Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bluetooth adaptéry – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
ASUS
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné bluetooth adaptéry. Cenových hitov v kategórii bluetooth adaptéry máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší bluetooth adaptéry? Potom sa pozrite do kategórie lacné bluetooth adaptéry.
1 položka
4,7 269×
ASUS USB-BT400
Bluetooth adaptér externý, vstupy/výstupy radiča: Bluetooth 4.0, prenosová rýchlosť 3 Mb/s, dosah 10 m
Cenová bomba
12,90 € Ušetríte 2,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JT379i
BluetoothBluetooth (INFORMÁCIE): verzie, dosah, frekvencia a protokoly Bluetooth je komunikačným nástrojom obrovského množstva elektroniky. Prečítajte si, ako frekventovaný signál vznikol a kde všade nachádza uplatnenie. V jednoduchom prehľade jeho verzií vám ukážeme, ako sa vyvíja a zdokonaľuje, aj aký má Bluetooth dosah. Dozviete sa aj...
Spoločnosť EVOLVEO je osvedčeným výrobcom zaujímavého počítačového príslušenstva. Napríklad zvládne rýchle WiFi karty alebo rozšíriť starý počítač o toľko žiadané rozhranie M.2. Čo na to budete potrebovať?
Pravidelné čistenie klávesnice patrí medzi základné činnosti pri snahe o udržanie čistého pracovného prostredia. Tým môžete predísť šíreniu vírusov a nečistôt. Ako a čím klávesnicu správne vyčistiť?
WiFiBezpečné a rýchle WiFi routery Google Nest WiFi Dostaňte stabilnú, rýchlu, a hlavne bezpečnú WiFi do každej miestnosti vo svojom dome alebo byte. Ako? No predsa pomocou routeru Google Nest WiFi, prípadne prostredníctvom satelitov podporujúcich rozšírenie WiFi signálu vďaka funkcii Mesh. A aké funkčné prekvapenie si...
Viac článkov
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií