PET AD homeoffice

Vybavte svoju domácnosť inteligentnými spotrebičmi BOSCH a Siemens

Zobraziť katalóg

Ako by asi vyzeralo, keby domácnosť chápala vaše potreby a bola vždy o krok napred? Rovnakú otázku si kládli aj vývojári zo spoločností BOSCH a Siemens, ktorí prišli s oslnivým výsledkom. Vyvinuli celé množstvo inteligentných spotrebičov, ktoré môžete vďaka technológii Home Connect pohodlne ovládať z mobilného telefónu alebo tabletu  stačí stiahnuť aplikáciu, ktorá vám poskytne prehľad o celej domácnosti. Všetko nakoniec podčiarkujú takmer 90 rokov skúseností v oblasti domácich spotrebičov a top kvalita výrobkov.

Home Connect, čiže inteligentná domácnosť na dosah

Home Connect vám umožní ovládať vybrané domáce spotrebiče prostredníctvom inteligentného telefónu alebo tabletu s možnosťou pripojenia k Wi-Fi. Stačí mať spotrebič dostatočne blízko Wi-Fi routera, aby bola vaša domácnosť stále on-line. Jednotlivé spotrebiče už ovládate pohodlne pomocou aplikácie Home Connect.

Home Connect - BOSCH a SIEMENS BOSCH aj Siemens ponúkajú naozaj pestrú škálu spotrebičov, ktorých dizajn zapadne do každej modernej domácnosti, prípadne presvetlí tú, ktorá ešte kúzlo inteligentných spotrebičov neobjavila. Inteligentná domácnosť vám uľahčí prácu, odbúra stres aj starosti a umožní vám sledovať všetko na jednom mieste.

Pozrite, čo máte v chladničke, a nakupujte s istotou

S funkciou Home Connect teraz môžete regulovať teplotu v chladničke alebo ovládať jej funkcie na diaľku. Priekopníkom je kombinovaná chladnička SIEMENS KG36NHI32 s integrovanou kamerou. Stačí sa tak pozrieť cez svoj smartfón, čo v chladničke máte, a dať zbohom zoznamom nákupov.

Siemens chladnička KG36NHI32

Vnútri chladničky máte dve HyperFresh zóny s kapacitou 81 l, v ktorých vydržia mäso a zelenina dlhšie čerstvé. Vzhľadom na objem 234/86 l do nej umiestniete dosť jedla pre celú rodinu. Technológia NoFrost vás navyše zbaví problémov s odmrazovaním, ktoré vďaka nulovej vlhkosti v mrazničke odpadá.

Chladnička je vzhľadom na energetickú triedu A+++ veľmi úsporná. Ďalšie plus pripadne antikorovému povrchu s úpravou AntiFingerPrint. S ním už nemusíte chladničku denne leštiť kvôli odtlačkom prstov. A keď vypadne prúd, potraviny zostanú na ďalších najmenej 16 hodín v optimálnom prostredí.

i Ešte viac informácií sa dozviete priamo od výrobcu na jeho oficiálnych stránkach.

Nechajte si odporučiť program a zapnite práčku už cestou domov

Nenúťte robiť svojho manžela celú prácu  vy jednoducho zapnite pranie zo svojho telefónu. A keď príde manžel domov, môže si bielizeň v pokoji zavesiť. Aktivujte práčku prostredníctvom smartfónu, pomocou ktorého nastavíte program, teplotu vody aj rýchlosť otáčok. Napríklad práčka BOSCH WAW326H0EU vyperie až 9 kg bielizne s prevádzkovou hlučnosťou 46 db. Oslnivých 1 600 otáčok zbaví bielizeň prebytočnej vlhkosti.

Home Connect - práčka Ani pri takejto sile sa nemusíte o svoju bielizeň báť  na šetrné pranie dohliadne technológia VarioPerfect. Ak máte iba pár kusov bielizne, prípadne je takmer nenosená, môžete použiť program "extra krátky 15". Energetická trieda A+++ šetrí spotrebu energie, zatiaľ čo rovnomerné dávkovanie tekutých prostriedkov patrí do réžie funkcie i-DOS.

Bielizeň po príchode domov len preložíte do sušičky

Na sušiaku vám bielizeň nestíha uschnúť alebo sa jednoducho ponáhľate? Sušička BOSCH WTW855H0BY sa o všetko postará. Vďaka Home Connect môžete celý priebeh sušenia sledovať a využiť odporúčané programy. Chcete bielizeň po sušení vyžehliť? Nastavte si, aby zostala mierne vlhká.

Home Connect - práčka

Do bubna s objemom 112 litrov sa zmestí až 7 kg bielizne, ktorá sa vysuší o poznanie rýchlejšie pomocou tepelného čerpadla. Záleží vám na vašom oblečení a bojíte sa poškodenia? Bez obáv, systém šetrného sušenia SensitiveDrying dohliadne, aby sa bielizni nič nestalo. S programom "extra krátky" vysušíte bielizeň už za 40 minút. Na svojom smartfóne môžete počas celej doby sledovať priebeh sušenia vrátane vlhkosti vzduchu.

Umývačka vám odporučí vhodný program

Nastavte si umývanie riadu aj ďalšie funkcie odkiaľkoľvek prostredníctvom mobilného telefónu a kontrolujte celý priebeh umývania. Inteligentná umývačka vám navyše odporučí najvhodnejší program v závislosti na zaplnení umývačky a znečistení riadu. S umývačkou riadu BOSCH SMS88TI36E máte na výber z 8 programov, ponúkne vám kapacitu na 13 súprav riadu aj energeticky úspornú technológiu triedy A+++. Riad môžete umývať pri šiestich rôznych teplotách, takže je umývačka vhodná aj na umývanie plastových nádob.

Home Connect - umývačka riadu Okrem inteligentnej technológie Home Connect ponúka BOSCH SMS88TI36E aj funkcie IntensiveZone, AquaStop, EcoSilenceDrive alebo dávkovacieho asistenta. Vďaka funkcii SuperSilence Plus je umývačka extrémne tichá, takže sa hodí aj do domácnosti s malými deťmi alebo na nočnú prevádzku. Vnútri sú špeciálne zóny na príbory, misky, poháre aj ostatný riad. Antikorová úprava disponuje vlastnosťou AntiFingerPrint, ktorá chráni povrch pred odtlačkami prstov.

i Chcete sa dozvedieť viac? Navštívte oficiálne stránky spoločnosti BOSCH, ktorá službu Home Connect využíva.

Nestojte pri rúre a varte z mobilu

Chcete pripraviť svojmu dieťaťu teplé jedlo, keď príde zo školy, ale práve musíte odbehnúť do mesta? Multifunkčná parná rúra BOSCH CNG6764S6 vám to uľahčí. Ponúka 14 prednastavených programov, ktoré vám umožnia prípravu aj ohrev jedla  stačí zadať hmotnosť jedla, vybrať vhodný program, a o zvyšok sa postará inteligentná rúra, ktorá vás bude o priebehu pečenia informovať prostredníctvom aplikácie Home Connect.

Home Connect - rúra O šťavnatosť pokrmov sa postará funkcia pridanej pary a správne prepečenie zaručí 4D horúci vzduch. Pripravené jedlo vložte do rúry a zapnite ju – priebeh pečenia si môžete strážiť zo svojho mobilného telefónu, kde uvidíte teplotu aj zostávajúcu dobu pečenia.

Odsávajte inteligentne veľkú aj malú kuchyňu

Štýlové digestory BOSCH alebo Siemens s funkciou Home Connect sa vyznačujú nízkou prevádzkovou hlučnosťou a zvládnu odvetrávať aj väčšie kuchyne. Na ovládanie slúži displej členený do 7 segmentov a úplné osvetlenie varnej plochy zaistia LED svetlá s funkciou SoftLight. Energetická trieda A šetrí energiu, či už odvetrávate paru, alebo recirkulujete vzduch. S aplikáciou Home Connect môžete znížiť teplotu platne bez toho, aby ste vstali z kresla a silu odsávania si nastaví digestor sám vďaka technológii AirQuality Sensor.

BOSCH digestor

Uvarte si kávu napríklad z postele

Káva je ranný životabudič, ale komu sa chce z postele? Nevadí, teraz si ju vďaka kávovaru SIEMENS CT636LES6 uvaríte odkiaľkoľvek. Máte radi espresso, latté alebo americano? Kávovar zvládne pripraviť niekoľko druhov kávy, a to aj do dvoch šálok naraz.

SIEMENS kávovar CT636LES6

Keramický mlynček naplní zásobník 500 g kávy, ktorá potom bude pripravená na akúkoľvek príležitosť. Funkcia sensoFlow udržuje stále optimálnu teplotu sparovania kávy, čím garantuje jej dokonalé arómu. Kávovar navyše garantuje zachovanie všetkých vlastností pri príprave 15 000 šálok  pri jednej šálke denne máte o prípravu kávy na ďalších 40 rokov postarané.

i Pre viac informácií navštívte oficiálne stránky spoločnosti Home Connect, ktorá službu v spolupráci s vybranými európskymi výrobcami poskytuje.
Inteligentná domácnosť sa môže na začiatku zdať finančne náročnejšia, ale verte, že je to naozaj dobrá investícia, ktorá sa vám vďaka vysokoúsporným spotrebičom po čase začne vracať. Inteligentná elektronika vám navyše prinesie veľa voľného času a nadšenci, ktorí jej prepadnú, si určite užijú aj skvelú zábavu pri nastavovaní jednotlivých zariadení.
Vytlačiť
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií