MS hokej Star Wars

KetoDiet: Česká kvalita na účinné a rýchle chudnutie

Catalogue
KetoDiet: Česká kvalita na účinné a rýchle chudnutie
0

Chudnutie je veľmi náročný proces, ktorí mnohí z nás často prehrávame, a tak bojujeme s tzv. jo-jo efektom, keď sa spálené kilogramy vracajú ako bumerang. Väčšinou je to preto, že robíme základné diétne chyby, ideme do extrémov a nevieme si následný režim udržať (v niektorých extrémnych prípadoch to ani možné nie je). Takže ako efektívne a relatívne rýchlo schudnúť, avšak natrvalo?

Okrem špeciálneho jedálnička, ktorý vám predstavíme, by sme samozrejme nemali zabúdať na pohyb a dostatočný príjem tekutín. Nemusíte nutne navštevovať denne posilňovňu či behať kilometre, stačí namiesto výťahu použiť schody, urobiť si denne menšie prechádzku (napríklad ísť nakúpiť) a pri dlhodobom sedení sa ísť pretiahnuť. Hlavným problémom však býva stravovanie.

Stráženie kalórií, množstva porcií a času, kedy môžeme jesť, je naozaj náročné a niekedy takmer nemožné. Základné pravidlá poznáme všetci – obmedziť sladkosti (hlavne v nápojoch, ktoré sú zbytočné a často obsahujú veľké množstvo cukrov), zaradiť do jedálnička viac zeleniny a zdravých potravín. Ako však uvariť, keď nestíhate a potrebujete nejaký snack? Alebo vás chuť na sladké a vy jednoducho potrebujete niečo sladké? Práve preto je tu KetoDiet, česká značka pre proteínovú potravu.

V ponuke nájdete rôzne príchute omeliet, ktoré môžu poslúžiť ako raňajky, obed či večera. Sú chutné a obsahujú presne to, čo budete potrebovať. Navyše je také jednoduché ju pripraviť a mať vždy poruke, takže ju určite využijete aj v práci. Oproti bežnej omelete obsahuje veľké množstvo vitamínov a ďalších látok, ktoré telo potrebuje a naopak eliminuje cholesterol a pod. V ponuke nájdete aj napríkad špargľovú polievku, proteínové kaše či nápoje a veľmi chutné proteínové tyčinky, ktoré naozaj chutia výborne! Zaženú hlad aj chuť a vy máte čisté svedomie.

Print
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info