Tyčinky SENS so svrčou múkou – revolučný zdroj proteínu

Catalogue
Tyčinky SENS se cvrččí moukou

Sponsored article

Aktualizované

Prvotriedna živočíšna bielkovina, vysoké množstvo zdravých tukov, vápnik, zinok, železo a k tomu chuť prémiových surovín. To všetko bez stopy antibiotík a rastových hormónov, pri minimálnej záťaži na životné prostredie a s vysoko humánnym prístupom k živočíchom. Prichádza s energetickými a proteínovými tyčinkami SENS naozaj revolúcia v stravovaní? A čo je na múke zo svrčkov tak výnimočné?

Múka zo svrčkov – čo je na nej tak skvelé?

Viete, že hmyz obsahuje viac vysoko kvalitných bielkovín ako mäso, svrčky dokonca 65 percent, navyše minerálne látky ako železo, vápnik alebo B vitamíny? Že vďaka obsahu nenasýtených mastných kyselín je kvalitou prirovnávaný k mäsu rýb? A je nízkotučný, čo ocenia ľudia strážiaci si váhu. Tradičné zdroje bielkovín preto nemôžu s hmyzom súperiť.

Tyčinka Sens; svrčia múka; proteín

Proteínové tyčinky SENS ponúknu bezpečnú živočíšnu bielkovinu. Bez antibiotík, bez chémie.

Hmyz – strava tretieho tisícročia

Na výrobu rovnakého množstva proteínov svrčky skonzumujú 12× menej potravy ako dobytok, 4× menej ako ovce a o polovicu menej ako hydina a ošípané. Hmyz potrebuje tiež oveľa menej pôdy a vody ako ostatné zvieratá. Chov dobytka je zodpovedný za 18 % skleníkových emisií.

Oproti tomu hmyz vylučuje menej amoniaku aj metánu ako dobytok, neprispieva ku globálnemu otepľovaniu, a navyše predstavuje riešenie, ako využiť organický odpad. Ak k tomu pripočítame ešte obrovskú reprodukčnú schopnosť, tak práve hmyz môže byť ideálnym riešením potravinovej krízy aj reálnou šancou na udržateľnú výrobu potravín pre budúcnosť.

SENS; proteínová tyčinka; horká čokoláda; pomaranč SENS; proteínová tyčinka; arašidy; skorica

Typické pruhované balenie proteínových tyčiniek SENS. Vyskúšajte viac príchutí a vyberte si svojho favorita.

Hmyz ako lahôdka

Hmyz patrí do rovnakého kmeňa ako krevety a rovnako tak výborne chutí. Väčšina hmyzu má totiž jemnú orieškovú chuť. V Mexiku je hmyz po hovädzom a fazuli tretím národným jedlom, v Japonsku servírujú sršne ako fondue a na ostrove Réunion varia osy v korenenej omáčke z ostrej papriky, zázvoru a paradajkovej šťavy.

Dve miliardy ľudí pravidelne konzumujú hmyzie lahôdky. A hmyz sa konečne dostáva aj do nášho jedálnička vďaka energetickým a proteínovým tyčinkám SENS.

SENS; proteínová tyčinka; svrčia múka; horúca čokoláda

Tyčinky SENS so svrčou múkou sú vyrobené výhradne z prírodných surovín a majú nízky obsah sacharidov.

Svrčky v tyčinkách SENS

V SENS veria, že hmyz je správna cesta, a mal by byť bežnou súčasťou našej stravy, preto základnou ingredienciou prémiových proteínových tyčiniek je 100 % svrček domáci sušený a namletý na jemný prášok.

Svrčia múka je čisto prírodnou surovinou:

  • s vysokým obsahom najkvalitnejších bielkovín
  • bohatou na vápnik, zinok a železo
  • s vysokým množstvom zdravých tukov
  • bez lepku

Tyčinka SENS; rozbalená; ruka Tyčinka SENS; arašidové maslo

SENS tyčinky využijete najlepšie ako rýchlu desiatu, navyše 100 % prírodné.

Proteínové tyčinky SENS – zloženie

  • 20 gramov stráviteľné, vysoko kvalitné bielkoviny
  • nízky obsah sacharidov
  • iba prírodné ingrediencie
  • vysoké množstvo zdravých tukov
  • vápnik, zinok, železo
  • arašidy, kakaové maslo, agávový sirup a škorica pre skvelú chuť
i SENS proteínové tyčinky sú ideálnym zdrojom bielkovín a energie na regeneráciu svalov po fyzickom výkone a perfektne nutrične vyváženou porciou proteínov na každý deň.

Energy tyčinky SENS

Pokiaľ si chcete bez výčitiek dopriať naozaj výbornú desiatu, ktorá vás zasýti a udrží sústredenosť, sú energy tyčinky SENS skvelou voľbou. Zvolíte ovocnú ananásovú chuť s kúskami kokosu, ďatľami a praženými kešu orieškami, alebo vás skôr láka variant s najkvalitnejšou čokoládou a s jemnou príchuťou pomaranča? Samozrejme nutrične ideálne vyvážené vďaka svrčej múke, a navyše bez lepku a pridaných cukrov.

Energetická tyčinka; tyčinka Sens; svrčia múka; ananás; kokos

V energetických tyčinkách SENS so svrčou múkou a vlákninou psylium dostanete navyše potrebné množstvo aminokyselín.

Etika a proteínové tyčinky SENS

Môže mať proteínová tyčinka okrem skvelej chuti aj etické výhody? V prípade tyčiniek SENS áno. Svrčky totiž pred spracovaním do múky schladia, tým sa dostanú do hibernácie, ich prirodzenej fázy spánku, a vy si môžete pochutnať na prémiových proteínových tyčinkách bez pocitu viny a s istotou, že pri ich výrobe žiadny živočích netrpel.

Staňte sa aj vy súčasťou revolúcie v stravovaní a ochutnajte hmyzie proteínové a energetické tyčinky SENS.

Print
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info