Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Articles in the category Vacuums for Pet Hair

Catalogue
ETA Avanto 4 AAAA – výkonný vysávač s nízkou spotrebou (RECENZIA)

ETA Avanto 4 AAAA – výkonný vysávač s nízkou spotrebou (RECENZIA)

Vreckový vysávač ETA Avanto sa pýši triedou A v úspore energie, účinnosti vysávania kobercov, tvrdých podláh a vo filtrácii. Pritom jeho cena je veľmi priaznivá. My sme podrobili tento vysávač testovaniu v bežnej domácej prevádzke v priebehu 14 dní, aby sme sa o jeho kvalitách sami presvedčili. Ako vysávač ETA Avanto obstál v našom testovaní, v čom sú jeho prednosti a na aké nedostatky sme narazili? Dozviete sa v našej recenzii.

Read more
Rowenta RH9472WO Air Force Flex 560 Animal - uprace každé zákutie (RECENZIA)

Rowenta RH9472WO Air Force Flex 560 Animal - uprace každé zákutie (RECENZIA)

Vysoký sací výkon, unikátna flexibilná konštrukcia, dôkladné upratovanie aj v priestoroch, kam sa klasický vysávač nedostane, príslušenstvo pre jednoduché odstránenie zvieracích chlpov a vlasov, integrovaný ručný vysávač - to všetko, a ešte viac sľubuje nový bezdrôtový vysávač Rowenta RH9472WO Air Force Flex 560 Animal . Na akumulátorový tyčový vysávač to znie veľmi zaujímavo, a preto sme sa rozhodli si ho sami otestovať. Ako sa vysávač osvedčil v domácom testovanie? Je jeho sací výkon naozaj tak ohromujúce? Uľahčí jeho flexibilná konštrukcia upratovanie? Dozviete sa v našej recenzii. Read more
K robotickému vysávaču Rowenta kávovar Nespresso zadarmo!

K robotickému vysávaču Rowenta kávovar Nespresso zadarmo!

Kúpte si robotický vysávač ROWENTA Smart Force Cyclonic a získajte kapsulový kávovar Nespresso zadarmo! Read more
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info