Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept OV5210

Zobraziť katalóg
Concept OV5210
4,6 8 hodnotení
Ochladzovač vzduchu – príkon 65W, 4 rýchlosti, maximálna hlučnosť 40dB, prietok vzduchu 500m³/h, objem nádržky na vodu 7l, s displejom, diaľkové ovládanie, zvlhčovač, oscilácia, časovač, bezvrtuľový, ochladzovač, LED displej a čistenie vzduchu, biela a čierna farba
Kód:  CONOC495 Produktové číslo:  OV5210 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept OV5210

V horúcich letných dňoch vám príde vhod praktický ochladzovač vzduchu Concept OV5210. Kombinuje 3 prístroje – ochladzovač, ventilátor a zvlhčovač. Concept OV5210 vám ponúkne celkom 4 rýchlosti prúdenia vzduchu a 3 prevádzkové režimy. Všetko si jednoducho nastavíte na prehľadnom dotykovom paneli s LED displejom. V balení nájdete aj praktický diaľkový ovládač. Využiť môžete funkciu časovača, pomocou ktorého si nastavíte požadovaný čas vypnutia v rozmedzí od 30 minút do 10 hodín. Ochladzovač vzduchu Concept disponuje 7-litrovým zásobníkom na vodu, do ktorého môžete pridať chladiace náplne pre ešte väčšie ochladenie vzduchu. Pojazdové kolieska vám uľahčia manipuláciu a presúvanie prístroja.



3 v 1

3 prevádzkové režimy

Časovač


Kľúčové vlastnosti ochladzovača vzduchu Concept OV5210

  • Ideálny pomocník v horúcich letných dňoch
  • Zvládne prácu 3 prístrojov – ochladzovača, ventilátora a zvlhčovača
  • Chladiace náplne pre väčšie ochladenie súčasťou balenia (2 kusy)
  • Concept OV5210 disponuje zásobníkom s objemom 7 litrov
  • Praktický ukazovateľ vodnej hladiny
  • Ochladzovač so 4 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 prevádzkovými režimami
  • Časovač s možnosťou nastavenia v rozmedzí od 30 minút do 10 hodín
  • Normálny, Nočný a Prirodzený režim
  • Jednoduché ovládanie pomocou ovládacieho panela či diaľkového ovládača
  • Pojazdové kolieska na jednoduchú a rýchlu manipuláciu
  • Stabilná kruhová základňa pre maximálnu bezpečnosť
  • Uhol oscilácie: 60° ± 5
  • Akustický alarm pri vyprázdnení zásobníka
  • Vyberateľný filter

Ochladzovač vzduchu Concept OV5210 3v1

Ochladzovač vzduchu Concept OV5210 sa stane vaším parťákom v horúcich letných dňoch. Zvládne prácu hneď 3 prístrojov – ochladzovača, ventilátora a zvlhčovača. Pomocou funkcie ochladzovania dokáže do miestnosti priviesť studený vzduch. Ventilátor tak za okamih premení horúci vzduch na osviežujúci vánok. Zvlhčovač vzduchu Concept navyše ochladený vzduch zvlhčí, vďaka čomu sa vám bude oveľa lepšie dýchať. 

Chladiace náplne pre väčšie ochladenie

Súčasťou ochladzovača Concept OV5210 sú chladiace náplne, ktoré vedia zrýchliť proces ochladzovania. Chladič prefukuje vzduch cez vodné filtre, čím sa ochladzuje. Stačí jednoducho naplniť nádržku vodou. V prípade, že chcete vodu ešte viac ochladiť, pridajte k nádržke chladiace náplne, ktoré sú súčasťou balenia. Ochladzovač vzduchu Concept OV5210 disponuje zásobníkom s objemom 7 litrov. Vhod vám príde aj praktický ukazovateľ vodnej hladiny. Keď zásobník vyberiete alebo bude prázdny, prístroj sa automaticky vypne. 

Chladič vzduchu Concept OV5210 so 4 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 prevádzkovými režimami

Chladič vzduchu Concept OV5210 umožňuje nastaviť 4 rýchlosti prúdenia vzduchu a 3 prevádzkové režimy. Normálny režim zvládne ochladiť vzduch konštantne na nastavenú intenzitu. Ak by ste chceli jemný vánok, zvoľte Prirodzený režim. Vhod vám príde aj praktický Nočný režim, ktorý je ideálny pri spánku. Nebude vás ničím rušiť, a vy si tak užijete príjemné prostredie na perfektný odpočinok. Využiť môžete tiež funkciu časovača, pomocou ktorého si nastavíte požadovaný čas vypnutia v rozmedzí od 30 minút do 10 hodín. Chladič vzduchu Concept OV5210 je vybavený aj funkciou oscilácie, ktorá nastaví otáčanie ventilátora, vďaka čomu urýchli cirkuláciu vzduchu v miestnosti.

Jednoduché ovládanie pomocou ovládacieho panela či diaľkového ovládača

Zvlhčovač vzduchu Concept OV5210 disponuje prehľadným ovládacím panelom s LED displejom, na ktorom si nastavíte všetko potrebné. Každá funkcia má svoje vlastné tlačidlo, takže nastavenie je úplne jednoduché a rýchle. Nastavte si intenzitu prúdenia vzduchu, otáčania, chladný/vlhký vzduch, časovač či prevádzkový režim. V balení prístroja nájdete aj užitočný diaľkový ovládač, pomocou ktorého si všetko pohodlne nastavíte aj z vášho gauča.

Pojazdové kolieska na jednoduchú a rýchlu manipuláciu

V spodnej časti chladiča Concept OV5210 sa nachádzajú pojazdové kolieska, ktoré umožnia jednoduché premiestňovanie prístroja. Chladič vzduchu má stabilnú kruhovú základňu pre maximálnu bezpečnosť počas prevádzky. Základňa tiež zabraňuje nechcenému prevrhnutiu. Súčasťou zvlhčovača Concept je aj držiak, na ktorý možno navinúť prívodný kábel, aby počas manipulácie nikde neprekážal.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela, Čierna Hotovo!
Funkcie
Časovač, Diaľkové ovládanie Hotovo!
Farba
Biela, Čierna Hotovo!
Hĺbka
270 mm Hotovo!
Šírka
345 mm Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
270 mm Hotovo!
Šírka
345 mm Hotovo!
Výška
1 050 mm Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádržky na vodu
7 l Hotovo!

Základné informácie

Príkon
65 W Hotovo!
Funkcie
Diaľkové ovládanie, Zvlhčovač, Oscilácia, Časovač, Bezvrtuľový, Ochladzovač, LED displej, Čistenie vzduchu Hotovo!
Počet rýchlostí
4 Hotovo!
displej
Áno Hotovo!
Prietok vzduchu
500 m3/h Hotovo!

Hlučnosť

Maximálna hlučnosť
40 dB Hotovo!
Minimálna hlučnosť
64 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť produktu

Výška
105 cm Hotovo!
Šírka
34,5 cm Hotovo!
Hĺbka
27 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je max.hlučnost Concept OV5210 ? Předem děkuji za odpověď

Jak je zajištěno proudění vzduchu přístrojem, když je tento ochlazovač bezvrtulový?

Má ochlazovač kolečka k přemístění? Děkuji.

Dobry den,da sa nadoba na vodu vytiahnut?

Diskusia a poradňa k Concept OV5210
Príslušenstvo pre Concept OV5210 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept OV5210. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept OV5210.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií