AD elektro Motorola EDGE 50

Články v kategórii Zrkadlovky bez objektívu

Zobraziť katalóg
Prvé dojmy z fotoaparátu Canon EOS 5D Mark IV

Prvé dojmy z fotoaparátu Canon EOS 5D Mark IV

Canon prichádza s novinkou v podobe modelu EOS 5D Mark IV. Je to jedna z najočakávanejších noviniek tohto roka a ani my sme nechýbali na tlačovej konferencii, aby sme vyskúšali nové vychytávky, ktoré tento model prináša. Nižšie sa vám pokúsim opísať svoje prvé dojmy.

Prečítať viac
Recenzia digitálnej zrkadlovky Nikon D500

Recenzia digitálnej zrkadlovky Nikon D500

Digitálna zrkadlovka Nikon D500 urobila radosť všetkým, ktorý volali po nástupcovi Nikonu D300. Rad zrkadloviek D7xxx, ktorý prišiel po D300, časti fotografov neprirástol k srdcu a volanie po nástupcovi D300 tak znelo celých päť rokov. S tým je však koniec, Nikon D500 je tu. Ak sa o tejto novej profesionálnej APS-C digitálnej zrkadlovke chcete dozvedieť viac, ste na správnom mieste. Prečítať viac
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií