Xiaomi Mi Band 5 (NÁVOD)

Catalogue

Article

Aktualizované

Fitness náramok Xiaomi Mi Band 5 je ideálnym pomocníkom pre každého športovca. Za priaznivú cenu ponúka meranie dennej aktivity vrátane počítania prejdených krokov, vzdialenosti a spálených kalórií, meranie tepovej frekvencie a monitorovanie spánku. Disponuje hneď 11 prednastavenými športovými aktivitami, ako je beh, cvičenie, plávanie, jazda na bicykli, jóga a ďalšie. Podrobnejšie vás s fitness náramkom zoznámi návod Xiaomi Mi Band 5, v ktorom sa dozviete všetko potrebné o inštalácii, nosení, nabíjaní, pripojení a nastavení tohto fitness náramku.

Fitness náramok Xiaomi Mi Band 5 návod

Mi Smart Band 5 (NÁVOD) – kapitoly článku

  1. Prehľad o náramku Xiaomi Mi Band 5
  2. Inštalácia Xiaomi Mi Band 5
  3. Nosenie náramku Xiaomi Mi Band 5
  4. Prepojenie Xiaomi Mi Band 5 s telefónom
  5. Použitie fitness náramku Xiaomi Mi Band 5
  6. Demontáž Xiaomi Mi Band 5
  7. Nabíjanie Xiaomi Mi Band 5
  8. Tipy k používaniu Xiaomi Mi Band 5
  9. Parametre fitness náramku Xiaomi Mi Band 5
  10. Informácie o likvidácii a recyklácii Xiaomi Mi Band 5
  11. Certifikácia a bezpečnostné schválenie

Prehľad o náramku Xiaomi Mi Band 5

Mi Band 5 návod

Inštalácia Xiaomi Mi Band 5

  1. Vložte jeden koniec fitness trackeru do slotu z prednej strany náramku.
  2. Palcom stlačte druhý koniec a úplne zatlačte fitness tracker do slotu.
Mi Smart Band 5 návod

Nosenie náramku Xiaomi Mi Band 5

  1. Pohodlne utiahnite náramok okolo zápästia, asi na šírku 1 prsta od zápästia.
  2. Pre zaistenie optimálneho výkonu senzora srdcového tepu sa uistite, že je zadná strana trackera v kontakte s pokožkou. Nenoste náramok príliš voľný, ale ani príliš utiahnutý. Pokožka potrebuje trochu miesta, aby mohla voľne dýchať. Náramok utiahnite až pred cvičením, potom ho opäť uvoľnite.
Xiaomi Mi Band 5 manuál

Prepojenie Xiaomi Mi Band 5 s telefónom

  1. Naskenujte QR kód, stiahnite a nainštalujte si najnovšiu verziu aplikácie Mi Fit. Môžete si ju tiež priamo vyhľadať v Google Play, App Store alebo v iných obchodoch tretích strán.
  2. Prihláste sa k svojmu Mi účtu v aplikácii Mi Fit, postupujte podľa pokynov a spárujte svoj náramok s telefónom. Akonáhle náramok zavibruje a na obrazovke sa objaví žiadosť o spárovanie, spustite párovanie kliknutím na dotykové tlačidlo. Poznámka: skontrolujte, či je v telefóne povolené rozhranie Bluetooth. Počas párovania udržujte náramok v blízkosti telefónu.
Mi Band 5 manuál
Xiaomi mi band 5 návod

Použitie fitness náramku Xiaomi Mi Band 5

Po úspešnom spárovaní s vaším zariadením začne náramok sledovať a analyzovať vaše každodenné činnosti a spacie návyky. Stlačením tlačidla rozsvietite obrazovku. Prejdením nahor alebo nadol zobrazíte rôzne funkcie, ako sú údaje o cvičení a meranie srdcového tepu. Prejdením prstom doprava sa vrátite na predchádzajúcu stránku.

Mi Band 5 manual

Demontáž Xiaomi Mi Band 5

Zložte náramok zo zápästia, pridržte ho na oboch koncoch a utiahnite, pokým neuvidíte malú medzeru medzi náramkom a kapsulou trackera. Prstom vyklopte kapsulu z otvoru prednou stranou náramku.

Xiaomi Mi Band 5 návod

Nabíjanie Xiaomi Mi Band 5

Ak je batéria takmer vybitá, okamžite náramok nabite.

Mi Band 5 návod

Tipy k používaniu Xiaomi Mi Band 5

  • Počas merania srdcového tepu pomocou náramku držte zápästie v pokoji.
  • Mi Band 5 má odolnosť proti vode 5 ATM. Môžete ho používať v sprche, bazéne alebo pri plávaní v blízkosti brehu. Nemožno ho však používať v saune či pri potápaní.
  • Funkcie dotykového tlačidla a dotykovej obrazovky nie sú pod vodou dostupné. Ak sa dostane náramok do kontaktu s vodou, pred ďalším použitím z neho prebytočnú vodu zotrite mäkkou handričkou.
  • Pri každodennom nosení sa vyhnite prílišnému utiahnutiu náramku. Kontaktnú plochu udržujte suchú. Náramok pravidelne čistite vodou.
  • Ak plocha kože, ktorá prichádza do styku s náramkom, vykazuje známky opuchu či začervenania, okamžite prestaňte produkt používať a vyhľadajte lekársku pomoc.

Parametre fitness náramku Xiaomi Mi Band 5



Názov: Mi Band 5
Model: XMSH1HM
Čistá hmotnosť sledovacieho fitness zariadenia: 11,9 g
Rozmery sledovacieho fitness zariadenia: 47,2 × 18,5 × 12,4 mm
Materiál náramku: Termoplastický elastomer
Materiál pracky: Hliníková zliatina
Nastaviteľná dĺžka: 155 – 219 mm
Kompatibilita: Android 5.0, iOS 10.0 alebo vyšší
Kapacita batérie: 125 mAh
Typ batérie: Lítium-polymérová batéria
Vstupné napätie: DC 5,0 V
Vstupný prúd: 25 mA
Vodeodolnosť: 5 ATM
Prevádzková teplota: 0 ° C až 45 ° C
Maximálny výstup: ≤13 dBm
Frekvencia: 2 402 – 2 480 Mhz
Bezdrôtové pripojenie: Bluetooth 5.0 BLE

Informácie o likvidácii a recyklácii fitnes náramku Xiaomi Mi Band 5

Všetky výrobky označené týmto symbolom sú odpadové elektrické a elektronické zariadenia (OEEZ ako v smernici 2012/19/EÚ), ktoré by sa nemali miešať s netriedeným domácim odpadom. Namiesto toho by ste mali chrániť ľudské zdravie a životné prostredie tým, že odovzdáte svoje odpadové zariadenia na určené zberné miesto pre recykláciu odpadu z elektrických a elektronických zariadení, menovaných vládou alebo miestnymi orgánmi. Správna likvidácia a recyklácia pomôže zabrániť možným negatívnym dopadom na životné prostredie a ľudské zdravie. Ďalšie informácie o umiestnení a podmienkach týchto zberných miest získate od inštalačného technika alebo miestnych úradov.

Certifikácia a bezpečnostné schválenia

Spoločnosť Anhui Huami Information Technology Co., Ltd. týmto vyhlasuje, že rádiové zariadenia typu XMSH10HM sú v súlade so smernicou 2014/53/EÚ. Úplné znenie vyhlásenia o zhode EÚ je k dispozícii na tejto internetovej adrese.

Inštalácia a používanie fitness náramku Xiaomi Mi Band 5 je jednoduché a intuitívne. Postupujte presne podľa obrázkového manuálu a neurobíte pri prvotnej inštalácii chybu.

4.3 18×
Screenshield XIAOMI Mi Band 5 for Displays
Film Screen Protector for watch Xiaomi Mi Band 5
7.09 €
Buy
In stock 1 pcs
Order by midnight, get it at the AlzaBox in the morning.
Info
Order Code: SSH005m628
Print
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info