AD elektro AD elektro

Tréner radí: Windson, revolučný terč na šípky

Catalogue

Šípky už dávno nie sú len krčmová zábava. Hádzanie na terč s kamarátmi pri pive bol len odrazový mostík populárneho športu, pohlcujúceho masy divákov po celom svete. Momentálne síce na profesionálnej úrovni slovenského zástupcu nehľadajte, sledovanie televíznych prenosov je však napriek tomu veľmi zaujímavé. Šípky sú dnes najmä o emóciách a výbornej atmosfére. Tieto aspekty vedú neuveriteľne presné ruky hráčov šípok ku skvelým výkonom.

Šipky

Zážitok s technológiou Bluetooth

Moja skúsenosť s elektronickým terčom Windson zrejme nenadchne hráčov, ktorí si radi aspoň trochu precvičia mozog pri počítaní skóre. Tento terč totiž vďaka prepojeniu s mobilnou aplikáciou Eagle Dart cez technológiu Bluetooth vypočíta všetko za vás.

Po každom zásahu dostanete pri pohľade na mobil informácie o tom, koľko ste hodili, alebo kam mieriť v ďalšom kole. Obvod terča lemuje podsvietený číselník, ktorý hrá mnohými farbami a okamžite signalizuje zasiahnuté pole.

Jednoduchá inštalácia a údržba terča

Zavesiť 3 kg ťažký terč na obyčajný klinček nie je ideálne riešenie. Výrobca vás ale poteší. Škatuľa obsahuje všetko potrebné na inštaláciu terča. Stačilo zohnať vŕtačku, tri hmoždinky a všetko bolo hneď hotové. Hlavu si nemusíte lámať ani s pravidlami. V manuáli sa dočítate, ako vysoko má terč visieť, prípadne z akej vzdialenosti sa hádže, a to podľa všeobecne platných pravidiel.

Vo finále mi stavba šípkarskej arény zabrala menej ako desať minút. Po pripevnení hrotov a letiek k plastovému telíčku šípok vám už stačí len zapnúť terč a hádzať.

i Viete o tom, že v Londýne práve prebiehajú majstrovstvá sveta v hraní šípok? Nový šampión bude korunovaný 1. januára 2018.

Množstvo hier v aplikácii

Hádzať stále na stred vás môže po určitom čase začať nudiť. Našťastie v šípkach existuje široká paleta hier, ktoré vás jednoducho nadchnú. Po každom hode vám displej telefónu ukáže, ako ste na tom vy alebo súper. Aplikácia vám dokonca skúsene poradí, na aké pole hádzať, aby ste čo najrýchlejšie tzv. zavreli. Do mojej osobnej Top 3 sa vyšplhali hry:

  • 01 Game: Vyhrá hráč, ktorý ako prvý zníži skóre na nulu, najčastejšie z 501 bodov.
  • Standard Cricket: Víťazíte s najvyšším skóre a zasiahnutím všetkých kriketových čísel.
  • Count-Up: Je potrebné získať čo najvyššie skóre po ôsmich kolách.

Aplikácia umožňuje zahádzať si až s ďalšími tromi hráčmi. Nemusíte sa obávať, že by nastali akékoľvek nezrovnalosti v poradí hráčov. Každý má totiž svoju farbu, ktorou sa terč rozžiari, keď príde na rad.

Zabi monštrum, vyhraj v boxe

Na svoje si prídu aj mladší hráči. V sekcii Party Game si totiž môžu vybrať, či zneškodnia monštrum pripomínajúce draka, alebo vyhrajú boxerský zápas. Obe hry fungujú na princípe zasiahnutia najvyššie hodnotených polí.

Proti príšere hrá v hre RPG hráč sám, v hre Boxing hádžete s jedným alebo viacerými hráčmi. Podľa svetelnej signalizácie terča svojím presným zásahom virtuálne udriete protivníka, alebo naopak svojho avatara uzdravíte.

Ide o zábavný tréning, ktorý nenásilnou formou zdokonaľuje presnosť. Samozrejme poteší predovšetkým najmladších hráčov, pre ktorých môže byť zabitie draka hodom šípky na stred strhujúcou zábavou. Rovnako tak, ako je – na prvý pohľad nenápadný – celý dnešný svet šípok.

Terč na šipky Windsor recenze

Trénerova bilancia

Terč na šípky Windson Bluetooth

Ideálny terč pre začiatočníkov aj pokročilých. Zábava pre celú rodinu aj pre partiu kamošov pri pive. Väčšie rozmery políčok terča podporia zábavu a zážitok z hry. Pri hádzaní na Windson bluetooth terč si viac užijete zábavu a relax než profesionálne výkony.

Klady

  • Jednoduchá inštalácia a údržba
  • Bezchybné Bluetooth pripojenie
  • Zdieľanie výsledkov z aplikácie na sociálne siete
  • Single mode aj multiplayer
  • Tréningový režim
  • Podsvietenie číselníka terča, štyri druhy farieb

Zápory

  • Slabé hroty šípok
  • Krátky kábel pre zdroj napájania (adaptér)
  • Chýbajú náhradné letky
  • Aplikácia je iba v angličtine
Patrik Mažári

Patrik Mažári

Patrik Mažári is a graduate of the Faculty of Sports at Charles University in Prague, junior national player of the Czech futsal team and bronze medalist at the 2016 World Cup in Brazil. He is youth football coach at FK Dukla Prague and holds the UEFA B license.

Print
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info