čím vám ešte pomôžu kuchynské nože?

Kuchynské nože nachádzajú využitie v čoraz väčšom počte odvetví, preto sa vyrába mnoho ďalších typov, ktoré majú za úlohu uľahčiť špecifické úkony. Nože na ryby, medzi ktoré patria napríklad filetovacie či vykosťovacie nože, sú stále viac populárne. Poďme si ich predstaviť spolu s ďalšími variantmi, bez ktorých sa v domácnosti nezaobídete.

Filetovacie nože a ich vlastnosti: Ako majú vyzerať nože do kuchyne na vykosťovanie rýb?

Filetovacie nože sa vyznačujú tenkou, pružnou a nekorodujúcou čepeľou, ktorá sa dokonale hodí na vykosťovanie rýb a prípravu mäsa. Tieto nože do kuchyne si zamilujete pri jemnej práci, pri ktorej je potrebné dbať na precízne odstránenie kostí a kože bez poškodenia mäsa. Sú obľúbené hlavne u rybárov, ale nájdete ich aj v každej správnej kuchyni.

Veľkosť suroviny nie je pre elektrické kuchynské nože problém

Elektrické kuchynské nože uľahčujú krájanie tvrdých a objemných surovín. Spojenie elektrického prúdu a malého motora vám umožní jednoducho nakrájať mrazené potraviny alebo veľké kusy mäsa. Tieto kuchynské nože majú aj vymeniteľné čepele a môžu byť napájané na batérie alebo zo siete. Hodia sa predovšetkým do vyťaženejších kuchýň, kde je potrebné všetko rýchlo a spoľahlivo spracovať.

i

Sady kuchynských nožov

Sady kuchynských nožov najčastejšie zahŕňajú univerzálny nôž, variant na pečivo a kuchársky nôž, čo vám uľahčí prácu so zdĺhavým výberom. Navyše je všetko v jednom štýle, často aj s dizajnovým stojanom. Sú ideálne ako darček, do novej domácnosti a pre začínajúcich kuchárov, ktorí si chcú osvojiť rôzne typy tohto nástroja. Praktickosť a všestrannosť, ktorú ponúka sada kuchynských nožov, určite ocení každý.

Precíznosť predovšetkým – vykosťovacie kuchynské nože

Vykosťovacie kuchynské nože disponujú tenkou a špicatou čepeľou, ktorá krásne oddeľuje mäso od kosti. Kuchynské nože tohto typu sa používajú predovšetkým na spracovávanie rýb a spolu s filetovacím nožom ich nájdete vo výbave každého správneho rybára. Poskytujú kuchárovi precíznosť a spoľahlivosť, vďaka ktorej zostane mäso ryby nepoškodené.

Zdĺhavé krájanie ukončia kuchynské nože na zeleninu

Kuchynské nože na zeleninu sa vyznačujú krátkou, ale veľmi ostrou čepeľou, ktorá vám pomôže s ľahkosťou nakrájať a olúpať všetky druhy zeleniny. Radi pripravujete jemné zeleninové plátky, ľahké šaláty alebo dekorácie z ovocia? Kuchynské nože na zeleninu vám pomôžu o niečo viac urýchliť všetky dôležité kuchynské procesy.

Medzi kuchynské nože na zeleninu patrí napríklad aj nôž na paradajky, ktorý vďaka svojim malým vlnitým zúbkom ľahko rozkrojí paradajku bez rozpadnutia.

Kuchynské nože na pečivo s ozubenou čepeľou

Kuchynské nože na pečivo spoznáte podľa ich dlhej a ozubenej čepele. Tá vám uľahčí rozkrajovanie čerstvého chleba, mäkkých bagiet a iného pečiva, ktoré by normálne nože do kuchyne rozdrobili. Neváhajte, vyberte si podľa svojho gusta a nezabudnite, že žiadna kuchyňa sa nezaobíde bez spoľahlivého noža na pečivo.

Filetovací kuchynský nôž
Filetovací kuchynský nôž

Elektrický kuchynský nôž
Elektrický kuchynský nôž

Kuchynský nôž na zeleninu
Kuchynský nôž na zeleninu

Kuchynský nôž na pečivo
Kuchynský nôž na pečivo

Dĺžka a šírka čepele: Kuchynské nože a ich špecifiká

Správna dĺžka a šírka čepele je pre efektívnu prácu s nožom dôležitá, pretože niektoré kuchynské nože sa nemusia hodiť do každej domácnosti. Dlhšie čepele (20 – 30 cm) najviac využívajú kuchynské nože na mäso, ktoré si potrebujú poradiť s veľkými kusmi. Kratšie čepele (10 – 20 cm) využijete na precízne úlohy. Širšie čepele vám ponúknu lepšiu stabilitu a komfort pri sekaní a rezaní, zatiaľ čo užšie čepele sú vhodné na precízne práce, ako je oddeľovanie mäsa od kostí a kože.

Z akých materiálov sa vyrábajú rukoväte pre kuchynské nože?

Rukoväte pre kuchynské nože sa vyrábajú z mnohých rôznych materiálov, z ktorých každý disponuje jedinečnými vlastnosťami. Poďme si všetky materiály predstaviť podrobnejšie.

  • Drevo sa na rukoväti využíva najdlhšie, takže pokiaľ vám ide o tradičný vzhľad, tak nie je nad čím premýšľať. Poskytuje tiež výborný úchop, ale vyžaduje si väčšiu starostlivosť.
  • Epoxidová živica je vizuálne najúchvatnejšou rukoväťou pre kuchynské nože. Nielen, že je pestrofarebná, ale taktiež je veľmi hygienická a veľa vydrží.
  • Karbón spoznáte podľa jeho neskutočnej ľahkosti a pevnosti. Vďaka týmto vlastnostiam ponúka vynikajúci komfort pri držaní a jednoduchú kontrolu pri krájaní.
  • Laminát je kombináciou niekoľkých silných materiálov, takže sa nemusíte báť, že by sa vám kuchynský nôž pri páde odlomil. Zlepšuje aj ergonómiu rukoväte.
  • Micarta sa vyrába špecificky pre namáhané diely. Táto zmes živice a plátna je dostupná v mnohých farbách a je známa svojim textúrovaným úchopom.
  • Oceľ je veľmi odolná a vydrží nejeden pád, preto sa hojne používa na kuchynské nože. Nevýhodou ocele je jej vyššia hmotnosť, ktorá zhoršuje manipuláciu.
  • Plast sa vyznačuje svojou jednoduchosťou. Je cenovo dostupný, veľmi ľahko sa čistí a ponúka mnoho dizajnov. Jedinou nevýhodou je jeho menšia výdrž.

Zháňate cenovo dostupný tovar? Pozrite sa na lacné kuchynské nože.

Správny materiál čepele je zásadný pre kvalitné kuchynské nože

Kvalitné kuchynské nože musia disponovať spoľahlivou a hlavne kvalitne vyrobenou čepeľou. Dobre spracovaná a ostrá čepeľ vám vydrží, kým sa o ňu budete starať.

Materiál čepele Výhody Nevýhody Cena
Oceľ Pevná a odolná, ponúka tradičný vzhľad. Vyžaduje pravidelnú údržbu, inak dochádza k poškodeniu. Cca. 12 – 20 eur
Nehrdzavejúca oceľ Odolná proti korózii, ideálna na každodenné použitie. Rýchlejšie stráca svoju ostrosť a nie je tak tvrdá. Cca. 20 eur a viac
Keramika Ľahká a nevídane ostrá, ideálna na jemnú prácu. Keramický kuchynský nôž je veľmi náchylný na poškodenie. Cca. 16 – 24 eur
Damasková oceľ Krásna a veľmi tvrdá, kombinuje viacero vrstiev ocele. Jej výroba je časovo veľmi náročná, čo sa odráža na cene. Cca. 35 eur a viac

Ako sa správne (ne)starať o kuchynský nôž?

Každý kuchynský nôž je potrebné pravidelne brúsiť, aby vydržal ostrý. Na bežné udržiavanie čepele stačí používať klasickú ocieľku, naťahovaciu brúsku alebo brúsny kameň. Po každom použití je potrebné nôž poriadne umyť, aby sa predišlo vzniku hrdze. Nože do kuchyne nikdy nedávajte do umývačky riadu, pretože by sa mohla poškodiť čepeľ a rukoväť. To sa spája aj s posledným pravidlom. Najlepšia ochrana pre vás a váš nôž je magnetická lišta alebo stojan na nože, vďaka ktorým nebude dochádzať k otupeniu.

i

Ochrana pred poškodením: Stojan na kuchynské nože

Stojan na kuchynské nože je vynikajúcim pomocníkom do každej kuchyne. Umožňuje bezpečné ukladanie vašich nožov, bez akéhokoľvek rizika mechanického poškodenia. Pomáha aj s organizáciou vašej kuchyne a svojim jednoduchým dizajnom zároveň pridáva na jej celkovej vizáži.

Špeciálne vlastnosti vylepšujúce kuchynské nože

Kuchynské nože môžu disponovať mnohými rôznymi vylepšeniami, ktoré zľahčujú ich používanie. Ergonomická rukoväť uľahčuje manipuláciu s nožom, antiadhezívny povrch čepele zabraňuje prilepovaniu potravín na čepeľ. Niektoré nože do kuchyne sa dokonca vyrábajú so zabudovanými brúsnymi kameňmi alebo magnetickými prvkami.

Orientujete sa podľa popularity a hodnotenia ostatných? Najpredávanejšie kuchynské nože vám pomôžu nájsť presne to, čo hľadáte.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Kuchynský nôž s guľatou špičkou, dĺžka čepele 11cm, vlnkové ostrie
6,89 €

2.
Nôž – v modernom dizajne, nemecká nerezová oceľ, technológia Ice Force zaisťuje dokonalú povrchovú úpravu, optimálnu výkonnosť, pridanú pevnosť a lepšiu odolnosť voči korózii, chránič ruky pre väčšiu bezpečnosť, záruka proti zlomeniu bola predĺžená na 10 rokov
-23 %
16,90 €
12,90 €

3.
Nôž – v modernom dizajne, nemecká nerezová oceľ, technológia Ice Force zaisťuje dokonalú povrchovú úpravu, optimálnu výkonnosť, pridanú pevnosť a lepšiu odolnosť voči korózii, chránič ruky pre väčšiu bezpečnosť, záruka proti zlomeniu bola predĺžená na 10 rokov
-35 %
12,90 €
8,29 €

Ďalšie najpredávanejšie
612 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,9 78×
TEFAL ICE FORCE antikorový nôž chef 20 cm
Nôž – v modernom dizajne, nemecká nerezová oceľ, technológia Ice Force zaisťuje dokonalú povrchovú úpravu, optimálnu výkonnosť, pridanú pevnosť a lepšiu odolnosť voči korózii, chránič ruky pre väčšiu bezpečnosť, záruka proti zlomeniu bola predĺžená na 10 rokov
Zľavnené -23 %
12,90 € 16,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFIF208
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
5,0
Zwilling Four Star nôž kuchársky 20 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: nehrdzavejúca oceľ, dĺžka čepele 20cm, kuchársky nôž, materiál rukoväti: plast
Zľavnené -36 %
54,90 € 85,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZWIFS915
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
5,0
Nôž G21 Gourmet Damascus 17 cm
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 17cm, kuchársky nôž, porciovací nôž a univerzálny nôž
Zľavnené -9 %
49,90 € 54,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: G21NU135
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0
Catler DMS 126
Kuchynský nôž –, dĺžka čepele 12.6cm, nôž na zeleninu
Cenová bomba
88,90 € Ušetríte 11,09 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CATCM618
4,9 78×
TEFAL ICE FORCE antikorový nôž na chlieb 20 cm
Nôž – v modernom dizajne, nemecká nerezová oceľ, technológia Ice Force zaisťuje dokonalú povrchovú úpravu, optimálnu výkonnosť, pridanú pevnosť a lepšiu odolnosť voči korózii, chránič ruky pre väčšiu bezpečnosť, záruka proti zlomeniu bola predĺžená na 10 rokov
Zľavnené -29 %
11,90 € 16,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFIF207
4,9 78×
TEFAL ICE FORCE antikorový nôž santoku 18 cm
Nôž – v modernom dizajne, nemecká nerezová oceľ, technológia Ice Force zaisťuje dokonalú povrchovú úpravu, optimálnu výkonnosť, pridanú pevnosť a lepšiu odolnosť voči korózii, chránič ruky pre väčšiu bezpečnosť, záruka proti zlomeniu bola predĺžená na 10 rokov
Zľavnené -31 %
12,90 € 18,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFIF210
4,9 78×
TEFAL ICE FORCE antikorový nôž univerzálny 11 cm
Nôž – v modernom dizajne, nemecká nerezová oceľ, technológia Ice Force zaisťuje dokonalú povrchovú úpravu, optimálnu výkonnosť, pridanú pevnosť a lepšiu odolnosť voči korózii, chránič ruky pre väčšiu bezpečnosť, záruka proti zlomeniu bola predĺžená na 10 rokov
Zľavnené -35 %
8,29 € 12,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFIF209
5,0 527×
VICTORINOX SwissClassic - Nôž na paradajky, čierny
Kuchynský nôž s guľatou špičkou, dĺžka čepele 11cm, vlnkové ostrie
6,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAY3002h
4,8
CS Solingen Nôž kuchynský kuchársky 17 cm SHIKOKU
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 17cm, kuchársky nôž, oceľová rukoväť
Zľavnené -12 %
13,90 € 15,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CSSLG862
4,6 31×
Nôž na narezávanie chleba drevo/plast+5 ks žiletiek
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 19cm, nôž na pečivo, materiál rukoväti: drevo
5,50 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIKN745
5,0 10×
Berndorf-Sandrik, Nôž Santoku PROFI LINE
Nôž – dĺžka čepele: 17cm, materiál: nehrdzavejúca oceľ X50CrMoV15, tvrdosť: HRC55 +/- 2
16,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BERPR005
4,9 20×
Tefal Ingenio biely univerzálny keramický nôž K1530514
Kuchynský nôž – materiál čepele: keramika, dĺžka čepele 13cm, univerzálny nôž, materiál rukoväti: plast
Cenová bomba
15,90 € Ušetríte 6,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAY40a34
4,9 30×
Tescoma Nôž univerzálny AZZA 13 cm
Nôž – z nehrdzavejúcej ocele, ergonomická rukoväť
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESNU004
4,7
Nôž kuchynský ker./UH CERMASTER sada 3 ks
Sada nožov – kuchársky nôž, materiál rukoväti plast, materiál čepele keramika
Super cena
16,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORISN653
4,9 56×
Fiskars Nôž univerzálny 125860
Nôž s pevnou čepeľou, dĺžka čepele 10 cm, celková dĺžka 22.5 cm, hmotnosť 69g
10,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOR803a
4,9 78×
TEFAL ICE FORCE antikorový nôž vykrajovací 7 cm
Nôž – v modernom dizajne, nemecká nerezová oceľ, technológia Ice Force zaisťuje dokonalú povrchovú úpravu, optimálnu výkonnosť, pridanú pevnosť a lepšiu odolnosť voči korózii, chránič ruky pre väčšiu bezpečnosť, záruka proti zlomeniu predĺžená na 10 rokov
Zľavnené -28 %
7,19 € 10 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFIF205
5,0 527×
VICTORINOX SwissClassic Nôž na paradajky červený
Kuchynský nôž – s guľatou špičkou, dĺžka čepele 11cm, vlnkové ostrie
6,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAY3002h2
4,9 78×
TEFAL ICE FORCE antikorový nôž vykrajovací 9 cm
Nôž – v modernom dizajne, z nemeckej nerezovej ocele, technológia Ice Force zaisťuje dokonalú povrchovú úpravu, optimálnu výkonnosť, pridanú pevnosť a lepšiu odolnosť voči korózii, chránič ruky pre väčšiu bezpečnosť, záruka na zlomenie predĺžená na 10 rokov
Zľavnené -23 %
8,29 € 10,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFIF206
5,0
Tescoma AZZA NAKIRI 18 cm, japonský
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 18cm, japonský nôž, oceľová rukoväť
29,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESKN168
5,0 527×
VICTORINOX SwissClassic Nôž pre paradajky žltý
Kuchynský nôž s guľatou špičkou, dĺžka čepele 11cm, vlnkové ostrie
7,99 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAY3002h5
5,0 527×
VICTORINOX SwissClassic Nôž pre paradajky ružový
Kuchynský nôž s guľatou špičkou, dĺžka čepele 11cm, vlnkové ostrie
6,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAY3002h4
4,3
KDS Nôž reznícky 6 – vykosťovací FLEXI – vyosený
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 15cm, vykosťovací nôž, materiál rukoväti: plast
Zľavnené -28 %
11,30 € 15,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KDS014
4,8 28×
Tescoma AZZA Santoku 18 cm 884532.00
Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 18cm, japonský nôž, oceľová rukoväť
23,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETS100f
4,9 78×
TEFAL ICE FORCE antikorový nôž porciovací 20 cm
Nôž – v modernom dizajne, nemecká nerezová oceľ, technológia Ice Force zaisťuje dokonalú povrchovú úpravu, optimálnu výkonnosť, pridanú pevnosť a lepšiu odolnosť voči korózii, chránič ruky pre väčšiu bezpečnosť, záruka proti zlomeniu bola predĺžená na 10 rokov
Zľavnené -25 %
11,90 € 15,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFIF204

Kuchynské nože

receptyVeľkonočné recepty – pečienka Prichádzajú veľkonočné sviatky a s nimi tiež tradičné lahodné pokrmy. Medzi ne patrí najmä veľkonočná pečienka, ktorá poteší milovníkov mäsa a čerstvých byliniek. Poradíme vám, ako ľahko pripraviť krehkú a výbornú pečienku. Je len na vás, akej dáte prednosť – bude...
Hľadáte kvalitné kuchynské nože, ktoré si bravúrne poradia so všetkými nástrahami pri spracovávaní surovín? Kuchynské nože Cold Steel také sú a navyše vynikajú odolnosťou a dlhou životnosťou. Ostatne svedčí o tom aj ich záruka 5 rokov. Zistite o nich viac a prečítajte...

Kuchynské nože

V kategórii Kuchynské nože máme práve teraz na Alza.sk celkom 612 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kuchynské nože Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kuchynské nože Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kuchynské nože Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kuchynské nože recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií