Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Články v kategórii Tlakové hrnce

Zobraziť katalóg
Ako vybrať elektrický hrniec

Ako vybrať elektrický hrniec

Elektrické hrnce umožňujú jednoduchú a zdravú prípravu pokrmov. Vyberať je možné zo širokej ponuky elektrických hrncov: od univerzálnych parných hrncov a elektrických panvíc cez elektrické tlakové hrnce a hrnce s pomalým ohrevom po špeciálne hrnce ako sú ryžovary a elektrické zaváracie hrnce.

Prečítať viac
Remoska Tria Bone White (RECENZIA)

Remoska Tria Bone White (RECENZIA)

V domácej recenzii sme otestovali Remosku Tria. Ako sa tento multifunkčný pomocník osvedčil pri každodennom varení a pečení? Prečítajte si v našej recenzii. 

Prečítať viac
Parný hrniec – recepty a tipy, ako vybrať

Parný hrniec – recepty a tipy, ako vybrať

Zdravý životný štýl vyžaduje, okrem iného, tiež zdravé spôsoby prípravy pokrmov. Parný hrniec vám pomôže rýchlo, efektívne a pohodlne pripraviť chutné a vyvážené jedlá. Prinášame recepty a tipy na to, ako a prečo vybrať práve parný hrniec!

Prečítať viac
Domáca šunka zo šunkovaru – tipy, triky a recepty

Domáca šunka zo šunkovaru – tipy, triky a recepty

Domáca šunka zo šunkovaru je vynikajúca a naviac obsahuje minimum konzervačných látok alebo vôbec žiadne. Záleží len na vás, čo si do šunky pridáte. V našom článku nájdete presný návod, ako si pripraviť domácu šunku v šunkovare. Dočítate sa tiež, aké sú jeho hlavné výhody a ďalšie tipy a triky, vďaka ktorým uvaríte skvelú šunku hneď na prvýkrát. Prečítať viac
Ako vám moderné tlakové hrnce uľahčia varenie?

Ako vám moderné tlakové hrnce uľahčia varenie?

Zabudnite na staré tlakové hrnce. Tie súčasné vás prekvapia svojou bezpečnosťou a ľahkým otváraním aj zatváraním. Najlepšie modely sú vybavené aj elektrickou minútkou, ktorá po ukončení nastaveného času varenia spustí zvukový signál, a ďalším radom užitočných detailov a funkcií, s ktorými je varenie pod tlakom hračka. Objavte spolu s nami pomocníka, ktorý je právom súčasťou mnohých domácností a vyskúšajte, ako chutí napríklad bravčový guláš v tlakovom hrnci. Poradíme, ako dlho variť hovädzie v tlakovom hrnci a nahliadneme tlakovému hrncu trochu viac pod pokrievku. Podľa čoho sa riadiť pri výbere?

Prečítať viac
Kuchynské nože Cold Steel: perfektný štart pre začínajúcich kuchárov

Kuchynské nože Cold Steel: perfektný štart pre začínajúcich kuchárov

Hľadáte kvalitné kuchynské nože, ktoré si bravúrne poradia so všetkými nástrahami pri spracovávaní surovín? Kuchynské nože Cold Steel také sú a navyše vynikajú odolnosťou a dlhou životnosťou. Ostatne svedčí o tom aj ich záruka 5 rokov. Zistite o nich viac a prečítajte si hodnotenie šéfkuchára Jaroslava, ktorý ich testoval v praxi. Prečítať viac
Večeriame spoločne alebo Rýchle a jednoduché varenie s Tefalom

Večeriame spoločne alebo Rýchle a jednoduché varenie s Tefalom

Spoločná večera sa v rodinách pripravuje čím ďalej tým menej, hoci také posedenie pri spoločnom stole a dobrom jedle má celkom iste kladný vplyv na dobré rodinné vzťahy aj na zdravie našich detí. Preto Tefal prichádza s projektom #veceriamespolocne, ktorý inšpiruje k znovuobnoveniu tejto zmysluplnej tradície. Začnite aj vy večerať spoločne. Vyskúšajte rýchle recepty, ktoré vďaka spotrebičom Tefal hravo zvládnete aj po náročnom dni. Prečítať viac
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií